STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Hocam biz senin saydığın tarzda 4-2-3-1 oynamıyoruz ki. Ortada Misimovic ofansif oynadığı için 4-2-3-1 diyoruz.

Yoksa 4-3-3 olarak düşün dizilişimizi. Orta üçlü eskiden 1+2 iken şimdi 2+1 oldu. Gene 4-3-3, gene 4-3-3. Bu orta üçlü haricinde hiç birşey değişmedi...

O zaman 4-2-1-3 ya da 4-2-4 oynuyoruz demelisin ki biz böyle oynamıyoruz. Pino ve Kewell çok açık şekilde geriye yakın oynamaya çalışıyor ve her ikisinin de bu nitelikte bir oyuncu olmadığını bir kez daha görüyoruz.

Neyse bu hafta biraz homurdanmak zorunda kaldım çünkü futbolumuz gerçekten hiç iç acıcı görünmüyordu. Umarım haftaya Cana'nın oyuna dahil olmasıyla farklı bir futbol izleriz. Yoksa Rijkaard'tan bende umudumu kesmeye başlayacağım.

Abi rıdvan pino 2.sınıf oyuncu diyor doğru demiyor demiyoruzki biz ama pino 2.sınıf stocha 1 . sınıf diyince orda bir sorun var işte orantısız

Rıdvan 3.sınıf bir yorumcu

Ben çok ümitliyim takımdan..Bu sahada bu futbol normal..Sallayın boşverin yarınki maç berabere biterse önümüz iyice açılır..

Abi çözüm belli zevkle maç izlemek istiyorsak arda döncek sabri döncek sarp yerine cana oynicak çok ama çok farklı oluruz cidden bide servetin yerine ZAN !!!!

Bence Buca maçını bizim için önemli kılabilecek tek unsur Cana'nın oyuna girdikten sonra attığı paslardı. Evet sadece bir kaç pas ama bu paslar onun M.Sarp'ın ne kadar önünde ve oynamayı hakettiğini gösterir.

Bence Buca maçını bizim için önemli kılabilecek tek unsur Cana'nın oyuna girdikten sonra attığı paslardı. Evet sadece bir kaç pas ama bu paslar onun M.Sarp'ın ne kadar önünde ve oynamayı hakettiğini gösterir.

o paslar sonuçta son anlarda baskı yememizi de önledi ve topu ilerde tuttuk ki 2 de gol pozisyonuna girdik

Rıdvanı salla.1.sınıf topçular xavi,iniesta,messi,david silva,fernando torres,mascherano,maicon,dani alves,c.ronaldo,benzema,schweinsteiger,ribery vs,dir. Varmı bunlardan türkiyede yok.

Rijkaard: İyi oynadığımızı düşünüyorum.

Rezalet futbol devam ediyor,3.lig maçları daha seyre değer sanırım.

Arkadaşlar bu telegoldeki sefiltaşlı herif kim ya tam bir ezik yani tipe baksan tam becekeli dersin bir insanda bu kadar büyük bir eziklik psikolojisi olamaz :) Ahahha gülüyorum

Ulen salak Galatasaray bu ülkenin en büyük ve en çok taraftarı olan klübü bunun için devlet Galatasaray'a yardım ediyor.

bu balla birdahaki 3 maçı da alırsak zirveye otururuz ardada döner allahh :uyy:

Takımın futbolunu kötü etkileyen etkenler;

1-) Mustafa Sarp %40

2-) Kötü Zemin %40

%20 zorda olsa kazanmamıza yetti.

Geri
Üst Alt