Kıvanç DOĞAN
10 Numara!
- 26 Kasım 2008
- 13.531
- 0
- 1.361
Cevap: STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | Maç Sonucu
Evet ahmet,in üslubu ağırdı.
Evet ahmet,in üslubu ağırdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener,in 8 şampiyonluğu olsaydı en ciddi rakibimiz bjk derdik yalanmı?Yahu ben rekabet anlamında büyüklük sıralaması yaptım. Olayı kupalara falan bağladınız ha.
Beyler şu İnsua'nın göğsünde kontrol edipde vuramayınca, İ. Akın'ın vurup auta attığı pozisyona baktım iyicene.
İnsua değil, Lorik Cana o pozisyonda topu ıskalayan yani vuramayan.
Fener,in 8 şampiyonluğu olsaydı en ciddi rakibimiz bjk derdik yalanmı?
şansal büyüka:barosun golünü izlemek beni zevkten dört köşe etti sezonun en güzel golü olmaya aday
şansal büyüka:barosun golünü izlemek beni zevkten dört köşe etti sezonun en güzel golü olmaya aday
Doğru dediğin kanıya götüren,de aldıkları şampiyonluk sayılarıdırYalan değil, sadece yanlış bir kanı. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin rekabeti farklı bir olay, farklı bir olgudur. Biz onları 10 senedir yenemediğimiz halde, şu anda Türk futbolunu var eden bu iki rakip olmasa, ligimiz hiç çekilmezdi. Bu da doğru kanıdır.
Sizi saygıya davet ediyorum birde moderatör olacaksınız...
Beyler şu İnsua'nın göğsünde kontrol edipde vuramayınca, İ. Akın'ın vurup auta attığı pozisyona baktım iyicene.
İnsua değil, Lorik Cana o pozisyonda topu ıskalayan yani vuramayan.
Doğru dediğin kanıya götüren,de aldıkları şampiyonluk sayılarıdır![]()
Şuan maalesef tek objektif program maraton , güntekin onay ile mehmet demirkol olsa daha iyi olacak ama rıdvan hocada iyi şeyler söylüyor ama sonunu hep fenere baglıyor![]()