STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç sonucu

Fatih_Terim_Galatasaray_Resimleri.JPG

Delirmemek elde değil.

ciddi bir sorum var..rijkard giderse yerine kim gelebilirki? bu takimi disipline sokcak bir tek kisi biliyorum oda fatih terimdir.

ya anlamıyorum gerçekten,bu kadroyla Rijkaard napsın _ Terim gelince sanki birden ilk sıraya çıkacaz. Bu takımın görüp görebileceği en iyi Teknik Direktördür Rijkaard,ama skor taraftarı,yenince ;" we love you rijkaard" yenilince :" go home rijkaard" .

çok doldum abi ya, gerçekten zor tutuyorum kendimi.

Haldun-%C3%9Cst%C3%BCnel-istifas%C4%B1.jpg

Rijkaard'a sezon sonuna kadar sabredilmeli, başkana suç bulmuyorum. Ona bakarsanız Rijkaard'ı getiren de A.Polat.

ABDUL_KADER_KEITA.jpg

Seni para ugruna satanlar utansin !

BEnce rijkaarda kimsenin bişi solemesin adam napsın elinde sarp ayhan balta falan var.Geretsin elinde messi xavi vardı dimi? veya kallinin takımında aslında ayhan yerine gerard barış yerine lampard servet yerine terry hakan balta yerinede ashley cole oynuodu dimi??

Biliyorum ama ne yapayım be...

#11 Abdul Kader Keita...

Rijkard homuna go lamadıkça cacık olmaz bu takımdan, Rijkardı bu noktadan sonra savunacak nokta kalmadı. Buyrun meydan sizin olsun.

30 yaşındaki adam da 15 yaşındaki adam da aynı yorumları yapıyor valla komedi :o

Takımda kadro dışı bırakılması gereken çok kişi var. 33 yaşında dediğimiz Ayhan bugün Sabri ve Barosla beraber çalışan üç adamsa ben bu takımdan birşey beklemem zaten. Ayhan'ı kınıyorum son dakikalarda yaptığı hareketlerden dolayı, atılması gerekiyordu oyundan.

Hic degilse devere arasina kadar cok geriye dusmeyelim de bir umut belk adam gibi oyuncu alir yonetim ve ligi 4.-5. falan bitirmeyi basaririz.

ya benim günahım nedir futbolda hiç gülmeyecekmiyim yada bu takım bizi hiç güldürmeyecekımi

1.golde uyuyan Hakan-Servet'i ıslıklayamayız tabi.Maç boyunca top almamak için k.çını yırtan Sarp'ı ıslıklayamayız tabi.:mad:Rezilsin UA rezil.

Geri
Üst Alt