STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor - Galatasaray | 1 Ekim | 20.00

Valla bana kalsa sokaktan geçen her hangi bir adam bile Mustafa'nın yerine girebilir yani, sorun yok :)

dünkü rapid vien maçında düşündüm de mustafa sarp ve serdar özkanın yerine bu takımda veli kavlakla yasin pehlivan olsaydı garanti şampiyonduk.

Barış2ın oynaması normal beyler malesef.Biliyorum kötü futbolcu ama bu tarz kötü zeminlerde böyle adamlara ihtiyacımız var iyi fizikli ayıboğan stilinde. 11 doğru.

Millet simdiden diyorum hemen asip kesmeyin. Baris'in iyi orta saha oyunculari ile neler yaptigini ve yapabileceklerini goz ardi etmeye gerek yok. Bu mac sacmalayabilir, zira buna megilli bir oyuncu. Fakat eger maya tutarsa bu sefer Kadikoyden beraberlik cikartmayi birakin eze eze yenip geliriz Feneri.

Emenike Gökhan Zan ile top diye oynar sonra patlatıp sokağa atar.

bugün kewell misimoviç uzaktan 1-2 gol sallarlarsa.. gerisini pino getirir

Kadro alabilir miyim gerçek kadro öyle sahte anlamında degil.

Barış mantıklı tercihte kanadı seçemedim. Solda oynaması saçma olur. Ben ki geçen sene ki sivas maçından sonra bu adama forma bile giydirmemeleri gerek diyen adam bu maçta Barış'a mantıklı diyorum. Sonuçta mental olmasa da hırslı ve fizikli, Aydın'dan çok iş yapar bu maçta.

Elano-Baros-Kewell yokluğunda kazanırsak ciddi ciddi ümitlenmeye başlayacağım. Ama maçtan tahminim 0-0'lık beraberlik.

Kadro alabilir miyim gerçek kadro öyle sahte anlamında degil.

Galatasaray XI: Ufuk, Serkan Kurtuluş, Neill, Gökhan Zan, Insua, Barış, Ayhan, Cana, Pino, Misimovic, Kewell

Ozaman Serveti oynatan Guus Hiddinkin,Fatih Terimin,Kallininde gözlerinde ve algilarinda problem vardi,sen neymissin be,Hiddinkin,Fatih Terimin,Kallinin göremediklerini görebiliyormussun,kiskandim seni valla.

vay be Hiddink oynatıyorsa tamamdır aga gerisi sorun değil :) Ben görmüyorum Rijkaard - Neskens görüyor ha sen diyorsunki onlarda kimmiş ben daha iyi bilirim...... :)

Kornerlerden gol en büyük umudum bu maçta bu zeminde.. Hadi Gökhan Zan gol bekliyorum senden kornerden :D

Ben de bi kadro alıyım bi sakıncası yoksa:D

4-3-1-2 oynuyoruz,bu şekilde çıkabileceğimizi bir kaç yer söylemişti haklılarmış,düşündüğümüzde iyi düşünce gibi

Ufuk

Serkan-Gökhan-Neil-İNsua

Cana

Barış-Ayhan

Pino-Misimoviç-Kewell

Bu şekil de olabilir.Şaşırmam.

Millet simdiden diyorum hemen asip kesmeyin. Baris'in iyi orta saha oyunculari ile neler yaptigini ve yapabileceklerini goz ardi etmeye gerek yok. Bu mac sacmalayabilir, zira buna megilli bir oyuncu. Fakat eger maya tutarsa bu sefer Kadikoyden beraberlik cikartmayi birakin eze eze yenip geliriz Feneri.

Fener maçı hariç katılıyorum. O konuda başka bir şanssızlık var boşuna kurcalamaya gerek yok. Gelelim Barış'a. Cana ile Barış mücadele yönünden benzeşiyorlar. O yönden orta sahamızın ayakta kalması adına umutluyum. Tek sorun kart ve kartlar olur.

Bence Ayhan solda oynayacak.

Ben de bi kadro alıyım bi sakıncası yoksa:D

Şöyle ki;

Barış mantıklı tercihte kanadı seçemedim. Solda oynaması saçma olur. Ben ki geçen sene ki sivas maçından sonra bu adama forma bile giydirmemeleri gerek diyen adam bu maçta Barış'a mantıklı diyorum. Sonuçta mental olmasa da hırslı ve fizikli, Aydın'dan çok iş yapar bu maçta.

Elano-Baros-Kewell yokluğunda kazanırsak ciddi ciddi ümitlenmeye başlayacağım. Ama maçtan tahminim 0-0'lık beraberlik.

Galatasaray XI: Ufuk, Serkan Kurtuluş, Neill, Gökhan Zan, Insua, Barış, Ayhan, Cana, Pino, Misimovic, Kewell

Bence Barış sağda oynar. Sistem bozulmaz klasik 4-2-1-3

11 iyi bence..

Saçmalamayın beyler.4-2-3-1 oynuyoruz,Barış sağda oynuyor.Diamond oynamak çok zordur,kargaşa bir dizilişdir,bir maçta oynayamayız.

Kadroyu beğendim.Kewell ve Misi'nin golü var :)

Geri
Üst Alt