STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 0-1 MKE Ankaragücü | İlk Yarı

misi biraz daha hareketli bugün

Rijkaard öyle diyodur eminim,4-3-3 oynatıyor takıma hala,misimovic geriye gelince de hucuma yeterli katkıyı veremiyor doğal olarak.

Misimovic serbest oynuyor şu an. Wolsburg'da kaç kere seyrettin bilmiyorum ama orda da orta sahaya kadar gelirdi. Milli Takım'da da gelir. Adam statik bir oyuncu değil, sen kafanda öyle canlandırıyorsun.

cok iyi oynuyoruz 0-1 olduguna bakmayin cok guzel paslasiyoruz, pres yapiyoruz pozisyonlara giriyoruz enseyi karartmayin

Vursana Baros ya . :o

içimden bir ses gol olursa misi atar diyor :)

bütün dönen toplar rakipte

Misimovic serbest oynuyor şu an. Wolsburg'da kaç kere seyrettin bilmiyorum ama orda da orta sahaya kadar gelirdi. Milli Takım'da da gelir. Adam statik bir oyuncu değil, sen kafanda öyle canlandırıyorsun.

Galatasarayda 1 kere gördüm ceza alanı içine girip şut attığını,wolfsburg da adam cezasahası içinden atıyordu çoğu gollerini

Sakin Beyler

cok iyi oynuyoruz 0-1 olduguna bakmayin cok guzel paslasiyoruz, pres yapiyoruz pozisyonlara giriyoruz enseyi karartmayin

Aynen renkdaş, anlatamıyorum kimseye.

İBB maçından tek farkımız gol atamadık. Neler neler kaçırdık 20 dakikada.

Giovanni'yi, Stoch'u isterken "orta saha" diye kuduruyordu. Bende öyle. İşin acı tarafı şu, orta sahada herkes sağlam. Ama kanatta oynayacak adamımız kalmadı.

Giovanni olsaydı şimdi, fena mı olurdu.

gio da geldi onuda gördük ,bizim takımda sinerji kalmadı zira messi gelse ne olacakki?

Misimoviç geldi asist kralı adam şimdi boş boş top oynuyor? ruhunu almanyadamı bıraktı bu adam?

İş teknik heyette bitiyor,oyuncuları motive edemeyen,tek arda üzerine kurulu bir oyun sistemimiz var ,odaarda oynarsa iyi oluyor takım aksi halde gene boş top oynuyoruz.Hep transfer olayına takıldık biz ancak şu kadro yapımız türkiye ligini domine etmesi gerekirdi,avrupa için demiyorum ama türkiye ligi için çok iyi kadromuz olduğunu düşünüyorum ben ancak buna rağmen hala transfer aşkı bitmiyor reijkaardda.

Dediğim gibi bizim takımda sinerji kalmamış,herkez kendi kafasına göre oyun oynuyor.Bunu değiştirecekde rejkaarddan başka kimse değildir ama 1.5 yıldır radikal kararlar aldığını göremedik reijkaardın dolayısı ile bu maçı kaybedersek zaten haftaya kadıköyde makus talihimiz devam edeceğinden reijkaardın daha fazla kalabilceğini ben pek zannetmiyorum çünki başkan polatta artık bu işden bir hayli sıkıldı ve kongrede tek eksikliği sportif başarısızlık buda onu çok rahatsız ediyor.

önümüzdeki 2 hafta zaten reijkaardın kaderini belli eder diye düşünüyorum.

Ardanın sakatlanması bu noktada bence iyi oldu zira herkez gerçekleri görmeye başladı..

ya birisi kadro versin arkadaş !!

Beyler Moustapha Sharp nasıl oynuyor?Şu bizim Cezayir asıllı İngiliz box-to-box ortasaha oyuncumuz hani.:o

Pino O(Sıfır) etki şu ana kadar.

Sarp'tan da beter.

Sarp hangi mevkide oynuyor

Galatasarayda 1 kere gördüm ceza alanı içine girip şut attığını,wolfsburg da adam cezasahası içinden atıyordu çoğu gollerini

Neden? Çünkü orada Josue ve gezici forvet olan Grafite ile çok iyi al-ver yaparak ilerleyebiliyordu. Burda da Josue ile yaptığı gibi, Ayhan'a atıp boşa kaçıyor, Ayhan Misi'ye verip ver-kaç denemek yerine, sağ kanada gönderiyor.

Oyun stili aynı gene burada da yani Misimovic'in. Sorun diğer oyuncularla futbolu aynı dilden konuşmuyor olması.

Geri
Üst Alt