STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor - Galatasaray | 18 Eylül | 20.30

Bülent Korkmaz: "Galatasaray'in en formda bölgesi defans ve orta saha(Mustafa&Ayhan)" :o :o :o

eskiden bu tür maçlarda heyecan olmazdı bende nasıl olsa kazanırız derdim şimdi her tür maça acaba diye bakıyoruz? Sıkıntı.Ya takımlar çok gelişti ya da biz çok geriye gittik.Şu maç öncesi bile elim ayağım titriyor .

Biraz klasik bir laf olacak ama günümüz futbolunda kolay maç yok.

Misi'ye güveniyoruz duran toplarda

35.000 kişi mi kaç kişilik ki stat?

Duran topu kazandık ta tartışması kaldı :o

Rijkaard'ı anlayamıyorum artık. Cana neden yok ? Emre ve Cumhur niye İzmir'e getirilmedi ? Musa niye hiç forma şansı bulamaz ?

Gençleri oynatır onlara güvenir felan diyorduk ama hiç bir eser göremedik henüz. Anlamıyorum yani Cumhur, Emre, Musa felan oynatılsa ne olacak ki ? Hiç birşey olmayacak, aksine bu genç futbolculara güven aşılarsın ve olursa ki bu oyuncular potansiyeli yüksek oyuncular çok yetenekli genç oyuncular kazanırsın...

Bugençleri oynatsa Sarp ve Ayhan'dan daha kötü olabilirler mi diye düşünüyorum.Bu genç oyuncular daha iyi işler yapabilir.Ama Rijkaard'ı anlamak zor.

Beşiktaş, Trabzonspor, Bursa vs.. gibi maçlarda tecrübeli olduklarından dolayı Ayhan ve M. Sarp'ı oynatmasını anlarım..

Ama bu tür maçlarda Cumhur ve M. Çağıran'ın çok sırıtacaklarını sanmıyorum..

En azından bir kere denese.

serkan kurtuluşun oynaması iyi birşey bence orda barış bizi kahrederdi üstün yeteneklerinle...

ama keşke musa veya emre çolaktan biriside ilk 11 oynasaydı bu tip maçlarda oynayabilirler...

zemin berbat bakalım nasıl top dolaştıracaklar...

Bugün Misimovic kesinlikle asist yapacaktir. Yoksa rekor kiracak :) 2 mac asist yapmadigini hic görmedim ben :D

size garip gelecek belki ama içime doğdu, bu maçta neill 1 gol atacak ve maçı 1-0 ıkına sıkıla kazanacağız

Son 5 dakikaya en az 2 farkla gireriz inşallah.

Geri
Üst Alt