STSL 10/11 H:8 | Beşiktaş 2-3 Manisaspor | 16 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Beşiktaş 2-3 Manisaspor | 16 Ekim | Maç Sonucu

Nankörlük etmeyelim, 0-2 yenildiğimiz Bursaspor maçında iyi oynadık, ama hakem ve şanssızlığa takılmıştık. Futbol yani bu güzel oynayıp kaybedebiliyorsun.

Koskoca Galatasaray 10 maçta 1 iyi oynayıp onu da kaybedebiliyorsa problem büyük demektir.Dün maçta iki takımın da girdiği pozisyonlara biz 5 maçta anca giriyoruz.Neyse konudan sapmayalım.

Bakalım Schuster ne kadar daha defansı önde tutmaya devam edecek.

Görüyoruz ki ne kadar defansı önde kurarsa o kadar pozisyon veriyor. Manisa gibi Isaac ve Simpson tarzı adamları bulunan rakiplere karşı böyle mağlup olmaları şaşılacak bir durum değil.

Ayrıca BJK bu maçta iyi falan oynamadı. Son 10 dakika baskı kurdu diye de bizden iyi oldukları anlamına gelmiyor.

Bakalım Schuster ne kadar daha defansı önde tutmaya devam edecek.

Görüyoruz ki ne kadar defansı önde kurarsa o kadar pozisyon veriyor. Manisa gibi Isaac ve Simpson tarzı adamları bulunan rakiplere karşı böyle mağlup olmaları şaşılacak bir durum değil.

Ayrıca BJK bu maçta iyi falan oynamadı. Son 10 dakika baskı kurdu diye de bizden iyi oldukları anlamına gelmiyor.

manisaistatistik.jpg

Quaresma Jimlastik Klübü

eesi kötü oynayan takım böyle istatistik yapamaz beşiktaş kötü oynadıgında zaten ilk kötü yorumu ben yaparım yanlış anlama

Çok pozisyon bulan takım veya şut çeken takım iyi oynamış sayılmaz.

Maçı 80. dakikaya kadar izledim. Eğer Manisa biraz akıllı olsaydı o skor 3 değil 6 olurdu. İzlediğim 80 dakikada kesinlikle Manisa daha etkiliydi ve BJK iyi oynamıyordu. Son 10 dakikayı izlemedim ki son 10 dakikada tonla pozisyon kaçırmış BJK ki sırf o 10 dakikanın hatrına da BJK iyi oynadı demem.

BJK çok mücadeleci ve bir o kadar da heyecanlı bir oyun sergiliyor ama bu BJK'nin doğru yaptığı anlamına gelmiyor.

Çok pozisyon bulan takım veya şut çeken takım iyi oynamış sayılmaz.

Maçı 80. dakikaya kadar izledim. Eğer Manisa biraz akıllı olsaydı o skor 3 değil 6 olurdu. İzlediğim 80 dakikada kesinlikle Manisa daha etkiliydi ve BJK iyi oynamıyordu. Son 10 dakikayı izlemedim ki son 10 dakikada tonla pozisyon kaçırmış BJK ki sırf o 10 dakikanın hatrına da BJK iyi oynadı demem.

BJK çok mücadeleci ve bir o kadar da heyecanlı bir oyun sergiliyor ama bu BJK'nin doğru yaptığı anlamına gelmiyor.

Haklısın bu dediklerine birşey diyemem topu ileri sürecek adam yoktu (quaresma eksikligi) son pası atacak adam yoktu (gutinin eksikligi) topa hakim olan bizdik ama kullanamadık onların kaleyi tutan 3 şutu var 3ü gol bu kadroyla hücum futbolu oynanmazdı taktik ve oyuncu değişikligi yüzünden onlarda gelen şansları iyi kullandılar schuster türkiye ligini artık küçümsemez inşallah :)

Haklısın bu dediklerine birşey diyemem topu ileri sürecek adam yoktu (quaresma eksikligi) son pası atacak adam yoktu (gutinin eksikligi) topa hakim olan bizdik ama kullanamadık onların kaleyi tutan 3 şutu var 3ü gol bu kadroyla hücum futbolu oynanmazdı taktik ve oyuncu değişikligi yüzünden onlarda gelen şansları iyi kullandılar schuster türkiye ligini artık küçümsemez inşallah :)

Geçen sene bizim düştüğümüz sıkıntıya düşebilirsiniz siz de.

Bizim için FB maçı bir milattı bakalım sizin için bu maç milat olacak mı ?

Nankörlük etmeyelim, 0-2 yenildiğimiz Bursaspor maçında iyi oynadık, ama hakem ve şanssızlığa takılmıştık. Futbol yani bu güzel oynayıp kaybedebiliyorsun.

Katılıyorum.Bursa maçında Volkan'ın kırmızı kartla atılması gerekirdi hakem atmadı.Şimdi Bursa ile 8 puan fark var.Volkan o maçta atılsa sonuç aynı şekilde olmayacak.Aynı Volkan atılmış olsa bir sonraki hafta sivas maçında oynayamayacak ve takımına galibiyeti getiren golü atamayacak.bu eyyamcılıklar ligin gidişatının fazlaca etkiliyor.Hakemler bu sene bursayı çok kolluyor.karabük maçında vedersonun kabak gibi elle oynadığı penaltıyı vermedi.bizde olsa cart diye çalarlar düdüğü.

Geri
Üst Alt