STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | 26 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | Maç Sonucu

maratona belideyeden bitane angut oglu angut cikmis penaltiya itiraz ediyo.. onlara verildi bize verilmedi diyo.

ufuk-serkan-neill-servet-insua-ayhan-cana-pino-misimovic-arda-baros böyle bir kadro olmalı.:)

devre arası kesinlikle bir forvet daha alınmalı.

Fener sadece 1200 kişiyle falan gelebilecek Sami Yen'e.Kasımpaşa ile protokol yapmış bizim yönetim.Bu arada takımımızı kutluyorum.

Fener sadece 1200 kişiyle falan gelebilecek Sami Yen'e.Kasımpaşa ile protokol yapmış bizim yönetim.Bu arada takımımızı kutluyorum.

1200 bile çok bunlara 300 bilet verecen sürünsünler

Baros hastaneye gidecekmiş şimdi.

cana sarptan elbet daha iyi oynadı eşyanın tabiatına uygun olarak..ama pas yüzdesi vasatın bile altındaydı beni net tatmin etmedi performansı..cananın varlığı ayhanı çok rahatlattı forumda sarp ve ayhanı bir tutup başlık açanlara nanik yaptı futboluyla..ayrıca ilerleyen haftalarda çağlar veya baltadan biri formda dönünce insua rahatlıkla yedek bırakılabilir iyi bir elano bu takıma insua dan çok daha fazla katkı yapar..liverpoolun neden geçen sene 10.falan olduğunu daha iyi anlıyorum insuanın liver banko oyuncusu olduğunu gördüğümde..

gerizekalı ahmet çakar Misimovic'i eleştiriyo mal müslimovic yeterli değil diyo :D

Kanalturk'e baktım Ayı Gökmen yine her zamanki gibi takıma sallıyordu,hemen kapattım.

Kasımpaşa buz gibi bi giydirsin fenere,de son kez ali samiyen,de oynamak isteyişlerini görelim şunların.

Rıdvan fatih tekkeyi Galatasaray almalı gibi bir şey dedi sanırım almalıydı demedi mesela fatih tekke sakat değilse atlattıysa falan gibi bir şeyler dedi sanki :D

Geri
Üst Alt