STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Takım kağnı gibi çok ağır top yapıyor. Bu devirde böyle futbol yok. Her maç zor kazanırsın ya da yenilirsin. Bu aşikardır. Baroş-Arda gibi hızlı oyuncularda olmayınca patladı işte. Cana,Pino-misi geçiniz. Misi kaliteli bir adamdır. Bunu sorgulamıyorum ama yanlış transferdir. Önceliğimiz değildir. Haa, bu onun suçu mu değil kesinlikle. Bu takımda böyle oynar Misi işte en fazla.

Bir hatadan ders almadan aynısını bi dah yapan salaktır dimi başka açıklaması olamaz.Geçen sene forvet alternatıfı olmadan lıgı bıtırdın.Bu seneye 2 forvetle gırıosun ıkısıde sakat.Aldıgın oyuncular anadolu takımı oyuncusu ayarında.İkinci yarı serkan ali gökghan insuadefansı vardı.Bu bile ne kadar köötu bır kadromuz oldugunu gösteriyordur.Bu takımdan birşey olmaz.Galatasaray sevgim sonsuzdur orası ayrı ama salak fanatıkler gıbı Arda Baros gelsın hrsey degısır dıye fantezı kurmaya gerek yok.Kapasıte bellı.

Şu an 378 kullanıcı var. (157 üye ve 221 konuk)

Ne güzel, en azından forumun hitini arttırıyor bu kuşlar.

bisey soracagim, mesaji moderatöre bildir fonksiyonu bozuk mu, mesela Semih Tasar'in 1602 nolu mesajini sikayet ettim, ama sanki sistem devre disi, yani size bisey ulasiyor mu?

Ulaştı.

Angutlar buraya girip makara yapıyo, arşivleri çıkartın beyler :) Biraz tebessüm gelsin :D

6 yeriz olayının raporu var, bir de balon olayının raporu var ..? Başka yok.

ne olmasi gerekiyor baska? insanlari provoke etmek 1 gun ise ben basliyorum sallamaya ne de olsa yarin cezam biter..

Basarilar gelir geçer Asaletin bize yeter

misimoviç ınsua cana bebattı yeni transferlerden bir tek pino iyidi ınsua ne öyle ya neye yarar...

0.jpg

Bu takımın kurtuluşu Rijkaard'ın yollanmasıdır.Şu anki durumda kimi getirirsek getirelim Rijkaard'tan iyi olacağı kesin.

Gelecek isim: Ali Turani mi adam edecek? , Gokhan Zandan mi verim alacak, Ayhani, Sarpi, Barisi, Pinoyu, Aydini mi adam edecek? Misimovicin uyum sorunu mu cozecek, Elanonun isteksizligini mi cozecek..Ardayi mi iyilestirecek

Rijkaard'ı ananız, babanız gibi savunmayı bırakın!! Bu işi Rijkaard'la falan olmaz!! İstediği topçu alınmamışta, elinde malzeme yokmuşta.. Bu hikayeleri ancak anaokul çocukları yer!! Geldiği günden bu yana 1.5 yıl geçti. Bir arpa boyu yol almak bir kenara, takım fersah fersah geri gitti!! Bank Asya takımları bu kadar rezil top oynamaz!! Bir takım bu kadar karakter yoksunuysa önce teknik direktöre bakacaksın!! Balık baştan kokar!!!

Zaten sadece futbolculara suç atanlar şunu demek istiyordur: Diğer 16 takım bizden daha kaliteli oyunculara sahip diyordur çünkü biz hakikaten iyi oyun bakımından 16.falanızdır buna da kimsenin itirazı yoktur..Biz rijkarddla daha çoook rekorlar kıracağız..Ama tabi bu rekorlar aleyhimize olacak yarın bir gün fb Galatasaraya karşı en farklı galibiyetini aldı,Galatasaray ligdeki en fazla mağlubiyetini bu sene aldı,evet ilk kez kasımpaşa Galatasaraya 5 gol attı falan gibi laflar da duyabiliriz kimse şaşırmasın

Emenike Gökhan Zan'ı resmen yerle bir etti.Çimleri yedirdi adama lan.

Çok rezil bir futbol oynadık ve aptalca goller yedik. Şuradan 1 puan alsak, gerçekten güzel olucaktı ama olmadı. Sağlık olsun.

- İlk golde ki penaltı kararı yanlıştı bence. Penaltıyla, uzaktan yakından alakası yok bence. Kim ne derse desin. Benim şahsi görüşüm; penaltı değildi. Zeminde çok kötüydü, bu zeminde istesen de çok iyi oynayamazsın. Geçen haftanın en iyilerinden biri Servet'in yokluğunda defans, Cana'nın çıkışıyla da orta saha çöktü. Emenike bizim defans oyuncularını her pozisyonda geçti. Bu defansla ve orta sahayla işimiz çok zor. Topu ileriye taşıyamıyoruz, defansı önde kurduğumuzda çok pozisyon veriyoruz.

- Şu takıma devre arasında; Çabuk bir stoper, oyunu iki yönlü oynayan bir orta saha ve Baros'u yedekleyecek bir santrfor şart. Yoksa şampiyonluk falan hayaldir.

buyur burdan yak.. :rolleyes:

Git nereni yakarsan yak ! Bizim içimiz yanıyor. Böyle pespaye bitmiş ruhsuz içi boş takım yaratanlar defolsuın gitsinler.

Def - Ol mak küfür de değil hakarette sözlüğe baksın MOD lar!!

Rijkaard dan nefret ediyorum. Adamlığı ne kadar iyiyse Hocalığı bir o kadar BOŞ ve berbat.

1,5 yılı geçtilk Hala beyni TSL ini çözemedi!!

Bu saha böyle olduğu haftaladır belli 2 gün önce getir takımı 2 gün boyunca antrenman yap sahaya ısıt vs vs..

Ama niye yapsın İStanbul da Eşiyle gezer tozar keyif çatar.

Kafası kızarsa Servet le tarrtışır. CAna yı harcar. Neill de restleşir. vs vs..

Kısaca Bu adam GS yi BİTİRDİ1! BAna 100000 gün ceza da verseler burada Kadıköy den sonra RİKJAARD zaten olmucak...ama Adnan POLAT kalırsa o koltukta çok şanslıdır.

Niang ve Alex Emenike ve Cernat değil. 6 pozisyon da 5 gol atarlar. Bugün eğer Niang olsa maç 8-1 biterdi!!

makukula ile anlaşmış yönetim rijkaard istememiş yani bu mudur hocalık ya...baros olmayınca forvetsiz kalıyoruz...

Gelecek isim: Ali Turani mi adam edecek? , Gokhan Zandan mi verim alacak, Ayhani, Sarpi, Barisi, Pinoyu, Aydini mi adam edecek? Misimovicin uyum sorunu mu cozecek, Elanonun isteksizligini mi cozecek..Ardayi mi iyilestirecek

Gelecek adam bu takıma bundan 2 kat daha iyi oyun oynayacaktır emin olun

Benim anlamadığım forvet alacaktık rijkardd istemedi dedi adnan polat e bi teknik adam bunu diyorsa ogün onu kov gitsin adam demek ki hiçbir şeyden anlamıyor nasıl istemez

Arkadaş kimse Pino iyi demesin o da bişe yapamadı.Şu maçta tek beğendiğim adam Sabri'ydi.Aldıgı paralar helal olsun

Maç yorumu daha sonra. Geçmiş olsun. İlk yarıdaki oyun kanser etti.

Doldur boşalta döndüğümüz 2nci yarı daha etkili olmuş olmamız ne kadar da manidar.

Bu sahada pas yapmaya çalıştıran Rijkaard ve iştahsızlığı her halinden belli, kalitesi kısıtlı oyuncularla maçın dönemeyeceği çok belliydi.

:(

Ben teknik direktörlüğe Hagi nin gelmesini istiyorum muazzam kötü kadromuzla o sene sanırım 73 puan toplamıştık ve 5-1 fenere gömçürtüp kupayı almıştık

Rijkaard'ın 1.5 senede bir şey beceremediğini gördük,bence bu yeterli.Eğer gönderilmezse ilk 6ya girersek dua edelim.

Geri
Üst Alt