STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray - MKE Ankaragücü | 17 Ekim | 19.00

16_MustafaSarp_B.jpg

Macin kilit oyuncusu.

her gördüğümde kafamı duvarla ravurup ardına köprüden atlamak istiyorum.nedendir bilmiyorum..tüm metabolizmam allak bullak oluyor..

her gördüğümde kafamı duvarla ravurup ardına köprüden atlamak istiyorum.nedendir bilmiyorum..tüm metabolizmam allak bullak oluyor..

Ben hayattan soguyorum. :asd:

Rakibimizsiniz yenilmenizi istiyorum normal olarak ama zevkli bir maç olsun iyi oynayan kazansın her iki takımada benden başarılar.

Ben Insuada isik görmüyorum kardesim,zihniyetle ne alakasi var,Pinoyada sonuna kadar sabredilmeli,Pino umut veriyor bana ama Insua vermiyor,zihniyetle ne alakasi var anlat bakalim,herkes seninle ayni görüste olacak diye bir kuralmi var.

ilk 11 e mehmet batdalı yazan arkadaşların ya futbol bilgisinden şüphe ederim yada gerekli kadar mehmet batdalı izlemediklerini söyleyebilirim.yaşı 25 ile 30 arasındaki arkadaşlar benhur u hatırlarlarlar,FENERBAHÇE VE GALATASARAYDA OYNAMISTI,aynı o tarz bir oyuncu sınırlı bir kapasitesi olan üstüne koyamayacak bir oyuncu.195 lik bir cboyla hava toplarında ınanın barostan daha etkısız,driblin 0 top teknıgı ayagına hakımıyet zayıf,tek artısı karşı karşıya pozisyonlarda kaleciye iyi çalım atabiliyor:).allah bizi barossuz bırakmasın batdala muhtac etmesin.şayet baros oynamıyorsa onun bence galatasaray spor kulübünde tek alternatifi ümit milli takımındada iyi maçlar çıkaran 20 yaşındaki gencecik yetenegimiz anıl dilaverdir

Misi'nin golü var; yazın bir kenara..

Tamam Barış sana cevap vermek istemiyorum artık her başlıkta senin tahrik kokan yorumların.Fos çıktı hoş bir tabir değil 4 maç oynamış bir oyuncuya.Boş oyuncu değil Insua 40 küsur maç oynadı bu adam geçen yıl Premier lig'de ve iyi oynadı.Kalan 4 maçtada kötü oynamadı.Elinden geleni yaptı.Sol bekten maç kazandırmasını bekliyorsanız çok beklemeyin.Hele Çağlar ve Balta Insua'dan iyi diyorsan bırak bu işleri.

Ne kadar bu maçla oyun olarak çıkışa geçeceğimizi düşünsemde, aklımda şüpheler yok değil. Çünkü istikrar yok. Hepimiz Misimovic'in form tutmasını ve takımı taşımasını bekliyoruz. Ama bu oyun yapısıyla zor. Ankaragücü'nün oyun yapısına göre Misimovic parlayabilir. Yoksa işimiz zor.

Tamam Barış sana cevap vermek istemiyorum artık her başlıkta senin tahrik kokan yorumların.Fos çıktı hoş bir tabir değil 4 maç oynamış bir oyuncuya.Boş oyuncu değil Insua 40 küsur maç oynadı bu adam geçen yıl Premier lig'de ve iyi oynadı.Kalan 4 maçtada kötü oynamadı.Elinden geleni yaptı.Sol bekten maç kazandırmasını bekliyorsanız çok beklemeyin.Hele Çağlar ve Balta Insua'dan iyi diyorsan bırak bu işleri.

Insallah sen hakli cikarsin ve Insuadan faydalaniriz,burda ayni görüste olmasak bile sonucta hepimiz Galatasarayin basarisini istiyoruz,benim tahrik ettigim filan yok,görüslerimi belirtiyorum,okadar.

İyi oynayalım çok güzel bir maç olsun gülen biz olalım..

Baros ve Misimoviç A.ş izleyelim bu akşam..

Ufuk

Serkan

Servet

Hakan Balta

İnsua

Cana

Ayhan

Sabri

Misimoviç

Kewell

Baros