STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | 26 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | Maç Sonucu

telegol zihniyetini seviyorum.

Bırakın demogoji yapmayı. Yok telegol zihniyeti, yok rıdvan zihniyeti. Merak etme herkes sahada herşeyi görüyor. Görmeyenler de demogoji yapıyor. İstediğiniz kadar formsuz deyin, takıma yeni girdi deyin kaliteli oyuncu kalitesini hemen belli eder.Bkz. ersnt -- Yoldan geldi, sahaya girdi, kalitesini ilk maç gösterdi. Siz hala bahane üretme derdindesiniz. Geçin bunları.

Abdullah Avcı taktı resmen kapakları . Murat Çevik de dava lafından korktu herhalde . Böyle dişini göstermezsen bu zihniyetsizler atıp tutar. 'Ben mücadeleden bahsediyordum diyo' Tam kıvırma lafı

Cana bu maçın en vasat oyuncularından biriydi. Neredeyse her pası hatalı idi. Oldukça ağır,hantal. Kesinlikle büyük takım topçusu değil. Hakkındaki kahramanlık hikayeleri hiç umrumda değil. Doğru düzgün oynasın gerisi hikaye.

Bu büyük takim topcusu degil lafini Ridvandan mi ögreniyorsunuz? Büyük takimdan kastiniz nedir ayrica? Sabri'nin, Ayhan'in, Sarp'in, Aydin'in, Servet'in, Hakan Balta'nin, Baris'in sürekli oynadigi bir takimin oyuncusu mu degil Cana? Komik olmuyor mu biraz?! Marsilya, Sunderland gibi takimlarda kaptanlik yapmis bir adam mi büyük takim oyuncusu degil? Türkiyenin en büyük 2 takimindan birini, yüzüncü yilinda nerdeyse tek basina sampiyon yapan bir adamin, vasat bile sayilmayacak bir takimda oynayamadigi ligde kaptan olmus bu büyük takim topcusu olmayan adam 2. senesinde. Ridvan izlemis mi hic o ligleri acaba? Sanmiyorum. Daha 2 sene öncesine kadar bu Ibrahimovic hangi takimda oynuyordu Güntekin, diye soru soruyordu zira..

Ahmet çakar debeleniyor:)

Salak ya kapatıyorum bu programı hay yarabbim akıl fikir ver insanlara . Dansöz Çakar hala neden böyle programlarda yer alır . Neden bizim ülkemizde bu kadar onursuz yollarla kazanılıyo paralar . Ve bu insanlar hala gözde . Neyse ya biz önümüzdeki maça bakalım :) Karabük maçında Baros olmazsa kötü olur çünkü Arda da tam hazır olmayacak gibi . İleride Aydın Kewell Pino olabilir .

Baktılar gördüler Rıza'da Şifo'da beşiktaşdan 1 puan bile alamamışlar.

Bu büyük takim topcusu degil lafini Ridvandan mi ögreniyorsunuz? Büyük takimdan kastiniz nedir ayrica? Sabri'nin, Ayhan'in, Sarp'in, Aydin'in, Servet'in, Hakan Balta'nin, Baris'in sürekli oynadigi bir takimin oyuncusu mu degil Cana? Komik olmuyor mu biraz?! Marsilya, Sunderland gibi takimlarda kaptanlik yapmis bir adam mi büyük takim oyuncusu degil? Türkiyenin en büyük 2 takimindan birini, yüzüncü yilinda nerdeyse tek basina sampiyon yapan bir adamin, vasat bile sayilmayacak bir takimda oynayamadigi ligde kaptan olmus bu büyük takim topcusu olmayan adam 2. senesinde. Ridvan izlemis mi hic o ligleri acaba? Sanmiyorum. Daha 2 sene öncesine kadar bu Ibrahimovic hangi takimda oynuyordu Güntekin, diye soru soruyordu zira..
:yenieek:

Çakar yapıyor yapacağını yine :o

Cana bugün kötüydü ama diğer takımlarında seyrettiğim Canadan çok uzakta oyun olarak.Tarkan'ı çok kafana takma :)

Cana bu maçın en vasat oyuncularından biriydi. Neredeyse her pası hatalı idi. Oldukça ağır,hantal. Kesinlikle büyük takım topçusu değil. Hakkındaki kahramanlık hikayeleri hiç umrumda değil. Doğru düzgün oynasın gerisi hikaye.

:lol:

Açtım Stadyum'u izliyorum daha iyi . Trt1 .

Salak ya kapatıyorum bu programı hay yarabbim akıl fikir ver insanlara . Dansöz Çakar hala neden böyle programlarda yer alır . Neden bizim ülkemizde bu kadar onursuz yollarla kazanılıyo paralar . Ve bu insanlar hala gözde . Neyse ya biz önümüzdeki maça bakalım :) Karabük maçında Baros olmazsa kötü olur çünkü Arda da tam hazır olmayacak gibi . İleride Aydın Kewell Pino olabilir .

Mecburen Kewell forvet oynayacak.

Arkadaşlar ne olmuş

Murat Çevik denen dallama ne demiş Abdullah Hocaya ?

Marsilya zaten köy takımıydı Cana büyük topçu değil tabi canım tabi.

Baros oynamazsa Cana garanti 90 dakika oynar.

Galatasaray'ın 11'ine baktığınızda 'şampiyonluğa oynamaz bu takım' diyebilirsiniz.

Rıdvan Dilmen...

Geri
Üst Alt