STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor - Galatasaray | 1 Ekim | 20.00

3'lü orta saha ile çıkarsak, Pino'nun şu şekilde oynaması daha mantıklı gibi,

-------Misimovic-------

----------------Pino

---Kewell​

Pes diliyle Ss gibi :)

SS oynatmak için yanına bi kule dikmen lazım ki servis yapabilsin mesela nihat-kovacevic ikilisi kovacevic indiriyodu nihat atıyodu ama şu anda bizde topu indirip pas atabilecek bi forvet de yok ki biz oynasak oynasak 4-6-0 oynarız

Zemin Buca zemininden kötü görünüyor.Sonumuz hayrolsun.

Inanamiyorum TFF´nin böyle dandik statlarda mac oynanmasina izin verdigine. Cok komik bir durum. Inanin Almanya´da amatör futbolcu o sahaya cikip futbol oynamak istemez. Türkiye Süper Lig takimlari böyle rezil statlarda mac yapmak zorunda birakiliyor. Kanun olcak kardesim, su kriterlere uymayan statlarda Süper Lig´de futbol oynanmasi yasaktir diyeceksin.Ne halleri varsa görsünler, bize ne. Ugrassinlar biraz. Bu ne ya?

geçenlerde MEDYADA buca maçında misimoviçin oynamak istemediği fakat rıjkaardın baskısıyla oynadığı yazılıyordu.eğer doğru ise misimoviç gene trip yapmasın :D

Allah sakatsız - belasız - kartsız ve galibiyetimizle biticek bi mac eylesin :)

Amin..

Ben Kewell'in Baros'un görevini tam anlamıyla olmasa bile üstleneceğini düşünüyorum bu maçta. Kazanacağımızı düşünüyorum.

Kadro yüzde yüz doğrudur..Kötü sonuçta kadro hatasından dolayı laf etmem ama kötü oyun olursa yine eleştiriyi alır;ama 2 haftadır doğru kadro çıkarıyor..Neill-G.zanı 2 pas yapan oyuncuyu göreceğiz en çok merak ettiğim onlar :).G.zan oynadığı sürece bireysel hata yapmamıştı

Barışla-Canayı aynı anda görmek de güzel..

misimoviç den patlama bekliyorum bozuk zemine rağmen

isallah sakat felan vermeden 3 puan aliriz

geçenlerde MEDYADA buca maçında misimoviçin oynamak istemediği fakat rıjkaardın baskısıyla oynadığı yazılıyordu.eğer doğru ise misimoviç gene trip yapmasın :D

Valla ben arkadaslarimla zevkine futbol oynamaya cikmam o sahaya :D Kim alir kardesim Türk liginin yayin haklarini? Ben utanirdim böyle statta oynanan bir maci yayinlamaya.

Barış2ın oynaması normal beyler malesef.Biliyorum kötü futbolcu ama bu tarz kötü zeminlerde böyle adamlara ihtiyacımız var iyi fizikli ayıboğan stilinde. 11 doğru.

Bu yüzden kadro yüzde yüz doğrudur..

Cernat-Hakan Özmert-Emenike bu üçlü fena bi üçlü beyler hakan özmert denen adam uzaktan çok iyi şutlar çekiyo cernat tam bir 10 numara emenikeyi zaten herkes biliyo bu üçlü başımıza büyük dertler açabilir inanılmaz zor bir maça çıkıyoruz

Lanet olsun ya digitürkwebtv allah belanı versin yaa tek yayın var 2 yayın olması lazım normalde 2.yayınla 750 kb le izleyebiliyodum ama 1.yayın berbat 100 kb le bulanık bulanık izle şimd, llanet olsun yaa

Karabük:0 G.Saray:2

3 puan bizim olacak başka yolu yok...

Hadi ben macı ızlemeye gidiyorum Allaha emanet olun inşAllah sakatlıksız kartsız belasız ve 3 puanımızla bıten mac olur :)

Valla ben arkadaslarimla zevkine futbol oynamaya cikmam o sahaya :D Kim alir kardesim Türk liginin yayin haklarini? Ben utanirdim böyle statta oynanan bir maci yayinlamaya.

tt arenaya geçseydik bir hayırlısı ile millet zemin görsün, futbol görsün ,stad görsün.

Arkadaslar sizce Baslama vurusunu kim yapar ? :D

handikaplı 0 olsun bizzim olsun..

Haydi Aslanlar. Kükreyin. Penceleyin. Parcalayin

Geri
Üst Alt