STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-0 Galatasaray | 18 Eylül | İlk Yarı

elano'yu futbol profesörü yaptiniz,yahu siz 9 numarali hani torpille Milli takimda oynayan elano'dan bahsetmiyormusunuz,neymis efendim, Ingiltere'de oynamis, oynarsa oynasin burada bi gram top oynamadi 1,5 senedir, oynayacak gibi de durmuyor.gönderin iste bu adami.

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-0 Galatasaray | 18 Eylül | Devre Arası

Beyler şapkayı önümüze koyalım ne kadar kötü olursak olalım bir bucaspordan bile kötü top oynuyoruz hatta dünkü manisa bizi bulsa 5 lerdi. Bu takım bu kadar kötü oynuyorsa MAB üçlüsü amenna ama bişeyler yanlış gidiyor

Kewell Baros Misimoviç Pino ileri 4lüsü ile bi şey oynayamıyoruz. Hadi orta saha kötü. Bu adamlarda mı kötü. Desteğimi geçen hafta çekmişim iyi ki rijkaard tan zararın neresinden dönülse kardır. Bırak total futbolu asgarisini oynayamıyorsak ben kıllanırım aga bu işten:D

Maç sonu ağır ithamlarımla karşınızda olacağım. Beni takip edin:D

bi pozisyonda misi orta sahaya kadar geldi ileride sarpa pas atti ama tam tersi olmasi lazim sarp ileride bos bos geziniyor

36 yaşındayım.23 yaşından beri (Derwall zamanı) G.SAray'ı her anlamda takip ediyorum.Bu kadar kötü,bu kadar çaresiz bir GS görmedim.Bank Asya takımlarından farkımız yok.Gerçekten yazık.

Galatasaray cift forvet oynamali. Yoksa bu rezalet futbol hep devam edecek. Baros cok yalniz kaliyor. ama takimda forvet yok ki :)

bir kahinlik yapayım.:D :D

cana atar 1-0 kazanırız. :D :D :)

0-0 bitsin raziyim artik, deplasmanda 1 puan iyidir bu futbolla.. :(

En azından forumda gerçekleri görenler çoğalmış. Frank Rijkaard'ın adı dışında GS ye en ufak yararı olmadğını ve günden güne berbat oyuna devam eden rezil futbol sergileye bir takım yarattığına herkes şahit.

4-4-2 beğenilmeyen sistemle bile bu takım Buca yı ilk yarı 3 lerdi.

Buca da acaba bizdeki adamlar olsa bize ne yaparlardı düşünemiyorum. F.R. çıkar 1 puan iyidir der bakın görün maç sonu.

kaybedersek de iyi oynadık olmadı der.

Geçen haftadan da kötü oynuyoruz, Allah sonumuzu hayır etsin. :mad:

Cana girdimi oyuna 2.yarı değişiklik oldumu yada?

birakin rijkaarda sallamayi kaliteli yerli oyuncumuz yok ah yönetim bari aurelioyu alsaydiniz

2.yarı başlıyor

Elano ne is yapar????Pino nasil bir futbolcu ?

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-0 Galatasaray | 18 Eylül | İlk Yarı

elano'yu futbol profesörü yaptiniz,yahu siz 9 numarali hani torpille Milli takimda oynayan elano'dan bahsetmiyormusunuz,neymis efendim, Ingiltere'de oynamis, oynarsa oynasin burada bi gram top oynamadi 1,5 senedir, oynayacak gibi de durmuyor.gönderin iste bu adami.

Misimovic ne oynuyor suanda yada Cana ?? Orta sahaya gelen yabancilarda hep sorun demi ?? Yerli oyuncularda sorun yok. :o

Elano dünya kupasinda iyi oynar bizde kötü. Sorunlu Elano olur.

Cana gittigi her takimda kaptan secilir ve takimin lideri olur. Bizde kötü.

Misi bundesliga'nin en iyi orta saha oyuncularindan biri secilir. Bizde vasat.

Sorun bu oyunculardami yada yerli oyunculardami ???

buca 1-2 gol bulur ve mac 1 veya 2 -0 biter, rezil futboldan da baska bisey beklenmez zaten, zaten bu futbolla yensek ne olur.yemisim böyle oyunu...ikinci yari icin skor tahmini buca 2-0 Galatasaray.

Geri
Üst Alt