STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç sonucu

Viktoria ile Florquınle Bülent Akınla Barcelonaya kafa tutan Lucescu değilmiydi.Lucescuya 11 tane çaycı ver ilk 3e oynayacak takım yaratır.

olay bu t. direktör bu.... LUCESCUYU İSTİYORUZ :005::005::005:

Frank Rijkaard ne yapsin, bizim savumaya bir bakin

- ilk golde Mustafa Sarp biz geriye kosarken topu rakibe veriyor ve cok kotu yakalaniyoruz Hakan Balta cok agir kaliyor golu yiyoruz

- 2. golde yine Ufuktan dönen topa Ayhan ve Mustafa Sarp elleri belinde Ozgur Cekin topa nasil vurdugunu seyrediyor

-3. golde yine Servetin pas hatasi ve dönen topta Mustafa Sarp rakibini kaciriyor golü yiyoruz

-4. golde bütün mac boyunca rakibin ver kac yaptigini görmezden geliyoruz ve bu seferde Sabri büyük hata yapiyor kaleci Aykutta herzamanki gibi cok kolay bir gol yiyor

Simdi hem suclu Rijkaard gibi gözükebilir ama asil oyuncularda sucu aramak lazim... Mustafa, Ayhan, Servet,Hakan Balta ya formsuz yada kalitesi bu kadar.. Hakan sakatliktan yeni döndü Sabri ayni... Birde Rijkaard galiba Serkan cikarip Aydini sag aciga ve Sabriyi sag bek daha erken cekmek istemisti ama 10.kisi kaldiktan sonra Misi oyundan cikmak zorunda kaldi nitekim Sabri sag beke gecince hep ters kademeye girdi son goldede kontrasyonu iyice bozuldu!

Mustafa Sarpin acilen defolmasi gerekiyor!!!

Kesinlikle ama bu adam 90 dakika oyunda kalıyor, Rijkaard sabır taşırıyor artık...

fatih térim mi allah korusun o zaman total rezil... pardon futbola raziyim

Bu ruhsuzlar değişmedikçe, kim gelmişin kim gitmişin hiç bir önemi yok.

Beklenen gelecekmiş, beklenen gelecekse bu işte futbolcuların parmağı var demektir. Bu da, kimse bu takımı zerre düşünmüyor, kendi ikballeri doğrultusunda hareket ediyorlar demektir.

Böyle bir şey varsa ki zaten göreceğiz, kendi takımına sabotaj yapan futbolcuların bulunduğu bir takımız demektir.

Ki durum böyleyse de, bu karaktersiz futbolcu yapısıyla hiç bir yere gidemeyiz.

Hoca'nın babasının ölümünden sonra çayda çıra oynayanlaı gördük. Böyle adamlarla Galatasaray bir yere gidemez. Önce bu kendini Galatasaray'ın efendisi sanan, dilediği zaman hoca harcamayı meziyet addeden futbolcu eskilerinin yollanması gerekir.

Böyle adamlar imparatoru da soytarı eder.

Hakkaten o programi izleyip, bir de buraya canli anlatim herkese yaziklar olsun! Serefsizler diyip durun siz daha, ama nedense ekran basina yapisiyorsunuz her hafta. Ben hayatimda izlemedim o programi, siz de izlememeyi tercih edebilirsiniz, demek ki sizin de onlardan bir farkiniz yokmus. Iki yüzlüsünüz hepiniz!

bence mustafa sarp kadro dışı bırakılmalı...

Maç başından beri Sabri'nin salakça ortalarını.

Galatasaray'ın oyun kurmak için abuk subuk paslaşmasını.

MustafaSarp'ın,Ayhan'ın maçta forma giymesini.

görmekten bıktım.

terim gelirse yontim miyonunu tamamlamis olur:)

Viktoria ile Florquınle Bülent Akınla Barcelonaya kafa tutan Lucescu değilmiydi.Lucescuya 11 tane çaycı ver ilk 3e oynayacak takım yaratır.

Niye sabretmedik o zaman?Niye arkasında durmadık?Herşeyin değerini kaybettiğinizde anlamayın artık.

FATİH TERİM TELEFONLARA CEVAP vermiyor

servet gitsin saydiğiniz t.direktörlerden kim gelirse gelsin bu kazma defansta oynadıkça değişen hiç bişey olmayacak.

neden terimin 1. dönemi deilde 2. dönemine göre yorum yapıyorsunuz ?

3 gol yiyişimizin tek nedeni zamanında kademeye giremeyeşimiz.Sabri orda oynasaydı eminim o goller gelmezdi.Zaten herkeste farkındadır.Ama ne yalan söyliyim hala ÜMİTLİYİM..

Terim gelirse bırak Galatasaray ı,Türk futbolunu izlemeyi bırakırım.Eğer birisi gelicekse öncelik Hagi olmalıdır.Abdullah Avcı da olabilir ama şuan takım çalıştırdığı için kabul etmez.

Gerets duyumları dolaşıyor twitterlarda.

Niye sabretmedik o zaman?Niye arkasında durmadık?Herşeyin değerini kaybettiğinizde anlamayın artık.

ben herzaman söylerim.. lucescu gittikten sonra 2 yakamız bi araya gelmedi lucescuyu göndermenin günahını çekiyoruz... lucescuyu göndrmek büyük hata

Karabük maçından sonra Selen Olsen'in bir mesajına yorum yapmıştım. Ve bu dediğim çıkacak. Bu kadar misyonlu bir yönetime sahibiz işte.

Selen yönetimin planı büyük oranda belli işte.

Şimdi yeni hoca getirseler, Fenerbahçe maçına çıkacak 2 hafta sonra, mağlup olacaktır, "niye getirdik ki bu adamı?" konuşmaları olmasın ve yönetim kendisini haklı çıkarmak için taraftarında nabzının en fazla olduğu anı bekliyorlar.

Fenerbahçe'ye mağlup olduktan sonra, Frank Rijkaard kovulur, hem yeni gelen hocanın önünde alışması için 2-3 hafta çerez maçlar olur.

Tahminen bu da takımı yakından tanıyan bir isim yani Fatih Terim'dir.

Geri
Üst Alt