STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor - Galatasaray | 1 Ekim | 20.00

Hocam beğenmeyebilirsin ama sen mesajlarında biraz faza yükleniyosun.Rijkaard'a rağmen filan deyip milleti galeyana getiriyosun.Hele bi maç oynansın,kötü giderse elbet eleştirilecektir.

Evet,o mesajim biraz abartili oldu,kabul.

Kükre aslanım.

Zemin nasil acaba?

Alcaz 3 1

Herkes istediği kişiyi eleştirebilir saygılı olmak koşuluyla sınırı aşmadığı sürece tabi burda Rijkaard'ı eleştirenlere fazla tepki veriliyor benim gözlemim. Herkesin bir görüşü vardır saygı çerçevesinde kişileri eleştirebilir biraz daha anlayışlı olsak daha iyi olur. Saygı ve terbiye sınırlarını aşanlara yönetim gerekli ceza verir zaten.

Cana bi tane atar bugün :D

Rijkaard'ı eleştirenlere fazla tepki veriliyor çünkü o gidince kim gelecek . Gelecek olan takıma ne kadar sürede alışacak futbolcular benimseyecek mi .Bunların hepsi yeni bir yapılanma gerektirebilir yapılanma eşittir zaman .Rijkaard'la bir işe başlanmış birşekilde sonunu görmek daha az korkutucu geliyor .Taraftar akıllandı ve sahip çıkıyor sadece

Rijkaard'ı eleştirenlere fazla tepki veriliyor çünkü o gidince kim gelecek . Gelecek olan takıma ne kadar sürede alışacak futbolcular benimseyecek mi .Bunların hepsi yeni bir yapılanma gerektirebilir yapılanma eşittir zaman .Rijkaard'la bir işe başlanmış birşekilde sonunu görmek daha az korkutucu geliyor .Taraftar akıllandı ve sahip çıkıyor sadece

Taraftar sadece Rijkaardin ismine sahip cikiyor,Rijkaardin aldigi sonuclari bir Türk hoca alsaydi,o taraftar sahip cikacakmiydi?Rijkaardin sözlesmesi bitiyor,milyonlari alip gidecek seneye,siz daha sahip cikin.

Amma Servet düsmani varmis,ben Servetin kulüpten aldiklarina ve verdiklerine bakiyorum,birde Rijkaardin,Neillin kulüpten aldiklarina ve verdiklerine bakiyorum.

demekki gözlerinde ve algılarında bir problem var .

sen nasıl ki Rijkaard'ı sevmek zorunda değilsin Rijkaard'da serveti oynatmak zorunda değil.

ayrıca niye serveti oynatmaz nasıl oynatmaz diyorsun al sana Mourinho cevabı ;

Al sana oyuncu kazanmak.

Takım Real Madrid.

T.D, dünyanın belkide bir numarası,

Oyuncu Pedro Leon,

Mourinho: Pedro Leon kim arkadaşlar? Onu oynatmak veya kadroya almak zorunda değilim, sanki Maradona, Zidane, Di Stefano'dan bahsediyoruz. Daha geçen aya kadar Getafe'de oynayan bir oyuncu.

Yanılıyorsunuz . Taraftar Lucescu'dan sonraki sancılı direktör değişikliğine girmek istemiyor her ne olursa olsun istikrar istiyor.Rijkaard neden gitsin bu kadar para alırken ve yönetim transfer olarak elini güçlendirebilecekken .

Rijkaard'ın başarısızlığı kariyerini çok kötü noktalara getirir

Taraftar sadece Rijkaardin ismine sahip cikiyor,Rijkaardin aldigi sonuclari bir Türk hoca alsaydi,o taraftar sahip cikacakmiydi?Rijkaardin sözlesmesi bitiyor,milyonlari alip gidecek seneye,siz daha sahip cikin.

Begenmeyebilirsin. En dogal hakkin. Ama bizde neden Rijkaard´da israr ettigimizi biliyoruz. Eski düzenden yeni düzene gecis yapmaya korkuyor Türk takimlari. Ben modern düzene gecene kadar sikinti cekmeyi göze aliyorum. Oyunculara dayali degil, sisteme dayali futbol istiyorum. Ve bunu basaracagiz. Yeni düzen herzaman bir kac kafa götürür. Servet´in kafasi gitti, bencede de dogru karar eger medyada yazilanlar dogruysa. Hic kimse Teknik Direktör´ün kararina saygisizlik edemez. Feldkamp´ta kimsenin gözünün yasina bakmiyordu ama asker gibi disiplinliydi futbolcular. O kadroyla sampiyon olduk. Disiplinsizlige ve saygisizliga hayir. Tebrikler Rijkaard

Servet niye yokmuş beyler ?

Begenmeyebilirsin. En dogal hakkin. Ama bizde neden Rijkaard´da israr ettigimizi biliyoruz. Eski düzenden yeni düzene gecis yapmaya korkuyor Türk takimlari. Ben modern düzene gecene kadar sikinti cekmeyi göze aliyorum. Oyunculara dayali degil, sisteme dayali futbol istiyorum. Ve bunu basaracagiz. Yeni düzen herzaman bir kac kafa götürür. Servet´in kafasi gitti, bencede de dogru karar eger medyada yazilanlar dogruysa. Hic kimse Teknik Direktör´ün kararina saygisizlik edemez. Feldkamp´ta kimsenin gözünün yasina bakmiyordu ama asker gibi disiplinliydi futbolcular. O kadroyla sampiyon olduk. Disiplinsizlige ve saygisizliga hayir. Tebrikler Rijkaard

Aynen, katilmamak elde degil.

demekki gözlerinde ve algılarında bir problem var .

sen nasıl ki Rijkaard'ı sevmek zorunda değilsin Rijkaard'da serveti oynatmak zorunda değil.

ayrıca niye serveti oynatmaz nasıl oynatmaz diyorsun al sana Mourinho cevabı ;

Al sana oyuncu kazanmak.

Takım Real Madrid.

T.D, dünyanın belkide bir numarası,

Oyuncu Pedro Leon,

Mourinho: Pedro Leon kim arkadaşlar? Onu oynatmak veya kadroya almak zorunda değilim, sanki Maradona, Zidane, Di Stefano'dan bahsediyoruz. Daha geçen aya kadar Getafe'de oynayan bir oyuncu.

Ozaman Serveti oynatan Guus Hiddinkin,Fatih Terimin,Kallininde gözlerinde ve algilarinda problem vardi,sen neymissin be,Hiddinkin,Fatih Terimin,Kallinin göremediklerini görebiliyormussun,kiskandim seni valla.

Servet niye yokmuş beyler ?

Kadro disi brakildi, Rijkaardla tartismis, o da kovmus.

Tartismanin sebebi: Servet yedeklerle ayni takimda oynatilmis anteramnda, o da rahatsiz olmus , neden a takimda degilim demis, hatta oynarken sert hareketler falan yapmis, olayi abartmis, üstüne birde hocayla tartismis.

Servet gibi Anadolu terbiyesiyle yetişmiş birisinin bu saygısızlığına anlam veremiyorum . Başka problemleri var bence

Servet, ne ayaksın bolm sen?

Geri
Üst Alt