STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Bazı arkadaşlar sahanın durumuna ve takımın yoğun pas felsefesine bağlamış yenilgiyi, dostlar Türkiyede Anadolu klupleri deplesmanda ısırıyor adamı uyanalım artık adam Uefa kriterlerinden 5 üzerinden 5 stat yapsa bile böyle maçlarda sahayı tarlaya çevirir yinede. Sorun daha ciddi takımın başarısına isteği, inancı ve hırsı olmayan bir teknik heyetimiz var. Takımın oyuncu çeşitliliği gayet yeterli ama motivasyon ve yönetim zayıf bunlar aşılmadan istersen yüzmilyon euro'luk transfer yap.

bu arada Cana'nin galiba son maciydi bugün, artik agziyla kus tutsa, giremez takima, önümüzdeki Macta Süperstarimiz yine ilk 11 de olur, yasa Mustafa Sarp.

tek suçlu adnan polat tır ve ilk başta onun gitmesi gerek..artık bunu göremeyen taraftara ve istifa diye bağırmayan taraftara yazıklar olsun

o gün biri 731 gün MYC almisti,bu arkadas o rekoru kirmali, moderatörlere sesleniyorum.
731 günlük cezamı olur be? saçmalanmış bence, o cezayı vereceğine adamın üyeliğini iptal et.

maçı izlemedim de

cana niye çıktı arkadaşlar?

sakatlık filanmı oldu

Şampiyon oldugumuz yıl 2 maç kaybetmiştik biri *****e biri k.paşaya şimdi ise 7 maçta 3 yenilgi.peh peh peh

diğerleride puan kaybetsinde tam olsun ya bari bu hafta için pek bişey kaybetmiş olmayız tek düşündüğüm derhal cananın cumhurun musanın emre yüksektepenin olduğu bir ortasaha anıl dilaverin olduğu bir forvet devre arasındada ayhan barış sarp elano gider yekta şahin ne bilyim diarra falan gelir

20 dkda oyundan cıkan Cana'mı oynayacak kaybettık

Sorunun yönetimde olduğunu hala göremeyenler var. Bu yönetim durdukça ve aynı transfer politikası devam ettiği müddetçe bu takımın başına Mourinho da gelse bir şey farketmez.

Pino-Cana-Aydın-Gzan-serdarÖzkan-Alituran-Sarp gibi çaputlarla takımı dolduran YÖNETİM en büyük suçludur aslında.

malesef reykartı sepetlemek için devre arasını bekleyeceiz :(

Ben FRJin arkasindayim.

facebokk galatasaray fan pageden 15 dakikada 2 bine yaklaşacak enrdeyse yorum...

Pino-Cana-Aydın-Gzan-serdarÖzkan-Alituran-Sarp gibi çaputlarla takımı dolduran YÖNETİM en büyük suçludur aslında.

Cana derken ? Bi hatta yaptı diye yerden yere vurdunuz.Helal olsun sana Şanlı Galatasaray Taraftarı !!!

Adı ne olursa olsun ister 4-3-1-2 ister 4-4-2 ben tek forveti beğenmiyorum arkadaş bu arada. Bir defans 4lü sünün içine tek forveti koyup ondan gol atmasını beklemek kısır futbol çıkartıyor. Nerde kaldı bizim maç sıkışınca oynadığımız

Necati------Hakan-------Ümit

----------Hasan Kabze------

oyunu beklemek

Bize 4-4-2 yi oynatan bir hoca şart

Necati ve Hakan arkalarında İliç solda Ergün sağda Hasan Şaş lı kadroyu oynatan Hagi

Yemişim total futbolunu bu resmen topal futbol anti futbol

pino elinden geleni yaptı.

ve cana sarı kartı oldugu icin cıktı.

arda ve baros un yoklugunda forvetsiz bir galatasarayın puan kaybetmesi normal.

burda en koyu şekilde onlarca kez rijkard ı savundum. ama bu sefer benim için bitti cana yı çıkartmıyacaktı benim için bitti

ulan eskiden 4 tane kaliteli forvetimiz vardı şimdi bi tane bile zor buluyoz şaka gibi..............

Geri
Üst Alt