STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç sonucu

Of be

Rijkaard'dan önce yönetime çare bulalımki gelen teknik direktörler içinde aynı şeyleri yaşamayalım. Bu yönetimle gitmez bu iş

BEnce rijkaarda kimsenin bişi solemesin adam napsın elinde sarp ayhan balta falan var.Geretsin elinde messi xavi vardı dimi? veya kallinin takımında aslında ayhan yerine gerard barış yerine lampard servet yerine terry hakan balta yerinede ashley cole oynuodu dimi??

Yahu yeter artık şu cümle ve türevleri bıktırdınız. Herşey komple yanlış iken adam seçmeyin aradan.

Dimi hakkaten nasıl unuttum helal olsun rijkaarda bence sabriyi duzeltti bi 10 senelik kontrat yapsak mutiş olur mutiş

Her dediğini yapıcaksan müthiş olur :) haa yok Adnan Başkanımız gibi kendi bildiğini okuyacaksan o iş baştan yatar ki zaten yattı

fat%C4%B1h-1.jpg

Yapma bunu...

ulan messi gelse ne olacak mustafa sarp felan gitmediği sürece abi olmaz yenilik lazım artık ya rijkaardı hep savunurdum şimdide savunmuyorum değil ama yenilik lazım heyecan lazım giren çıkmaz artık :(

Hala Rijkaard diyenler var, yazık..Üzülüyorum....

2007-2008 sezonu kadrosu

76 SERVET ÇETİN

54 ORKUN UŞAK

33 UĞUR UÇAR

4 RİGOBERT SONG

66 ARDA TURAN

2 FEHMİ EMRE GÜNGÖR

8 BARIŞ ÖZBEK

9 HAKAN ŞÜKÜR

74 VOLKAN YAMAN

99 ÜMİT KARAN

20 SHABANİ NONDA

10 CASSİO DE SOUZA SOAREZ LİNCOLN

14 MEHMET TOPAL

55 SABRİ SARIOĞLU

6 TOBİAS JAN HAKAN LİNDEROTH

61 SERKAN ÇALIK

11 HASAN ŞAŞ

15 İSMAEL BOUZİD

18 AYHAN AKMAN

87 MEHMET GÜVEN

1 AYKUT ERÇETİN

16 MARCELO ADRİAN CARRUSCA

7 OKAN BURUK

bu kadroyla şampiyon olmuştuk evet ruh vardı inanç vardı bu kadro şimdiki kadrodan iyi mi değil o zaman teknikdirektörde biraz hata aramak lazım....

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-3 MKE Ankaragücü | İkinci Yarı

arkadaşlar galatasaray benim için bitmiştir ne maçını izlerim nede desteklerim bitti lan bitti kafayı yicem lan hayatım başıma yıkıldı bittim lan ben bittimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Güle güle 25m galatasaraylı oldu 24999999

FRank Rıjkarrdddd Frank Rıjkaardd OLeyy Oleyy Oleyy !!!!!FRank Rıjkarrdddd Frank Rıjkaardd OLeyy Oleyy Oleyy !!!!!FRank Rıjkarrdddd Frank Rıjkaardd OLeyy Oleyy Oleyy !!!!!

yok kadro kötüymüş yok şöyleymiş ulan rakibin bizdewn iyimi kadro

Takımda doğru hiçbir şey yok.

bence kader aglarini oruyor.. haftaya yarali bir aslan onuru icin oynar, yenilsekte kolay olmaz onlar icin derbidir sonucta ben buna inaniyorum.. isterseniz bana deli diyebilirsiniz..

Sonuna kadar Rijkaard

Terim gelmesin , Yılmaz Vural falan gelsin feneri yeneriz hiç değilse haftaya :D

Bunu ben ancak Rijkaard´in istedikleri alinica ve istemedikleri gönderilince tartisirim.. Gerisi bos....

ARtık bu işlere girmeyelim cana oynamıyo sarp var sahada ali turan var adamlar her arapasında hakan balta bakıyo toplara ama hakan oynuyo falan filan.Sen bana sadece şunu soyle 1.5 senedir takım sana zevk veriyomu izlerken veriyo dersen yalan solemiş olursun..

Sarp Ayhan Balta bu takımda oldukça artık maç izlemiyeceğim, hele Sarp adam kendi görevini yapmıyor, yapmadığı gibi, eli belinde dolaşıyor, defolun gidin lan.

Ulan bu tercuman yemin ediyorum Rijkaard'in söylediklerinin 20% tercume ediyor yaa.. Seref yoksunu.

reijkaard ile artık gidilemeyeceği belli.Belli bir stratejisi veya ileriye yönelik planı yok.Herşey tek arda üzerine kurulmuş,aslında kurulmaya çalışıyor ama tutmuyor.

Yazık bu taraftara,haftaya 5-6 yersek fenerden gene total futbol için yenildikmi diyeceğiz? gerçi total futboldan eser yol takımda ,ben hala iddia ediyorum şu takım türkiye ligini domine etmesi gerekirken şimdi 9. sıralarda sürünür olduk.Kadromuz iyi ama kadroya uygun taktik stratejilerimiz yok.Oyuncular ise sıfırın altında top oynuyor çünki reijkaarda güvenleri yok zira ben gene idddia ediyorumki hiçbir futbolcu reijkaardı sevmiyor,ona inanmıyor ve güvenmiyor dolayısı ile bu sonuçlar çıkarıyor.Bu tabloyu değiştirecek tek kişide teknik heyettir ama teknik heyet dünden kafada futbolu bitirdiği için biz burda kanser oluyoruz..

Gerçekten yazık ediyorlar takıma,adnan polat derhal reijkaardın görevine son vermelidir,zira haftaya fener kesin bize fark atacak bu ruh halimizle..

En azından futbolcuları motive edecek bir şeyler yapılmalı diye düşünüyorum fener maçı için..

Rijkaardın son maçı olabilir.Eğer bir hafta beklersek kadıköyde fark yiyerek gitmiş olacak.Öncelikle Tamam Rijkaardcılar siz de haklısınız bir nokta da ama Rijkaardla şu ortamda şu koşullarda devam demek ahmaklık olur.Rijkaard bize göre değil malesef.Artık taraftar da desteğini çekti.Türkiye Ligini bilen kadroyu kullanabilecek bir hoca lazım.VE BU FATİH TERİM DEĞİL!!! F.Terim gelsin eğer aynı kafadaysa benzer bi tablo ortaya çıkar.Bir Alman hoca olabilir.Skibbe bile olabilir..Abdullah Hocada olabilir..Pellegrini olabilir.

Ama Herşeyden önce YÖNETİM İSTİFA !!!

Geri
Üst Alt