STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç sonucu

FRank Rıjkarrdddd Frank Rıjkaardd OLeyy Oleyy Oleyy !!!!!FRank Rıjkarrdddd Frank Rıjkaardd OLeyy Oleyy Oleyy !!!!!FRank Rıjkarrdddd Frank Rıjkaardd OLeyy Oleyy Oleyy !!!!!FRank Rıjkarrdddd Frank Rıjkaardd OLeyy Oleyy Oleyy !!!!!FRank Rıjkarrdddd Frank Rıjkaardd OLeyy Oleyy Oleyy !!!!!FRank Rıjkarrdddd Frank Rıjkaardd OLeyy Oleyy Oleyy !!!!!FRank Rıjkarrdddd Frank Rıjkaardd OLeyy Oleyy Oleyy !!!!!

Bu sene beraberliğimiz yok. Kendi sahamızda bile yenilmeyip berabere kalmayı beceremiyoruz

vay be,nerden nereye,şu an elimi parçaladım sinirden.ulaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bana Sabri dışında bu takımda kalması gereken,revizyondan canlı çıkacak bir adam söyleyin. Sabri de ucuza yerli statüsünde sağ bekte oynayabiliyor diye.

Servet-Hakan-Ali-Serdar-Mustafa-Barış-Aykut bu adamlar ile derhal yollar ayırılmalı. Yoksa olmayacak bu iş.

adnan polat:bu yenilgi 2012 kriterlerine çok uygun

Fener maçını kazansak ne olacak bu maçtan 3 puan alamadıktan sonra?

yaa baros olsa ne olcak napcak tek başına adam,diğer ruhsuzlarla

Maçı iyi ki de izlememişim, özet geçin diyeceğim ama söyleyeceğiniz şeyleri az çok biliyorum. Bence takım heyecanını yitirdi, anca teknik direktör değişikliğine giderek, bazı ruhsuzları ve vasıfsızları alt yapı oyuncularıyla değiştirerek kurtuluşa erebiliriz.

Rijkaard az önce bir soruya "bunu gidip çok bilmiş futbolculara sorun" diye yanıtladı. Buna adım kadar eminim, kalbımı bile basarım.

Ama çevirmen "Şimdi bu konu hakkında bir şey düşünmüyoruz" gibi bir şey söyledi.

Rijkardd hakkında eleştirin var mı hiç

üzüldügüm tek nokta ABDUL KADER KEITA!

Kewell.. Baros.. Arda..

Kewell yaşlandı artık,mümkünse seneye de gitsin yazık adama.

Baros bu takımda kariyerini bitirdi, derhal bonservissiz gönderilmeli , çok yazık ediliyor Baros'a.

Arda da mümkünse artık Avrupa'ya gitsin, mental olarak Türk medyasını vs. kaldıramıyor.

Bana Sabri dışında bu takımda kalması gereken,revizyondan canlı çıkacak bir adam söyleyin. Sabri de ucuza yerli statüsünde sağ bekte oynayabiliyor diye.

bugun sabri insua ve misi cok iyi oynadilar, baros zaten saka gibi

gerisi bildigin curuk yumurta

Adnan öztürk :( Adam profesyonel adamlar getirecekti chelsea ve barçanın yapılanamsını yapan adamlardı unuttum isimlerini transferi bile profesyonel insanlar getirecekti :(

Geri
Üst Alt