Kadir Tugay
Ulubatlı Souness
- 14 Aralık 2008
- 30.755
- 1
- 1.483
Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-0 Galatasaray | 1 Ekim | İlk Yarı
Çak Misi
Çak Misi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yemin ediyorum salak salak konuşalar var,bakın ciddi ciddi ağzımı bozuyorum.Ulan hiç mi akıl olmaz insanda bu oyuncular Ali Sami Yen'de iyi oynuyorda neden deplasmanlarda kötü oynuyor diye hiç mi düşünemiyorsunuz aradaki fark ne acaba ?Lütfen bu kadar da mı zekanız yok ?Yok Servet olsa farklı olurmuş,yok Pino topçu değil,yok Cana topçu değilmiş,salak salak konuşuyorsunuz.
Yemin ediyorum salak salak konuşalar var,bakın ciddi ciddi ağzımı bozuyorum.Ulan hiç mi akıl olmaz insanda bu oyuncular Ali Sami Yen'de iyi oynuyorda neden deplasmanlarda kötü oynuyor diye hiç mi düşünemiyorsunuz aradaki fark ne acaba ?Lütfen bu kadar da mı zekanız yok ?Yok Servet olsa farklı olurmuş,yok Pino topçu değil,yok Cana topçu değilmiş,salak salak konuşuyorsunuz.
Abi bırak ya Mustafa Sarp bile ondan daha iyi pas yapıyo resmen batırdı adam
Abi bırak ya Mustafa Sarp bile ondan daha iyi pas yapıyo resmen batırdı adam
Sen ne düşünüyorsun deplasmanlarda kötü oynamaları hakkında?