STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

serhat diyo ki bir çok galatasarylı sizin takıma direktör falan olmanızı istiyor diyo :D:D:D:D

haftaya ibbyle oynayacağız sonra karabükle bu 2 maçıda kazanırsak 5 maç kazanmış olacağız ve arda dönecek allaahhhhhhhh

bütün tvler cimboma sallıyor ulan !!!! :@

LigTV'de Sansal'la Musti gayet akli basinda konusuyorlar.

Bakmayin su saçma sapan rodoplara fln

Bu arada bir kere şöyle orta sahayı şu düzende görmek istiyorum, eminim iyi olacaktır.

Neill - Cana

Misimovic​

ya fener kötü oynayıp kazanınca beceri oluyor biz yapınca 2.sınıf oyuncular berbat oyuncular oluyo biri bana anlatsın bunu :@

Serkan Kurtulus: " Forma sansi bulamiyordum, sakatliklar sonucunda görev aldim. Elimden geleni yaptim. Bu tür seyler olacak genc bir oyuncuyum sonucta. Ben hocanin her dedigini yapmaya calistim, karar hocanin."

Bu arada bir kere şöyle orta sahayı şu düzende görmek istiyorum, eminim iyi olacaktır.

Neill - Cana

Misimovic​

Benim aklımada aynısı geldi maç sırasında.Eminim bu ortasaha ile daha rahat top çıkarırız ileri.Sarp'ı izlerken bugün çıldırdım ya!

rıdvan insua yerine BaltaYı koyuyo :D

aydıın birdahaki maça ilk 11 başlar

rıdvan çok biliyorsunda bizde geçen sene bjk gibi oynadık ne hale geldik bir şey bildiğin yok

Yahşi Cazibe'yi izleyin beyler daha komikler rıdvandan vs. Aziz'den iyi para almış demekki takımı kötülemeye çalışıyorlar.

Rıdvan delirmiş sinirden maçı aldık diye puan kaybı bekliyormuş :D

Sistemimiz hep aynı bizim. 4-3-3 ile 4-2-3-1 dizilişleri de zaten dediğim gibi hemen hemen aynı. 4-3-3'te ortada 3 adam var (1 DM, 1 CM, 1 AMC), 4-2-3-1'de de ortada ki 2 adam var. (2 DM, biri ofansa da katkı verebilen pas tekniği iyi olmak zorunda)

Şuan ki kadro yapısı 4-2-3-1'e uygun. 4-3-3 için ortada oyunu tam olarak çift yönlü oynayacak adam eksikliği var takımda.

Şu anki kadronun 4-2-3-1'e uyan tarafı neresi? 4-3-3 tamamen farklı bir sistemdir. Senin mantığında 4-4-2'de bir nevi 4-3-3'tür ya da 4-2-3-1'dir. Bak;

1) 4-3-3'te 3'lü orta sahanın önünde defansa yardım etmese de hoş karşılanacak 3'lü bir forvet var ama 4-2-3-1'de defansa yardım etmeyen 3 orta saha oyuncusu takımın kolektif yapısını bozar.

2) 4-3-3'te forvet oyuncusu pivot olmak zorunda değildir ama 4-2-3-1'de arkayı besleyecek pivot forvet lazım.

3) Madem yok böyle bir oyuncun arkadaki üçlüden en az ikisi(kanat) Baros'a yakın oynamalıdır. Ya da ortadaki oyuncu(misimovic) Baros'a yakın olarak ikinci forvet görevini yerine getirmelidir.

4) 4-3-3'te kanat oyuncuların defansif yönden güçlü olması gerekmiyor ama 4-2-3-1'de kanat oyuncuları tam bir kanat orta saha niteliği taşımalıdır. Mesela Arda bu sistemde iyi oynar.

Hala az fark var mı arada?

Geri
Üst Alt