STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor - Galatasaray | 18 Eylül | 20.30

Yabanci sinirlamasinin olmasi, Ayhan ve Sarp iskencesi cekmemiz gerektigi anlamina gelmez. Mecburen Kewell ya da Pino´yu yedek bekleteceksin ama bu rezalet orta sahayla maca cikmazsin. Tamamen Rijkaard´in sacmalamasi.

Şu durumda Kewell veya Pino gibi hücumcuları kesmek yerine Cana'yı kesmek bence daha mantıklı.Cana defansif bir oyuncu zaten.Hoca da bir şekilde tutarız rakibi öndeki wingerlar da bana maçı kazandırır diye düşünmüştür.

bulent-uygun.jpg
:happynew:

Kimse yabancıu sınırlaması demesin ! Neill-İnsua-Kewell-Misimovic-Baros-Cana geçti mi hayır ? İkinci yarı Kewell cık Pino gir.

Rijkaard Sarp ve Ayhan bu lige yeter diyor, idare eder diyor ve bence kesinlikle yanlis yapiyor.

Elanoyu satip yerine orta sahaya oyuncu almak istemis yönetim ama Rijkaard Elano kadroda kalsin, orta sahaya adam istemiyorum demis.

Demek adam gercekten Sarp ve Ayhani yeterli buluyor.

------------------Cassias------------------

Maicon----Puyol------------Pique------Bastos

------------Ayhan------Sarp---------------

------------------Kaka--------------------

Messi------------Villa-------------------Christiano

Istersen böyle cik..!! Yinede su isimlerden ancak 55% verim alirsin herhalde...

Pino'nun yerine koy Aydın veya Serdar'ı,çıkar Mustafa'yı al Cana'yı. Kaç yabancı ? 6.

Arkadaşım Pino veya Kewell'ın kesilmeme ihtimaline göre yazıyorum ben doğru dürüst okumadan cevap yazmayın.Ben de biliyorum Aydın oynarsa Cana'nın sınırlamaya takılmayacağını.

Musa gecen sene "topal, ayhan, sarp gibi degilim, dikine oynarim, hizli oynarim, skora katkida bulunurum, formayi alirim" diye konusuyordu ama simdi ortaliklarda yok.

Bizim takımın en zayıf halkası orta sahadaki ayhan-sarp ikilisi.Yabancı sınırı bahane olamaz arkadaş.Kadroya yabancı oyuncunu ilk olarak ordan yazmaya başlayacaksın.Diğer mevkilerden biri değişebilir.Orta saha çok önemli.

Rijkaard Sarp ve Ayhan bu lige yeter diyor, idare eder diyor ve bence kesinlikle yanlis yapiyor.

Elanoyu satip yerine orta sahaya oyuncu almak istemis yönetim ama Rijkaard Elano kadroda kalsin, orta sahaya adam istemiyorum demis.

Demek adam gercekten Sarp ve Ayhani yeterli buluyor.

Yönetimin alacağı adam Annan

Kontenjandan o da oynayamazdı.A.Polat nasıl Serdar Özkan ile Musa'yı ya tutarsa diye aldık diyor.Bi tane Türk ortasaha alsalardı bu bahane değil

Rijkaard Mustafa'da ne buluyor çok merak ediyorum ?

Bizim takımın en zayıf halkası orta sahadaki ayhan-sarp ikilisi.Yabancı sınırı bahane olamaz arkadaş.Kadroya yabancı oyuncunu ilk olarak ordan yazmaya başlayacaksın.Diğer mevkilerden biri değişebilir.Orta saha çok önemli.

kesinlikle, orta sahadaki 3'lü yabanci olmali, bu 3 yildir en büyük istegim.

renktaşlar şöle bir kadro olmazmı?

..........ufuk.............

,

serkan................... neıll...............................gökhan............................insua

...................................................ayhan.....................cana......................................

...............pıno..............................misimoviç........................................aydın

.......................................................baros............................................................

Kesin kadro açıklansın ondan sonra eleştirirsiniz Rijkaard'ı.

,

serkan................... neıll...............................gökhan............................insua

...................................................ayhan.....................cana......................................

...............pıno..............................misimoviç........................................aydın

.......................................................baros............................................................

Kadro çıkarma konusunda kuşkusuz Rijkaard'dan iyisin ;).

,

Aydın sağa Kewell sola geçse mis gibi kadro olurdu..

Ah be Bülent Kaptan. Giderayak verdin elimize Sarp bombasini. Kosusuna bile kil oluyorum adamin :)

Geri
Üst Alt