STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç sonucu

Gençler başkan doğru söylüyor ışığı gördük,ışığı. Sanırım k.çımıza sokulan pamuğun etkisi var bunda ama olsun başkan haklı. Ayrıca scout sistemi de var. Scout bu scout,boru değil yahu. Hem başkan sportif başarı sözü vermemişti,LÜTFEEEN!!
Ben demiştim üzerimize gelen trenin ışığı diye...

Yönetim statta acil toplanmış..

rijkaard lig tv de konusuo

vallahi artık hiç takmıyorum gülüp geçmiyorum o eski futbol sevgisimi hırsmı ne derseniz deyin hiçbiri kalmadı bende maçları bile izlemiyorum film izliyordum tvde tvde alt yazı geçince birkaç cümle yazayı dedim bence kimse kafasına takmasın çünkü sinir hastası olursunuz

Nedense üzgün değilim.

Takım, kadro, teknik heyet, yönetim, taraftar vs hepsi iflas etti bugün.

Güvendiğimiz Ufuk derbide yok. Bir diğer güvendiğimiz isim Misimovic 'i ise taraftar tüketti bugün. Tıpkı Elano 'yu Rijkaard 'ın, Rijkaard 'ı da seyircinin tükettiği gibi.

Kayıp sezondan beklentim, gelecek için umuttur artık.

baros oynar ya çekme var sadece.ayrıca terim değilde abdullah avcı diyorum

üst üste F.Bahçe Trabzon Kayseri deplasmanları var.ALLAH IM sen bize acı.offfffffffffffffff offffffffffffffffffffff.

Ya herşeyi geçerim de benim anlamadığım ilk yarı 1-0 soyunma odasına girmişsiniz bu soyunma odasında hiç bi konuşulmuyo ofsayt taktiği yapmayın bütün savunmanın arkasına atılan toplar kalemizde tehlike oluşturuyo diye kimse söylemiyor mu anlamıyorum.hepimizin gördüğü şeyi söylemesi gerekip de söylemeyen adamlar kim? ya da söyleniyor da yapılmıyor mu bu anlamıyorum bi türlü.dakika 50 birazdan 2-0 olacak dedim o kadar bariz bi şekilde pozisyon veriyoruz ki.adamların bütün ara pasları kaleciyle karşı karşıya oluyor.orta saha nerde yapıyor baskı ? ya da baskı yapıyor mu onu konuşmak lazım önce.savunma oyuncuları birbirleiyle hiç mi konuşmuyor şu adam şurdan geliyo bu adam burdan geliyo bana bırak şöyle yap falan diye.rijkaard'ı 1 kere görmedim kulübenin dışında futbolcuları uyarırken.rijkaard'a toz kondurmayan insanlar var kendilerine göre bazı nedenleri vardır saygı duyarım da saha içiyle iletişim kuramıyor bu adam bu kadar basit.en azından insan bir kere çıkar kulübeden de söyler araya top geçirmeyin ofsayt taktiği yapmayın diye.bütün herkes gördü her araya atılan top gol pozisyonu oldu hatta 3.golün aynısı ufuk'un kırmızı kart pozisyonunda tekrarlandı.bunlarda çıkıp da uyarması gereken kişi rijkaard yada neskeens'tir.

Benim anlamadığım şeylerden biri de sürekli oyuncuların mevkiilerinin değiştirilmesi.pino sol kanada geçer hakan balta önceden stoper olmasına rağmen hiç bir varlık gösteremez vb saçma sapan mevkii değişiklikleri.ali turan diye bir adam alındı bu takıma 1 kere kendi mevkiisinde göremedik adamı.iyi yada kötüdür onu bilemem ancak 1 kere oynasın be kardeşim.hakan balta ligte yılın en kötü oyuncusu olma yolunda emin adımlarla giderken stoper mevkiinde sahaya sürmek başlı başına bir saçmalıktır.

şu an ki durumda herkesin çok büyük hatası vardır.en büyük problem futbolcularda bunu herkes kabul ediyordur heralde ancak 2 senedir izlediğim kadarıyla futbolcular kadar rijkaard ve adnan polat'ın da büyük hatası var.birisi yumruğun vursun artık şu masaya ne olacaksa olsun.kafayı yemek üzereydim şu maçı izlerken.

cana sakat 18de yok. Maçı nerenizle izliyorsunuz. Elona ruhsuz ısınmaya bile çıkmıyor.

2.yarının başından son oyuncu değişikliğine kadar ısınan kimdi acaba ?

Zaten Rijkaard kendisini alacaktı büyük ihtimal ama Ufuk'un kırmızısı ve Baros'un sakatlığı buna engel oldu.

Ümit Ozat çok haklı.Spiker Rijkaard istifa sesleri geliyor yorumunuz nedir diye sordu.Ümitin cevabı ise Yaplımaması gereken bunlar, ama malesef bizim ülkede böyle şeyler oluyor.

Umarım dibe vurduğumuz maçtır her anlamda.

Fatih Hocam seni getirecekler kellelerini kurtarmak için. Allah aşkına gelme şunların yanına, Lütfen...

Genel bir konu açılsa da şöyle neler yapılabilir ne yapılmalı gibi şeyler konuşsak.

Gecen sene icin ders alma senesi olsun dedik, ders alindigi yok! Gerekli olan transferleri yapmayan yonetim utansin.

Geri
Üst Alt