STSL 10/11 H:5 | Gaziantepspor 0-1 Bursaspor | 20 Eylül | MAÇ TATİL EDİLDİ

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Gaziantepspor 0-1 Bursaspor | 20 Eylül | MAÇ TATİL EDİLDİ

Hocam siyasi olaylar yüzünden geçen sene Diyarbakır'a üç büyüklerden kimse gitmek istemedi, adamlar bedavadan puan aldılar orda.

Aynısı Antepe yapıcaklar bakın görün. Antepi düşürcekler Dogu Takımları kalmasın diye.

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Gaziantepspor 0-1 Bursaspor | 20 Eylül | MAÇ TATİL EDİLDİ

uefa Cuneyt Cakir'in derbi macini yonetmesini cok begenmis ve bu ay icinde bir sampiyonlar ligi maci vereceklermis..

Bu ülkede güvenlik önlemleri iki kere TV'ye çıkmış varlıklar için Özgür, T. Kafkas tribünde biriyle konuştu. 50 tane polis çevresini sardı. Madem o kadar önemsiyorsun sahaya niye sokuyorsun o maddeleri?

Yani. Hayır pet şişe bile yasak normalde. Adam 2,5 litrelik kola şişesi sokmuş. Bir mangalı eksik kalmış. :D

Çok şaçma cıkar taraftarı boş kalsın stad kaldıgı yerden devam etsin. 4.hakemde yardımcı hakem olur biter ya.

Bizim teknik direktörlerini kafası yarıldıda tatil edilmedi böyle şey nasıl tatil ediliyor anlamış degilim.

2.jpg

hakem.jpg

bu sene ayni film doner yine..

Döndürmeyeceksin. Değil şişe falan, sahaya kuş tüyü atsalar hemen oyuncuları çekeceksin sahadan. "Bursa'nın canı can da bizimki patlıcan mı ? " diyeceksin ki görsünler dünya kaç bucak !

Giriyor hocam işte mağlesef.

O yüzden evde Digiturk var, maddi durumum da el verecek durumda ancak LigTV'yi açtırmıyorum. Netten izlerim daha iyi.

Döndürmeyeceksin. Değil şişe falan, sahaya kuş tüyü atsalar hemen oyuncuları çekeceksin sahadan. "Bursa'nın canı can da bizimki patlıcan mı ? " diyeceksin ki görsünler dünya kaç bucak !

bizim yonetim bu sene hazirlikli gitmeli, en kucuk bir olayda hukmen maglupta olsak ceksinler takimi yeter bu cifte standart..

Mahmut Beyin hedefi bu yönde gibi,euro 2016 programına bile Doğudan hiçbir ili almamıştı.

Yani Futbol la Siyaset bir tutulmamalı. bu her konuda öyle bir konuyu diger konuya göre örtülemek açıklamak saçmalıktır resmen.

bizim yonetim bu sene hazirlikli gitmeli, en kucuk bir olayda hukmen maglupta olsak ceksinler takimi yeter bu cifte standart..

Bizimkiler niyetli olsa FB - TS maçından sonraki olaylar için lobi yapardı. Adamlar değil stadı Kadıköy'ün tamamını yakacaklardı resmen. 2 maç ceza verdiler adamlara. Tam da Beşiktaş derbisinde cezaları bitti :o Olacak iş değil... !

Bizimkiler niyetli olsa FB - TS maçından sonraki olaylar için lobi yapardı. Adamlar değil stadı Kadıköy'ün tamamını yakacaklardı resmen. 2 maç ceza verdiler adamlara. Tam da Beşiktaş derbisinde cezaları bitti :o Olacak iş değil... !
Herşey planlı fikstür bile bizde doğaçlamaymış gibi izliyoruz para vererek cebimizden.

Yani Futbol la Siyaset bir tutulmamalı. bu her konuda öyle bir konuyu diger konuya göre örtülemek açıklamak saçmalıktır resmen.

Bir tutuyorlar ama, Başbakan Yardımcısı, Federasyon Başkanı'na gider atıyor bu ülkede. Neden bahsediyoruz ?

Yahu burada Bursaya niye kızılıyor onu anlamadım...Evet Hakem hatalarıyla maçta kazanıyorlar..Ama şu maçta Antepin gol atması mucizeydii..Maç tatil edilmesiydi maç en az bu skorla biterdi..Ne yapıyor Bursalı oyuncular çirkeflik mi yapıyırlar,hakemin boğazınamı sarılıyorlar gol atmak için...

Yahu şu geçen seneki Bünyamin denen adamın erteleyemediği maçı konuşun..Çünkü bu maçta konuşulacak tek şey bu şerefsizce yapılan çifte standarttır..Bırakın Bursayı,Antepi....

Yahu şu Glatasarayımının hakkının yenmesinden bıktım..Şu medyada bundan bahsedilmemesinden bıktım..Glatasaraylı oyuncuların sahada dayak yemesinden bıktım..Yokmu bu camiada bir babayiğit şu takımın haklarını gerçekleri görerek savunacak...Şu Aziz Yıldırıma,medyaya,haddini bildiricek..

Şu medyada emre belözoğlu denen adamın nasıl kart görmediğini bastıra bastıra anlatacak bir delikanlı yokmu yahu..

1 değil 2 değil 3 değil yahu..yemin ediyorum ben çok farklı maçları izliyorum herhalde diyorum kendi kendime...

Ama yok Sabri var değilmi çok çirkef ..Vurun abalıya..

Bir tutuyorlar ama, Başbakan Yardımcısı, Federasyon Başkanı'na gider atıyor bu ülkede. Neden bahsediyoruz ?

Bursa korunuyor gibi Salı günü Şampiyonlar Ligi maçı yaptı geldi Pazartesi oynadı 6 gün.

Bizde Pazartesi yaptık Cumartesi oynadık En basitinden Trabzon 5 gün içinde 2 maç yaptı olacak iş degil.

Herşey planlı fikstür bile bizde doğaçlamaymış gibi izliyoruz para vererek cebimizden.

İzleme hocam, LigTV binbir takla atıyor ki bu ülkedeki insanlar ceplerinden para vererek köle gibi bizi izlesinler diye. Girin internete paşa paşa maçınızı izleyin. Diyorum işte, durumum elverişli ve Digiturk sahibiyim ama açtırmam LigTV'yi. Resmen köle gibi zorunlu tutuyorlar maç izlemeyi. Yurtdışından paket alacağım Premier League maçlarını izlemek için. Adamlar oynuyor, adam gibi de yönetiliyor ki 100 küsür ülke maçlarını yayınlıyor. Haram olsun eğer cebimden bu Federasyon ve LigTV için para çıktıysa !

Bursa korunuyor gibi Salı günü Şampiyonlar Ligi maçı yaptı geldi Pazartesi oynadı 6 gün.

Bizde Pazartesi yaptık Cumartesi oynadık En basitinden Trabzon 5 gün içinde 2 maç yaptı olacak iş degil.

:rolleyes: Acizlikten başka bir şey değildir bu...

İzleme hocam, LigTV binbir takla atıyor ki bu ülkedeki insanlar ceplerinden para vererek köle gibi bizi izlesinler diye. Girin internete paşa paşa maçınızı izleyin. Diyorum işte, durumum elverişli ve Digiturk sahibiyim ama açtırmam LigTV'yi. Resmen köle gibi zorunlu tutuyorlar maç izlemeyi. Yurtdışından paket alacağım Premier League maçlarını izlemek için. Adamlar oynuyor, adam gibi de yönetiliyor ki 100 küsür ülke maçlarını yayınlıyor. Haram olsun eğer cebimden bu Federasyon ve LigTV için para çıktıysa !
Yok bende netten takip ediyorum maçları genel adına konuşdum sonuçda para verip izleyen milyon vatandaşımız var.

Geri
Üst Alt