STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | 26 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | Maç Sonucu

Mehmet Helvaci; fener buraya misafir olarak geliyor ve o yuzden misafir bolumunde yer verilecek :asd:

Bundan sonra Cana´nin yedek kalmasi futbola hakarettir. Onun 90 dakika oyunda kalmasini saglamali Rijkaard. Cana´nin yerine Pino´yu cikarabilirdi gerci Aydin da sakatlik gecirmisti. Ama Cana oyundan ciktiktan sonra Galatasaray bana yine korku veren bir futbol oynadi. Rijkaard Cana´nin 90 dakika oynamasini saglamali.

Serkan 2 maçtır çok iyi umarım böyle devam eder de sağ kanatta bi sorun yaşamayız

Frank Rijkaard:

Bugün ki galibiyet hakkımızdı. Oyunun başlangıcından itibaren çok iyi paslaştık ve pozisyona girdik. Bu başlangıcın sonucu olarak maçı kazandık. 3-0'dan sonra çok basit top kayıpları yaptık, bu yüzden rakip oyuncuların güveni yerine geldi ve daha rahat üstümüze geldiler. 4 de 4 yapmamız bizim için müthiş bir avantaj, herşeyden önce takımda sakat oyuncular düzelmeye başladı ve kimi oyuncularda artık formlarına kavuşuyorlar. Maalesef maç ritmimiz düşük, 20 dakika istediğimiz oyunu oynayıp, sonra düşüş yaşıyoruz ama bunu zamanla gidereceğimize eminim. Bu maç bizim için bir başka başlangıç oldu ve amacımız bunu devam ettirmek. Milan Baros'un 3. golü, bir santraforun yapabileceği herşeyi yaptı ve mükemmel bir gol attı.

birde formda bir misimoviç ile arda olursa gol ortalaması 5 olur.

rıdvan; İnsuayla Balta'ya aynı diyor, Cana'ya düz oyuncu diyor.. daha ne diyelim, illa çamur atacak.. Cana'yla Sarp aynı diyor bide ya, yuhh:D

Hevesinizi kursağınızda bırakmak istemem ama bu oyunu derbiye kadar derbidede daha iyi oyun sergilerse o zaman galatasaray izlenir ve ben canayı göremedim o kadar övmüşsünüz ama dogru sarp varken cana iyi gözüküyor :)

İlk yarıyı düğünden geldiğim için izleyemedim, buradakilerde Barcelona gibi oynamışız havası oluşturunca ikinci yarıyı umutla izlemeye başladım, maalesef ilk 15 dakika hayal kırıklığı yaşadım. Ama son dakikalara doğru biraz toparlanma oldu, pas alış-verişinde ve yardımlaşmada çok iyiydik.

Bence geçen seneden bu seneye değişen en önemli faktör; oyuncular arası yardımlaşmadır. Ara sıra aksasa da maçın büyük bir bölümünde bunu başarabiliyoruz. Yakın bir zamanda üçgen kurma işini de halledersek önümüzde kimse duramaz, buna eminim. Tabi kondisyon depolamayı da unutmayalım.

Bu Mustafa Yücedag ne gicik adam yahu. :D Türkcesi desen bir ayri, Hollandacasi desen tam Amsterdamli kaba sive. :D

cananın yanına en azından iyi bir mehmet topal süper giderdi

Pino ve Aydin pek zeki oyuncular degil. Son hareketleri yapmaya gelince hep sacmalamaya basliyorlar, özellikle Aydin'in ayaklari birbirine dolaniyor. Sarp ligde oynayan futbolcular arasinda bu takimda oynamasi gereken en son kisi. Galatasarayda oynayan kötü oyuncu olmustur, ama bu kadarini hic görmemistim. Her oynadigi mac karnimda dayanilmaz agrilara sebep oluyor. Lütfen gitsin, lütfen.

3 -0 ın üstüne yatıran hocaya bir şey diyeceği olan varmı?

3-0'ın üstüne yatmadık ! Tempoyu düşürüp, rakibi kontrada yakalamak istedik. Birçok kez bunu başardılar ileride. Biraz şansları olsa 5-6'yı bulabilirdik. Aynı şeyi geçen senede yaşadık. Baskı, baskı, baskı; ardından kalemizde gol. Örnekleri; Manisa, Eskişehir, Sivas, İBB, Antalya (kupa) maçları.

ulan daha mustafa sarp diyor.ölecem.rıdvan kafana sarp kayalıklar düşsün.

:m26:

evet kanalturk'te acikladilar simdi durumu iyiymis..

Geri
Üst Alt