STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor - Galatasaray | 18 Eylül | 20.30

4 gün öncesinden İzmir'e gelmiş bulunuyorum.

................Ufuk.............

Sabri.....Neil.......Servet....İnsua

............Sarp...aYHAN

Aydın.....Misimoviç......Kewell

............Baros ............

Sarp in yerine Cana oynasin, orta sahamiz duzelir.

dunki ki macta herzamanki gibi son dakikalar kabus gibi gecti. yemin ediyorum yerimde duramiyorum heycandan o dakikalar.

rijkaarda bir kac sorum:

* orta sahamiz niye rakibe basmiyor? sadece gostermelik onlerinde duruyoruz.

rakipde kolaylikla ara pasini veriyor. (zaten butun problemiz burda basliyor)

* defansdakiler niye rakibe yandan orta yapmasina veyahut ara pasini vermeye, izin

veriyorlar? bir kisi adama basip , bir kisi de kademeye girmesi lazim. ama bir turlu

yapmiyoruz bunu.

vallaha renktaslar , maclarin son dakikarlarda "bas bas su adama 'diye kendi kendime bagriyorum, cunku yandan orta geldi mi, hep tehlike oluyor bizim kalede.

bizim oyuncular nedense, sadece rakibin onunde durunca yeterli zanediyorlar, bunu rijkaard gormuyor mu , anlamiyorum bi turlu.

renktaslar siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?

Bu arada Buca maci icin yine 1 -0 olsun bizim olsun diyorum ben. Zaten bundan sonraki macimiza Kaptanimiz da yetisir insallah ve rahat galibiyetler almaya baslariz.

Sarp in yerine Cana oynasin, orta sahamiz duzelir.

dunki ki macta herzamanki gibi son dakikalar kabus gibi gecti. yemin ediyorum yerimde duramiyorum heycandan o dakikalar.

rijkaarda bir kac sorum:

* orta sahamiz niye rakibe basmiyor? sadece gostermelik onlerinde duruyoruz.

rakipde kolaylikla ara pasini veriyor. (zaten butun problemiz burda basliyor)

* defansdakiler niye rakibe yandan orta yapmasina veyahut ara pasini vermeye, izin

veriyorlar? bir kisi adama basip , bir kisi de kademeye girmesi lazim. ama bir turlu

yapmiyoruz bunu.

vallaha renktaslar , maclarin son dakikarlarda "bas bas su adama 'diye kendi kendime bagriyorum, cunku yandan orta geldi mi, hep tehlike oluyor bizim kalede.

bizim oyuncular nedense, sadece rakibin onunde durunca yeterli zanediyorlar, bunu rijkaard gormuyor mu , anlamiyorum bi turlu.

renktaslar siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?

Bu arada Buca maci icin yine 1 -0 olsun bizim olsun diyorum ben. Zaten bundan sonraki macimiza Kaptanimiz da yetisir insallah ve rahat galibiyetler almaya baslariz.

Kaptan yetisse ne olacak ki? Kendin diyorsun, baski yapamiyoruz. Yani orta sahamiz cok yetersiz. Bu is kesinlikle Ayhan ve Sarpl´la yürümeyecek. Cana´nin da kontenjana takildigini kesinlikle düsünmüyorum. Rijkaard ya inat ediyor ya da onu begenmiyor. Yoksa en zayif olan bölgemizi neden degistirmesin ki? Hatta önceligi orta sahaya tanimasi gerekirdi. Ama yapmadi. Cana´nin mutlaka takima girmesi lazim, cünkü yavas yavas Rijkaard´dan bu yüzden soguyorum. Gecen sene son zamanlarda aciz durumlara düsmemizin tek sebebi bu orta sahaydi. Güclenecegimizden eminken, ayni adamlarla yola devam ediyoruz. Ayhan ve Sarp´in oynadigi her macta böyle aci cekeriz iste. Arda´nin dönmesi hicbirseyi degistirmez.

Bir arkadaşımızında yazdığı gibi defansı önde kurabilirsek çok iyi olacaktır. Bundaki en önemli dezavantaj stoperlerimizin ağır olması. Bunuda beklerimizin hızlılığıyla ters kademe yaparak aşacağımızı düşünüyorum. Arda oynarsa Elano çıkacağından bir yabancı kontenjanı kullanma hakkımız belirecek. Bu kontenjanla birlikte bence ortasahaya Lorik Cana gelecektir. Buda şüphesiz takımımıza olumlu yönde katkı sağlayacaktır. Cana çok yetenekli olmamasına rağmen, mücadelesi, diğer ortasahalarımız aksine topa sert yapısı ve en önemlisi kendi kapasitesini bilerek basit oynaması fark yaratacaktır. Ortasahada Cana'nın yanında Ayhan veya M.Sarp değilde, Barış oynarsa daha iyi katkı vereceğini düşünüyorum. Hücum hattımızda ise Arda-Misimovic-Kewell üçlüsünün oynayacağını tahmin ediyorum. Gelecek hafta daha hazır bir duruma gelecek olan Misimovic, kaptanımız Arda'yla birlikte kiliti çözecek oyuncularımızın başında geliyor. Baros'u aralardan sık sık kaçırıp pozisyon yaratmaya çalışmalıyız.

Arda oynarsa;

............Barış...Cana

Kewell.....Misimoviç.....Arda

Arda oynayamazsa;

............Barış...Cana

Aydın.....Misimoviç......Kewell

şeklinde başlamalıyız.

Bu zor virajı kayıpsız atlatacağımızı düşünoyor ve Galatasarayımıza başarılar diliyorum.

Aslında lige Sivas-Bursa-Eskişehir-Gaziantep maçlarıyla başlamamız bir bakıma iyi oldu, zor rakiplerle baştan oynadık. Bundan sonra 10. haftaya kadar daha kolay bir fikstürümüz var. Fb, başlarda Manisa, Antalya gibi takımalarla oynadı şimdi Kayseri vb. takımlara karşılaşınca ne olduğunu şaşırdı. Bu hafta derbi var, Bucaspor maçına 3 puan gözüyle bakıyorum. Derbiden beraberlik çıkarsa Bjk'la aradaki puan farkını kapatırız.

biktim artik bari gencler oynasin ortada

ama ilk tercihim cana baris tabi

Lorik Cana oynasın adam yeter artık geldıgıne geleceğine pişman olmustur ya ben tam olarak tanımasamda mustafadan kotu oldugunu asla ama asla dusunmuyorum

BAM'dan 2 tanesi ilk 11'de olursa, o maçı izlemem. Kalkarım giderim daha iyi.

orta sahada cana ayhan ikilisini görmek istiyorum ey Rijkaard!

kotude oynasak, ortada BAM uclusu oynasada 3 puan bekliyorum..

BAM ne oluyo? Baris-Ayhan-Misimovic mi? Bencede cok iyi olur.

--------------Ufuk----------------

Sabri-----Ali------Neill-----Insua

---------------Cana---------------

-----Baris-------------------------

---------------Mismo-------------

Pino---------Baros--------Serdar

Mete Alparslan, birincisi şu formdayken Servet kesilmez. Hele Ali için hayır. Çünkü Ali'de Hakan Balta gibi top tekniğide yok.

H. Balta düzelip, form tutunca stoperdeki yerini alacaktır büyük ihtimal.

Nedir herkeste bu Barış sevdası? Hatırlatırım, zamanında Fenerbahçe'ye yenilince ilk maç geçen sezon, herkes "Barış Özbek gibi pres yapan koşan vs." diyip oynamalı diyordu, oynamaya başladı, 2 hafta sonra herkes "Lan Barış! Allah belanı! Hadi len!" diyip küfretmeye devam etti. Aynı şey olacak, denize düşen yılana sarılır hesabı.

Serdar yerine bin kere Aydın'ı tercih ederim.

Zor olsada yenıcegımızı dusunuyorum.

Serdar ne durumda bilen var mı ?

Sakat mı yoksa hoca artık adamın kapasitesini gördükten sonra ilk 18'e bile almamaya mı başladı ?

Buca açık oynayacaktır.İlk defa rahat galibiyet alacağımızı düşünüyorum.Bizimkilerin ASY'de basireti bağlanıyor.

Takım orta saha orta saha diye inliyodu antep maçında

--------------------Ufuk-------------------

Sabri---------Servet-------Neill-----İnsua

--------------Cana-------Barış-----------

--Aydın-----------Misimovic--------Kewell

-----------------Baros-----------------

BAM ne oluyo? Baris-Ayhan-Misimovic mi? Bencede cok iyi olur.

Sabri-----Ali------Neill-----Insua

-----Baris-------------------------

---------------Mismo-------------

Pino---------Baros--------Serdar

Bam'dan kastı Barış-Ayhan-M.Sarp.Cana büyük ihtimal yine yedek olur.Kadronu beğendim ama tek sıkıntı Kewellı kadroya koymamışsın.Bide Ali Turanın yerine Servet oynasa daha iyi gibi sanki.:)Benim kadromda;

Sabri-----Servet------Neill-----Insua

-----Ayhan-------------------------

---------------Misimoviç-------------

Aydın---------Baros--------Kewell

Aydını bu maç ilk 11'de kullanmalıyız.Geçen maç Elanodan daha verimli oldu sağ kanatta.

---------------Ufuk------------------

----Sabri---Neill---Servet---İnsua-----

-----------.Cana---Barış--------------

----Aydın----Misimovic----Kewell------

--------------M.Baros-----------------

Geri
Üst Alt