STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor - Galatasaray | 18 Eylül | 20.30

Şu Rijkaard&Sarp ilişkisini bir anlayabilsem!

Barışı oynatsın sarpın yerine ne adammış yahu banko her maç ilk 11,de adam.:o

Ayhan-Sarp...

Yorum yapmaya gerek yok, Cana oynamaliydi, oynamali. Aklim almiyor ya bu Cana bizim yillarca izledigimiz adam degil, ya da Rijkard ile arasinda kiz meselesi var.

Ayhan, Sarp gene oynuyorlar. Bu adamlar HİÇBİR ŞEY oynamadan nasıl gene ilk 11'deler anlayamıyorum. Allah'ım sen benim aklıma mukayet ol. Dışarı çıkmaya üşeniyodum zaten, izlemem daha iyi. Dayanamıyorum artık.

Ali Turanın olmayışı çok iyi olmuş bi de cana olsaydı kaymaklı ekmek kadayıfı olurdu

Ali Turan'ın oynamaması güzel. Cana yine sınırlamaya takılmış oldu. Tahminim ikinci yarı Pino'nun yerine Aydın, Mustafa'nın yerine de Cana girecek.

Arkadaslar lütfen saadece Mustafa Sarp´a tepkinizi dile getirmeyin..! Ayhan gölgede kaliyor böylelikle. Bence Ayhan Galatasaray icin Mustafadan daha kocaman büyük bir Frendir..

Yok artık ya. 2 tane asiste bakıp mı bunları diyorsun bilmem. Bu sezon resmi maçlarda performanslara bakarsak Kewell 'dan sonra Ayhan gelir belki de. Sarp Kendini Misi sanıyor, haddini bilmiyor.

Bu arada Riza Calimbay´da kesin kovulur bugün ya da istifa eder. Bu takimin bu durumda olmasi cok üzücü. Bunu anca Riza basarabilirdi zaten.

İşallah tez zamanda defolur gider şeref yoksunu herif

En azından Ali Turan oynamıyor, bu bile yeterlidir.

Ayhan'la Sarp aynı kefeye koyulamaz.Sarp çok büyük bir talihsizliktir takımımız için.

cana oynayınca hangi yabancıyı keselim?

Neill, Insua,Misimovic, Pino, Kewell ve Baros seçin.

Ali Turan-Elano ikilisinden sonra, Serkan-Pino ikilisi ile başlamak çok iyi oldu. Orta sahada Ayhan'a çok iş düşüyor. Malum, M.Sarp hiçbirşey yapmıyor.

Yok artık ya. 2 tane asiste bakıp mı bunları diyorsun bilmem. Bu sezon resmi maçlarda performanslara bakarsak Kewell 'dan sonra Ayhan gelir belki de. Sarp Kendini Misi sanıyor, haddini bilmiyor.

Sen benim Mesajimdan Sarp´i korudugumu mu algiladin..? Al birini vur Ötekine.. Serveti ve Barisida alki daha etkili bi kirisma olsun..

Gözüm Sarpla Ayhanda olacak umarım bi mucize gerçekleşir ve iyi oynar bu ikili

Beyler kadroda yabancı sayısından dolayı oynamıo olabilirmi cana baktımda 6 kişi şuan full

Avatarlari kaldirir misiniz, forum daha hizli olur, böyle cok yavas.

Hiç düşünmezdim ki bir gün Serkan Kurtuluş ilk 11'de oynadı için sevineceğimi :o

Geri
Üst Alt