STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | 26 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:6 | Galatasaray - İstanbul BB | 26 Eylül | 19.00

Galatasaray cok uzun zamandir günde cift idman yapmiyor. Herkes mi böyle? Biraz boslamiyormuyuz yine?

Haftada 1 maç yapıyoruz.

Artık izinli gün yok her akşam birbuçuk saat antrenman var.

Rijkaard'ın 100 milyon euroluk Galatasarayı VS Abdullah AVCI'nın 15 milyon euroluk İBB'sine karşı !!

Hak ederek 9 puan alan İBB ve Tesadüf ve rakiplerin yardımı ile hasbel kader 9 puan alan GS...

Çok ilginç maç olacak. Abdullah hoca takımına BJK maçındaki gibi sakin ve ayağa sistemini bozmayan oyununu oynarsa ASY'de Rijkaard bir tokat çakar üstüne de 3 gol atar gider.

Belki o zaman Abdullah Hoca GS nin hocası olabilir.

Ama rijkaard hayranları maç sonu hocasını yağlama yıkamaya devam ederler.

Çekirge GS'miz 3 kere zıpladı. 4. de ne olacak haydi hayırlısı.

Rezil oyunla 3 puan almaktansa 3-5 yiyip Abdullah Hoca yı GS nin başında görmeyi ve vasıfsız hollandalıdan kurtulmayı yeğlerim.

Ok kib bye.

Seri devam etmeli.

Hemen süper futbol beklemeyelim ama bence yine tek farkli sonucla aliriz.

Mustafa Sarp ve Servet hakkinda oynamasin, kovsunlar demiyecem artik, hic bir ise yaramiyor zaten. Onlari futbolcu diye profesyonel kontrat imzalatana diyecek sözüm hiic yok.

Rijkaard'ın 100 milyon euroluk Galatasarayı VS Abdullah AVCI'nın 15 milyon euroluk İBB'sine karşı !!

Hak ederek 9 puan alan İBB ve Tesadüf ve rakiplerin yardımı ile hasbel kader 9 puan alan GS...

Çok ilginç maç olacak. Abdullah hoca takımına BJK maçındaki gibi sakin ve ayağa sistemini bozmayan oyununu oynarsa ASY'de Rijkaard bir tokat çakar üstüne de 3 gol atar gider.

Belki o zaman Abdullah Hoca GS nin hocası olabilir.

Ama rijkaard hayranları maç sonu hocasını yağlama yıkamaya devam ederler.

Çekirge GS'miz 3 kere zıpladı. 4. de ne olacak haydi hayırlısı.

Rezil oyunla 3 puan almaktansa 3-5 yiyip Abdullah Hoca yı GS nin başında görmeyi ve vasıfsız hollandalıdan kurtulmayı yeğlerim.

Barcelona'yi zaten herkes calistirabilir degil mi?Kovun gitsin Rijkaard.

Hey allahim ya, böyle taraftar oldugu sürece istersen Mourinho'yu getir, bizden hic bisey olmaz.GS degil Galatasaray, ok?

Ok değil ,tamam mı .

- Ufuk -

- Serkan - Neill - Servet - İnsua -

- Cana - Ayhan -

- Aydın - Misimovic - Kewell -

- Baros -​

İlkokul seviyesinde yazmıştım halbuki neyse bir dahaki sefere daha basit anlatırım ,gerçi tek kelime bile fazla gelebilir ondan korkuyorum bak yine tek kelimeden uzun cümle kurdum anlamayacak ama derdim anlaşmak değil zaten :n:

Şu ana kadar lig içersinde en uzun süreli galibiyet serimiz kaç maç?

İlkokul seviyesinde yazmıştım halbuki neyse bir dahaki sefere daha basit anlatırım ,gerçi tek kelime bile fazla gelebilir ondan korkuyorum bak yine tek kelimeden uzun cümle kurdum anlamayacak ama derdim anlaşmak değil zaten :n:

Tamam, OK.

herkes cana-ayhan o.sahası yazıyo ama ikisi birlikte cok ağır kalırlar bence cana'nın yanında daha hızlı pres özelliği olan ama malesef tekniği kötü olan barış oynamalı. cana-barış o.sahası daha birbirini tamamlıcaktır...

İBB'nin bu tip maçlarda tek stratejisi arkaya adamkaçırmak. BJK maçını da aynen böyle kazandılar. Hatta çok da gol kaçırdılar. Çok dikkatli olmalıyız. Umarım Rijkaard sağ bekte Ali Turan'ı oynatıp maçı zora sokmaz.

İnsua-Arda ve Sabri-Pino bindirmeleri başlayana dek yani Arda-Sabri iyileşinceye kadar anlaşılan kontrollü oyuna devam edeceğiz. Maç sonucu 1-0 veya 2-0 olur gibime geliyor.

Baros sakatlandıgına gore :(

----------------Ufuk---------------

Serkan---Neill--------Servet--İnsua

-----------Cana----Ayhan----------

---Pino-------Misimovic------Aydın--

-----------Kewell--------------------

Ah King ya :(

Baros yoksa kapatalım gidelim abi işimiz çok zor.

Geri
Üst Alt