STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

61167_109944082400582_103996309662026_77637_7109129_n.jpg

Haftaya Mustafa Sarp oynarsa maçı izlememeyi düşünüyorum ciddi ciddi.

Benim aklımada aynısı geldi maç sırasında.Eminim bu ortasaha ile daha rahat top çıkarırız ileri.Sarp'ı izlerken bugün çıldırdım ya!

Böyle olmaması için bir sebep göremiyorum. Neill çok teknik ve oyun zekası yüksek bir oyuncu, zaten bu tarz teknik stoperlerin hep 2.mevkiisi ön libero olmuştur...

pino düz oyuncuymuş tebrikler rıdvan

Öyle böyle gidiyoruz,inşaalah istikbalimiz iyi olur.

Kewell oynamayacak Cana oynayacak; Pino oynamayacak Cana oynayacak; birileri oynamayacak ama Cana OY-NA-YA-CAK!!!! Anadolu takımından farksız oynuyoruz; utanç verici!! Yazıktır, ayıptır...

Mustafa Denizli: Ben bu zeminde tam 39 yıl önce yani 1971 yılında halı diye oynuyordum. Akdeniz Olimpiyatları için yapıldı bu saha.. Ben bir İzmirli olarak o stadın bu hale gelmesine hakikaten çok üzüldüm. Tebrikler TFF

;)

kazanmak her zaman güzel..o çok övülen beşiktaş bu sahada bu takıma karşı daha kötü oynamıştı unutmadım..zeminin bozukluğuyla saklanmayacak eksiklerimizz var bunları gördüm inşallah hoca da görür..

servetin sarpın bu takımın el freni olduğunu defalarca söylüyorum hoca metin şentürk 18 aydır..şu servet ve sarpın evine hırsız falan girip haftaya oynamasa herkes görecek bu açık gerçeği..servet futboluyla savrukluğuyla başta ufuk olmak üzere neilin insua nın kısacası tüm defansın balansını bozuyor..

mustafa sarpta futbolsuzluğyla toptan kaçan haliyle ayhanın kewelin misimovicin kısacası tüm orta saha ve forvetin uyumunun içine ediyor..

ayhanın golden sonra ayağına sarılan rijkard ayhanı cananın önünde misiyle beraber orta sahada denese farkı görür ama sarp sevdası bitiriyor takımı da taraftarı da..

prangalarından kurtulan en geride ön libero oynatılmayan sarpla oynamaya mecbur bırakılmayan takıma uygun bir sistem görev yapacak ayhan yaşına rağmen reis gibi oynar her hafta 10 üzerinden 8 alır BAM MAM dalga geçenlerde utanır..

bu rıdvanın ben ah ah

güntekin diyorki gs nin bu seneki en iyi maçı bursa diyebilir miyiz ;

rıdvan: hayır değil , en iyi maçında bir takım 2-0 yenilir mi diyor !

senin ben düz mantığını seviyim :)

Şu anki kadronun 4-2-3-1'e uyan tarafı neresi? 4-3-3 tamamen farklı bir sistemdir. Senin mantığında 4-4-2'de bir nevi 4-3-3'tür ya da 4-2-3-1'dir. Bak;

1) 4-3-3'te 3'lü orta sahanın önünde defansa yardım etmese de hoş karşılanacak 3'lü bir forvet var ama 4-2-3-1'de defansa yardım etmeyen 3 orta saha oyuncusu takımın kolektif yapısını bozar.

2) 4-3-3'te forvet oyuncusu pivot olmak zorunda değildir ama 4-2-3-1'de arkayı besleyecek pivot forvet lazım.

3) Madem yok böyle bir oyuncun arkadaki üçlüden en az ikisi(kanat) Baros'a yakın oynamalıdır. Ya da ortadaki oyuncu(misimovic) Baros'a yakın olarak ikinci forvet görevini yerine getirmelidir.

4) 4-3-3'te kanat oyuncuların defansif yönden güçlü olması gerekmiyor ama 4-2-3-1'de kanat oyuncuları tam bir kanat orta saha niteliği taşımalıdır. Mesela Arda bu sistemde iyi oynar.

Hala az fark var mı arada?

Hocam biz senin saydığın tarzda 4-2-3-1 oynamıyoruz ki. Ortada Misimovic ofansif oynadığı için 4-2-3-1 diyoruz.

Yoksa 4-3-3 olarak düşün dizilişimizi. Orta üçlü eskiden 1+2 iken şimdi 2+1 oldu. Gene 4-3-3, gene 4-3-3. Bu orta üçlü haricinde hiç birşey değişmedi...

Sansal; bu zemine koyunlari sur, yemin ederim otlanmazlar sakatliktan korkarlar.. :haha: harikaydi yaa..

Geri
Üst Alt