STSL 10/11 H:5 | Gaziantepspor 0-1 Bursaspor | 20 Eylül | MAÇ TATİL EDİLDİ

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Gaziantepspor 0-1 Bursaspor | 20 Eylül | MAÇ TATİL EDİLDİ

Hakem nasil provoke etmis tribünü ??

Biri açabilirmi konuyu , bakmayanlar için ben dahil

3 tane pet şişe atıldı sahanın kenarına gitti onları aldı seyircide çıldırdı o vakitten sonra. Birde üzerine gol faullü olunca iş çığrından çıktı.

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Gaziantepspor 0-1 Bursaspor | 20 Eylül | MAÇ TATİL EDİLDİ

Gitti oyun alanının dışından su şişesi aldı 100 metre koştu saha komserine götürdü...Tipik deniz çoban hareketleri..Adam reklam yapıyor başka birşey değil..Yan hakem bariz tamamlayalım dedi ama bu hakem bozuntusu içeri gitti..

Korner bayrağının oraya atılan 2-3 pet şişeyi 4. hakeme götürmüş seyircinin gözüne sokarak.+Birde yedikleri golde faul var antebin.

2 olay ne alaka şimdi.birisinde taraftar siyaseten olay çıkardı.bu maçta hakem sebebiyle. hayret şey ya

burada hakem kışkırttı orada kimlerin kışkırttığını herkes biliyor

Orada başta İvankov ve hakemler olmazk üzere herkes kışkırttı.Bana Terör vs. hikaye anlatmayın.

O maçta bende Stad'taydım ASY deki fener maçında sahaya daha fazla su şişesi atıldı ama tatil edilmedi.Diyarbakır hem küme düşürüldü hem suçsuzkekn suçlu ilan edildi halkın önünde.

Bumu..? Yoksa Kadiköyde Kafasi Yarilan Hakemin olayimi..??

Tabiki kadıköydeki olaylarda federasyon feneri kolluyor ama Kadıköyde tatil edemiyorsan,ASY'de tatil edemiyorsan Diyarbakır ve Antep tede tatil etmeyeceksin.

Benim kızdığım nokta hepinizin işinize gelen şekilde yorum yapıyorsunuz.

Bugün Antep lider olsaydı bursa altımızda olsaydo iyiki tatil edilmiş diyecektiniz.

Yalansa yalan deyin?

sahaya 2 sise atildi tribunlerden, coban hakemde aldi bu siseleri sahayi boydan boya kosarak 4.cu hakeme verdi seyirciyi tahrik etti bunun uzerine seyirci kufure basladi.. sonra kornerden gol atti bursa bariz faul var hakem gol verdi.. seyirci iyice sinirlendi yan hakemin kafasina cakmak atildi ve yarildi bunun uzerine maci tatil etti coban efendi..

3 tane pet şişe atıldı sahanın kenarına gitti onları aldı seyircide çıldırdı o vakitten sonra. Birde üzerine gol faullü olunca iş çığrından çıktı.

Gitti oyun alanının dışından su şişesi aldı 100 metre koştu saha komserine götürdü...Tipik deniz çoban hareketleri..Adam reklam yapıyor başka birşey değil..Yan hakem bariz tamamlayalım dedi ama bu hakem bozuntusu içeri gitti..

Korner bayrağının oraya atılan 2-3 pet şişeyi 4. hakeme götürmüş seyircinin gözüne sokarak.+Birde yedikleri golde faul var antebin.

sahaya 2 sise atildi tribunlerden, coban hakemde aldi bu siseleri sahayi boydan boya kosarak 4.cu hakeme verdi seyirciyi tahrik etti bunun uzerine seyirci kufure basladi.. sonra kornerden gol atti bursa bariz faul var hakem gol verdi.. seyirci iyice sinirlendi yan hakemin kafasina cakmak atildi ve yarildi bunun uzerine maci tatil etti coban efendi..

Saolasin :D

Simdi kurallar geregi Bursa 3-0 hükmen galip oluyor bildigim kadariyla?

Belesten 3 puan yani

Orada başta İvankov ve hakemler olmazk üzere herkes kışkırttı.Bana Terör vs. hikaye anlatmayın.

O maçta bende Stad'taydım ASY deki fener maçında sahaya daha fazla su şişesi atıldı ama tatil edilmedi.Diyarbakır hem küme düşürüldü hem suçsuzkekn suçlu ilan edildi halkın önünde.

Tabiki kadıköydeki olaylarda federasyon feneri kolluyor ama Kadıköyde tatil edemiyorsan,ASY'de tatil edemiyorsan Diyarbakır ve Antep tede tatil etmeyeceksin.

Bugün Antep lider olsaydı bursa altımızda olsaydo iyiki tatil edilmiş diyecektiniz.

Yalansa yalan deyin?

hocam dikkat edersen hep bursa nın maçı erteleniyor.ertelenmeden ziyede bursanın kollandığı o kadar net ki.görmemek için kör olmak lazım.bursa bu senede şampiyon olur.

N'oluyor lan ?!

Yalansa yalan deyin?

ASY bence kimse agzina dahi almasin...!! Biz acisini 5 Mac koskoca 5 Mac ile cektik..!! Devrim oldu, Devrim nitelikte karar diyip gecistirildi..! Saadece su siseleri icin..!!

Kadiköyde Yangin cikti Yangin..!!

Sonuc saadece 2 Mac..! Hani devrimdi..? Nerede Devrim..?

Devrim Bu Ülkede asildi, idam edildi...

Cok Kizginim Cok..!

Tatil edildi.Bursa beleşten puan almıyor.

edit.Alıyormuş.

Bu günleride gördük ya :D

Antepi düşürürler bu sene.

Şimdi maç sıfırdanmı oynatılacak yoksa kaldığı yerdenmi?Bu arada kaldığı yerden devam edilecekse faullu golü tv,de izleyip hee faul varmış lan burda golü iptal ediyorum deme hakkı varmı hakemin?:D

Beni Bursa maçı yada Bursa ilgilendirmiyor.Her anadolu kulübünün maçını anında tatil ederler ama Kadıköy maçları milletin tepkisinden korkmuşmuşlar tatil edilmez.Ben bunu sorgularım? Resmen çifte standart

diyarbakıra GALATASARAY camiasından başka destek veren çıkmadı o maçlarda. ayrıca diyarbakır süperlige çıktığında GALATASARAY şampiyon olmuş kadar sevindim.

Şimdi maç sıfırdanmı oynatılacak yoksa kaldığı yerdenmi?Bu arada kaldığı yerden devam edilecekse faullu golü tv,de izleyip hee faul varmış lan burda golü iptal ediyorum deme hakkı varmı hakemin?:D

3-0 ilan edilir maç. 3 4 maç antebin sahası kapanır.

Sözün bittiği yerdeyiz. Bu olaya ciddi bir tepki verilmesi gerek. Yeter artık yeter. Adamlar faul ile gol attılar, taraftar delirmekte haklı. Olaylar bu şekilde durdurulmaz.

Bu hakem geçen yıl Bursa'da Fenerlilerden dayak yemesine rağmen kırmızı kart göstermeyen değil mi ? Alex omuz attı sarı göstermişti :o Şeref yoksunu bu adamlar.

Geri
Üst Alt