STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | 26 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:6 | Galatasaray - İstanbul BB | 26 Eylül | 19.00

Yanlız beyler eğer 4'de 4 yaparsak müthiş olur...

Cana'nın takımın çehresini olumlu yönde değiştireceği herkes tarafından malum. Pino veya Kewell'dan biri kesik yiyip Cana oynadığında bence maçın hakimi olup kazanırız.

Mahmut-Holmen-Efe veya zeki veya gökan süzen üçlüsü bile bizden daha iyi pas yaparsa bundan sonra oyunculara laf etmeyeli bırakalım hep beraber ok :o

belediye ile oynadığımız son 4 maçta 5 gol attık. bu gollerin 2 tanesi Baros'tan 2 tanesi de Kewell'dan geldi. Sever bu ikili belediyeyi. Kesin ikisinden biri gol atıcak gene :o

kewell belediye gibi tempolu ve basan takım karşısında 11 de başlamamalı.

Aydın veya Serdar Özkan veya bir başka kişi kanatta başlayıp, Lorik Cana girmeli.

2. Yarıda pino-kewell değişikliği ile Cana yine oyunda tutulmalı, böylelikle kewelldan gerekli verim alınmalı diye düşünüyorum.

zaten o yorumdan sonra arkadaşa cevap bile vermeyi bıraktım...

vah vah, çok büyük kaybım, her maç lucasın yaptığı hataları görmeyip , sadece "servet hata yapsa da sallasak" diye izliyorsunuz, yabancı sevdalısı yorumlar, zaten adam gibi yerli yok, hepsini yerin dibine sokma çabasında bulunuyorsunuz, oyunculara laf diyeceğinize hocaya biraz sitem edin, beşiktaşın çok mu kaliteli oyuncuları var da(Q7 ve Guti dışındakileri kastediyorum) o kadar organize paslaşabiliyorlar, geçen sene neden yapamıyorlardı? bizim takımda herkes 20şer metre mesafede bulunuyor birbirine, mustafa ,servet çok iyi oyuncu değiller tamam ama , onlardan 20-30 ar metreye her seferinde isabetli pas atmalarını beklersen iyice kötü görünürler, lucas bu pasları yapabiliyor diye çok iyi görünüyor heralde gözünüze.Neyse siz rijkaardı, canayı ,pinoyu , kewelli koruyun diğerlerine sallayın sonra başarı beklersiniz.

Mahmut-Holmen-Efe veya zeki veya gökan süzen üçlüsü bile bizden daha iyi pas yaparsa bundan sonra oyunculara laf etmeyeli bırakalım hep beraber ok :o

Bilinmeyen bisey degil ki. IBB Türkiye´nin en iyi paslasan takimi benim fikrime göre. Bizden iyi paslastiklari kesin. Tartismam bile.

İBB'yi sezon başından beri BJK'yi yendikten sonra tüm maçlarını seyrettim.

Abartıyorsunuz bana göre.

İbbye karşı maçı ilk yaıdan koparmak gerekir yoksa ibbnin direnci dakikalar geçtikçe artıyo

İBB'yi sezon başından beri BJK'yi yendikten sonra tüm maçlarını seyrettim.

Abartıyorsunuz bana göre.

Bence iyi takım.Büyüklere karşı daha da iyiler.Bu sene bizden bile daha iyi konumda bitirebilirler bence ligi.Geçen sene az kalsın gidiyorlardı Uefa'ya.

belediye her maç hocanın gazıyla oynayan bir takım.her maçı final maçı, ligde kalma maçı ve benzeri gazlarla alan bir takım.iyi bir GALATASARAY belediyeyi ezer geçer.kötüyken bile kolay puan vermiyoruz bunlara.bence bu maçıda alacağız.

vah vah, çok büyük kaybım, her maç lucasın yaptığı hataları görmeyip , sadece "servet hata yapsa da sallasak" diye izliyorsunuz, yabancı sevdalısı yorumlar, zaten adam gibi yerli yok, hepsini yerin dibine sokma çabasında bulunuyorsunuz, oyunculara laf diyeceğinize hocaya biraz sitem edin, beşiktaşın çok mu kaliteli oyuncuları var da(Q7 ve Guti dışındakileri kastediyorum) o kadar organize paslaşabiliyorlar, geçen sene neden yapamıyorlardı? bizim takımda herkes 20şer metre mesafede bulunuyor birbirine, mustafa ,servet çok iyi oyuncu değiller tamam ama , onlardan 20-30 ar metreye her seferinde isabetli pas atmalarını beklersen iyice kötü görünürler, lucas bu pasları yapabiliyor diye çok iyi görünüyor heralde gözünüze.Neyse siz rijkaardı, canayı ,pinoyu , kewelli koruyun diğerlerine sallayın sonra başarı beklersiniz.

arkadaşım elimizde pique varda rıjkaard'mı oynatmıyor neıll süper bir oyuncu değil ama elimizdekilere göre iiyi yoksa bizim yabancı hayranlığımız yok şunuda unutma ki o adam her maç servet'in arkasını toplamaktan bir hale geliyor elbetteki hataları var ama servet kadar hata yaptığını hiçbir maçta görmedim bu 1,kewell demişsin evet kewell yaşı ve geçirdiği sakatlıklardan dolayı eski temposunda değil bende kewell'in sonradan oyuna alınması taraftarıyım çünkü yorulan rakibin gardını tamamen indirmek için müthiş olur bu 2,pıno demişsin pino çok hızlı bir oyuncu bakma sen buca maçında o pas vermesi gereken pozisyonlarda şut çekmesine ben bunu taraftara kendini kabul ettirme kabul ettirme çabası olarak düşünüyorum bunun içinde biran önce gollle tanışma çabası içinde anladın mı şimdi renktaşım...:rolleyes::rolleyes:

haydi cimbom derbiye kadar kazanalım ;)

Örnek verdiğin takım Beşiktaş ve kadroları sadece Q7 ve Guti ile karşılaştırıyorsun.Adamların orta saha ve forvetlerine dikkat et biraz.Bizde şuanda orta saha adamları tamamen boş.Fink kalitesinde bile defansif orta saha yok(Misi ve Cana'nın şuanda tam hazır olmadıklarını var sayarsak tabii ki).Servet konusunda haklı olabilirsin, bence Servet'in kötü olmasının sebebi şuan ki orta sahamızdan kaynaklanıyor.

İbb 2 gol atar da biz kaç atarız onu bilemem. Kesin üst biter iddaacılara duyrulur.

Valla bizimkiler ne yapsınlar etsinler var olmak adına kazansınlar. yenilgi demek GS nin ligde bitmesi demek. bu kadar net.

Belediye yıllardır vasat oyunculardan kurulu iyi bir takımdır bunu başaran teknik direktörüdür..Anadolu rakiplerine karşı rezalet oynayabiliyorlar ama büyüklere karşı genelde iyi oynuyorlar.Adamların stoperi canla metin ya :D orta sahası mahmut holmen efe veya zeki ya.Ama adamlar yine üst sıralarda

Geri
Üst Alt