STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Dostlar yine kederli bir gece maçı izledim malesef ve notlarım takımda inanç yok ve malesef tek suçlu rijkaard gibi görünüyor. Nerede eski ramazanlar edebiyatı yapmak istemiyorum ama lucescu olsa lige ambargo koyardık gibime geliyor. Koskoca Rijkaard transferler benden habersiz yapılmadı bahanesine sığınmamalı artık baydı malesef. Bu maçta hakemde ilkyarı rezildi ama bahane değil tabiki ilk golü attığımızda gol yemiş gibi üzüldüm çünkü ilk pozisyonunu 60. dakikada bulmuş bir Galatasaray şansın yardımıyla bir gol bulmuştu. Bir diğer konu iyimser yaklaşmak istiyorum ama kurtarıcı diye Hagi havalarında SaRbi oyuna giriyor optimistliği bir kenara bırakalım artık tamam sayın Rijkaard'ın babası vefat etti yakın zamanda anlıyorum ama şu ana kadar tüm maçlar vatan millet Sakarya havasında geçti, taraftarda sevinç kalmadı yönetime duyurulur.

Amacın ne :mad:

Fatih terim bunları adam ederrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ulan her yenilgide burası ayrı bir şenlik ya :D Galatasaraylıyım ama yapmayın böyle gençler.Her yenilgide millet birilerine sallıyor.

Emenike, Selçuk inan gibi orta halli futbolcular seneye transfer edilsin, bu takım 2 gömlek sınıf atlar malesef.

Rijkaard'a destek verelim, eyvallah. Ama Rijkaard'da bir farkını göstersin artık, bir umut ışığı yaksın. Geçen haftanın en iyisi Servet'i kadro dışı bırakıyor. Lorik Cana'yı çıkartıp, orta sahanın gardını düşürüyor. Takımda 3. bir forvete ihtiyaç duymuyor. Eee biz nasıl destek çıkalım Rijkaard'a ? Bu maçı Rijkaard yüzünden kaybettik desem, yalan olmaz yani.

İşler kötü gidince saydırmak ne kolay. Biraz sukünet ve sağduyu lazım.

Sinirinizi yazarak değil sindirerek uzaklaştırınız. Böylece başkasına zararınız olmaz.

buraya sezon sonunda gelsem daha iyi şu yapılan yorumları görünce insanın midesi bulanıyo yapmayın etmeyin arda baros servet mehmet batdal elano yok cana daha hazır değil misimoviç uyum sağlayamadı pino biraz kıpırdadı daha bu maçda hakem etki etti kazanabilirdik de ama kaybettik işte üstelemeyin

Yahu deli etme adamı sende ya. Saydığın isimler kaçıncı maçlarına çıkıyorlar. Misi Bundesliga'da oynayıp geldi adam yürüyor. Pino kaç aydır takımda. Cana en erken gelen isim ve mevkii bakımından zaten kuvvetli olması lazım kaldı ki yanlış transferdir. Elano yok unut onu artık. Adam gitti Brezilya'ya lig arası el sallıyacağız. Servet bir tek masum ama o da FR ile takıştığı için yok. Kısacası mecburen yok değil. Yeter yahu. Baroş-Arda yok diye takım ötü oynayacaksa asıl sorun burda, neden ?

Bu takımdan ve bu zihniyetteki hocadan "cacıkkkk" olmazzz.

Sabri'nin baraja vurduğu topta mesafe yanlıştı. Çarpacağını da tahmin ettim önceden:)

yönetim gönder şu rijkaardı futbolcular hiç motive edemiyooooooooooo
Yönetim kendi gitsin bence, paraları almayı bilen oyuncular , kendini motive etmeyide bilecek, nerede çürük çarık var aldı yönetim, inşallah şu 1.5 yıl çabuk geçerde şu yönetimden kurtuluruz hemen, sonrası kolay.

Hagi gelsin takımın başına elanoya da misimovice de bu arma altında nasıl oynanır anlatsın

Kalitesiz futbolcularla olmaz.

Ali Turan,Gökhan Zan,Barış Özbek..vs.vs.

Ali Turan pembe tokasıyla rakibi hipnotize edebilseydi ancak öyle çevirebilirdik bu maçı.Cernat Misimovic'in yapamadığı herşeyi yaptı denildi çok doğru.Emenike zaten müthiş bir forvet.

Kalitesiz ve Burnu havada bir hoca ile hiç olmaz.

Adamların 2. ligden geldikleri sistemleri aynı oyunları belli. Herkes görevini biliyor ne oynadığın biliyor Maksimumunu veriyor.

Sende ise 3 kat iyi adamlar var. Kariyeri tartışılmayna adamlar var ama 3 pas yapamadan sisteminin ne odluğnu belli değil 1,5 yıldır

oynana rezillik var. bu hoca gitsin iddia ediyorum. Kim gelirse gelsin bu takımı Şaha kaldırır. 4-3-3 den vazgeçsin yeter.

Dostlar yine kederli bir gece maçı izledim malesef ve notlarım takımda inanç yok ve malesef tek suçlu rijkaard gibi görünüyor. Nerede eski ramazanlar edebiyatı yapmak istemiyorum ama lucescu olsa lige ambargo koyardık gibime geliyor. Koskoca Rijkaard transferler benden habersiz yapılmadı bahanesine sığınmamalı artık baydı malesef. Bu maçta hakemde ilkyarı rezildi ama bahane değil tabiki ilk golü attığımızda gol yemiş gibi üzüldüm çünkü ilk pozisyonunu 60. dakikada bulmuş bir Galatasaray şansın yardımıyla bir gol bulmuştu. Bir diğer konu iyimser yaklaşmak istiyorum ama kurtarıcı diye Hagi havalarında SaRbi oyuna giriyor optimistliği bir kenara bırakalım artık tamam sayın Rijkaard'ın babası vefat etti yakın zamanda anlıyorum ama şu ana kadar tüm maçlar vatan millet Sakarya havasında geçti, taraftarda sevinç kalmadı yönetime duyurulur.

o gün biri 731 gün MYC almisti,bu arkadas o rekoru kirmali, moderatörlere sesleniyorum.

Pino-Cana-Aydın-serdarÖzkan-Alituran-Sarp gibi çaputlarla takımı dolduran YÖNETİM en büyük suçludur aslında.

İşler kötü gidince saydırmak ne kolay. Biraz sukünet ve sağduyu lazım.

Sinirinizi yazarak değil sindirerek uzaklaştırınız. Böylece başkasına zararınız olmaz.

Kazanınca tebrik ediyosam övüyosam kaybetti mi de sinirlenmek eleştirmek hakkım.Ama şu bi gerçek Rijkaard geldiğinden beri ekstra bişe yapmadı

sezon sonu oluşacak tablo: her kaybedilen puanın ardından şu bu gitsin diyen fener medyası ve buna körü körüne inaan bazı galatasaray taraftarları mort oldu çünkü galatasaray arda ve baros önderliğinde şampiyon oldu olacakk

Tamam.

Ne diyeceğimi şaşırıyorum arkadaş. Kafam allak bullak oldu. Bir kaç futbolcu dışında bizim kadar üzülen yoktur. Ne diyeyim artık; Fuzuli'nin bu sözü durumumu en iyi şekilde açıklıyor.

Sussam gönül razı değil, söylesem tesiri yok.

Rijkaard'a destek verelim, eyvallah. Ama Rijkaard'da bir farkını göstersin artık, bir umut ışığı yaksın. Geçen haftanın en iyisi Servet'i kadro dışı bırakıyor. Lorik Cana'yı çıkartıp, orta sahanın gardını düşürüyor. Takımda 3. bir forvete ihtiyaç duymuyor. Eee biz nasıl destek çıkalım Rijkaard'a ? Bu maçı Rijkaard yüzünden kaybettik desem, yalan olmaz yani.

Olmadı olmuyor 1.5 sene geçti ilerleme yok çok net bir biçimde kan uyuşmazlığı oldu. Israr etmenin anlamı yok artık.

Geri
Üst Alt