STSL 10/11 H:8 | Beşiktaş 2-3 Manisaspor | 16 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Beşiktaş 2-3 Manisaspor | Maç Sonucu

TARZAN fi-yaka bozdu :asd:

Ferrari en iyi stopermiş servetle takas edelim üste para verelim vb gibi laflar boş laflarmış bunu artık iyice anladık

2v12hja.jpg

Besiktastan bu sene bisey olmaz ama futbol olarak bizim cok önümüzdeler.

bjk nin balonunu bir bir patlatiyorlar

2 maçla hemen gaza gelmiş taraftar. Beşiktaş genel olarak bizden çok daha pozitif oynuyor bunu kabul etmek lazım. En azından izlerken maçın belli bölümünde de olsa zevk alabiliyorsun, ilerisi için daha olumlu görüntü veriyor ama Galatasaray'da pozitif olan bir şey görmek imkansız gibi.

Güzel oldu bu. Beşiktaş bu sakatlık döneminden çok zararlı çıkacak gibi.

Manisa şansı değerlendirdi geleni attı şuan tek cenke üzülüyorum olan ona olacak o kalede olunca güven veriyor bana çok zevkli bir maçtı son 10 dakikadan en son türkiye-çek maçında zevk almıştım gelecege umutla bakıyorum pozitif oynuyoruz maçın kırılma noktaları vardı makakulanın ceza sahası içinde eline çarpması ve maçın devam etmesi ernstin şutunun çizgiden çıkarılması 3.goldeki ofsayt simpsonun topa iyi vuramaması 2-1 iken ofsayt olmayan pozisyonun makakulaya ofsayt verilmesi

iyi çakmış manisa helal:D

İlk 2 gole sevinmeyen Hikmet Karaman'ın 3.gol sonrası sevinci süperdi.:D

Manisa taş gibi takım.

Hikmet Karaman can getirdi takıma.

Hikmet Karaman'ın maç sonu açıklamalarını çok beğendim.

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Beşiktaş 2-3 Manisaspor | 16 Ekim | Maç Sonucu

Manisa kadar bile oynayamıyoruz ona yanıyorum.

Manisa kadar bile oynayamıyoruz ona yanıyorum.

Nankörlük etmeyelim, 0-2 yenildiğimiz Bursaspor maçında iyi oynadık, ama hakem ve şanssızlığa takılmıştık. Futbol yani bu güzel oynayıp kaybedebiliyorsun.

Bu Manisa bize 2 gol atar kafadan.

Hikmet Karaman Türk futbolunda yeterli saygıyı göremeyen bir hocadır. Kariyerine bakarsak çalıştırdığı her takıma bir değer katmıştır. Çoğu zaman zor durumda başa geçip düzlüğe çıkarmıştır ama gelin görün ki yaptıkları fasa fisodur Türk halkının gözünde. Onun yaptıklarını bir yabancı hoca yapsa "Çok büyük hoca" diye nitelendirilir ama Hikmet Karaman "Anadolu hocası"'dır. Hiç bir büyük kulüp ona inanıp da takımını teslim etmek istemez. Çünkü bu ülkede yabancı hayranlığı had safhadadır. Türkse yapamaz mantığı vardır. Yabancı yerin dibine de soksa onun kabahati değildir. Ya yönetim suçludur, ya futbolcular..

Hikmet Karaman Türk futbolunda yeterli saygıyı göremeyen bir hocadır. Kariyerine bakarsak çalıştırdığı her takıma bir değer katmıştır. Çoğu zaman zor durumda başa geçip düzlüğe çıkarmıştır ama gelin görün ki yaptıkları fasa fisodur Türk halkının gözünde. Onun yaptıklarını bir yabancı hoca yapsa "Çok büyük hoca" diye nitelendirilir ama Hikmet Karaman "Anadolu hocası"'dır. Hiç bir büyük kulüp ona inanıp da takımını teslim etmek istemez. Çünkü bu ülkede yabancı hayranlığı had safhadadır. Türkse yapamaz mantığı vardır. Yabancı yerin dibine de soksa onun kabahati değildir. Ya yönetim suçludur, ya futbolcular..

Aynen bende böyle düşünüyorum,çok hafife alınan bir hoca Hikmet Karaman.Türkiye de Elindeki malzemeyi kullanmayı bilen nadir adamlardan,sistem hocası değildir belki ama rakibin eksik yönlerini görüp ona göre oyun planı kurma işinde çok iyidir,keşke Galatasarayda yardımcı antrenör olarak çalışsa.

Klasik Türk takımı işte.Önemli 2 oyuncusu olmayınca dağılıyor.

Geri
Üst Alt