STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Bu arada tüm izmirlilere teşekkürler.. Gerçekten stadı boş bırakmadılar.. Güzelde performans sergilediler.. Teşekkürler İzmir..

Geçen hafta ara sıra kötü oynayarak da kazanmak iyidir dedik de alışkanlık haline geitdik zannedersem neyse bunu da kötü zemine bağlayalım.

asist kimden arkadaskar? misi ve insua nasildilar?

10 dakika bana yetti. Macin adami Cana :) Cok begeniyorum bu adami ya. Rijkaard akillan artik. 2 haftadir oyuncu degisiklikleriyle mac kazaniyorsun. Dogru 11´i bul artik. Cana´siz 11 dogru 11 olamaz. Sarp askindan vazgec. Yeter artik. Cana girer girmez önliberoluk dersi verdi. Ayhan´a da verdi. Gol atti diye süper oynadi demicem cünkü oynamadi. Kac tane pas hatasi yapti saymadim bile. Sadece Antep macindan daha iyiydi o kadar. Sarp herzamanki gibi rezaletti.

Sevindigim noktalar:

- Serkan´in gercekten üst düzey performansi. Cok begendim. Allah nazardan saklasin.

- Pino yavas yavas kendini buluyor. Cok faydali olacak bize. Allah sakatliklardan korusun.

- Cana´yi 10 dakika bile izleyebilmek benim icin zevkti. 10 dakika bile kalitesini göstermesine yetiyor.

- Ufuk´un 2 mactir gol yememesi. Güven acisindan iyidir. Cok zor toplar cikarmak zorunda kalmasa da.

Pino 3 defa aynı çalımı denedi yapamadı son dakikalarda da egoistti.

monaco'daki hocaları da egoist oldğunu söylemişti , takımdan ayrılmasının büyük bir nedeni de egoistliğiymiş.

Keita´da egoistti. Sezona cok cok iyi baslamasi sansi oldu. Taraftarin sevgilisi oldu. Pino kalitesini belli ediyor yavas yavas. Kesinlikle ilk 11´de olmali. Kewell´in yerine de Aydin oynamali Arda dönene kadar.

Keita´da egoistti. Sezona cok cok iyi baslamasi sansi oldu. Taraftarin sevgilisi oldu. Pino kalitesini belli ediyor yavas yavas. Kesinlikle ilk 11´de olmali. Kewell´in yerine de Aydin oynamali Arda dönene kadar.

Bence ilk 11'de Kewell olmalı. İkinci yarıda yorulan bir defansa karşı oynayacak Pino çok daha fazlaiş yapar. ;)

Trt verdi mi bizim özeti ?

Pino'nun içeriye sağ kanattan girebildiği bir kaç pozisyonda ceza alanına giren kişilere pas vermeyip kaleye saçma şutlar çekmesi çok sinir bozucuydu.

Pino diyorum başka birşey demiyorum.

Bence ilk 11'de Kewell olmalı. İkinci yarıda yorulan bir defansa karşı oynayacak Pino çok daha fazlaiş yapar. ;)

Ben Kewell´in artik son 30 dakika oynamasindan yanayim. Ne kadar sevsem de. Görülen köy kilavuz istemez.

Ayhan m.sarp oynar ızlemıcem haftaya macı yettı artık canıma tak dedı

Geri
Üst Alt