STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç sonucu

Böyle devam ederseniz antuda 'gscimbomdan enstantaneler' diye başlık açtıracaksınız efendiler; Galatasaraylılık duruşunu sergileyin...

metin_oktay_buyuk.jpg

Yönetim istifa diye bağırıyorlar SamiYen çıkışında.

yazıklar olsun yönetimede rijkaard a da bi takım bu kadar rtezil futbol oynayabilir rijkaard yerine kim olsa çoktan gitmişti saçma sapan bi takıma avrupadan elen sona ligde oynadığın son iki maçı kaybet ve bunlar olurken futbol adına hiç ama hiç birşey oynama rijkaard bu takıma hiç birşey verememiştir ve artık gitmesi gereklidir kardeşim haftalar ilerledikçe form tutacağımıza dökülüyoruz ya şimdi kalkıp 10 kişi kaldık falan der bu adam yeter ya yeter 25 milyon taraftarla sene başında adnan polat dalga geçit şimdide bu adam dalga geçiyo resmen yeter biraz haysiyetiniz varsa top yekün istifa edin............

GSTV'deki yorumcular bile çıldırdı.

Riijkard'ın misyonu bitmiştir diyorlar artık.

Adnan Polat Sezon Öncesi... : "Formayi Hak etmeyenler gönderilecek..!! "

Hak etmeyenler...

Keita..

Dos Santos..

M.Topal...

Hak edenler..

Gökhan Zan..

Servet Cetin..

Aydin Yilmaz..

Ayhan Akman..

Mustafa sarp..

Baris Özbek..

Serdar Özkan...

Ali Turan..

Tebrik ederim Adnan Bey... Bir Takimin icine anca bukadar edilir..

Bir degeri (Rijkaard) anca bukadar yok edebilirsin..

Bir diger degeri (Neskens) ancak bukadar bitirebilirsin...

Ulan Inadina Rijkaard... Rijkaard´a karsi olanlar ben burdayim gelin bana yazin küfürünüz var ise..!!!

hadi len

son mohikan misin sen

Rijkard'ı ''adam napsın, elinde futbolcu yok'' diyen arkadaşlar, ankaragücü yıldızlar takımı mı?

Sorun kalitede değil. Takımda ruh, birliktelik, amaç yok.

Adnan Polat Terimle uyuşamaz. Terimle polat 2 ay sonra kavga eder demedi demeyin

Yonetimde birakacak yuz var mi? Yoktur bence. O yuzden Rijkaard, kendine saygisi olduguna inandigim icin, biraksin. Cunku yonetim birakmaz.

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | İkinci Yarı

aynen iyi gunde kotu gunde sonsuza dek..

yaw biz galatasarayi degil salatasatayimi tutuyoruz? cocuk gibi asaletin zartin zurtun laflari. elinizi birazda tasin altina koyun. dogrulari dile getirmek lazim. hatali kimse ciksin istifasini versin. ben en büyük hatayi yönetimde görüyorum. ultraslanida kendilerine baglamislar. o belescilerde zaten göbek ata ata tamam demistir. sonucta beles bilet geliyor. avrupada elendigimiz takima bak. ligdeki son yillardaki duruma bak. giden futbolculara ve su andaki takimdaki futbolcu müsvettelerine bak. niye susupta asaletten, tarihden bilmemneden bahsedelim.

Yerliler Rijkaard gitsin Terim gelsin diye altını oydular takımın.Resmen sabote ediyorlar.Her maç bu elemanların boktan oyunları aptalca hataları yüzünden goller yiyoruz.Kör olmak gerek görmemek için.Tepkilerinize bakılırsa başarmışlar.Rijkaard'ın başını yediler yönetimle beraber.Bu adamlar defolup gitmeyene dek bu takımı tutmuyorum.

FR i dinleyin adam hayatindan bezmis bu adam sampiyon olsa bile kalmaz adim gibi eminim

en iyisi yonetim gitsin

FR de giderse uzulmekten baska yapacak bir sey yok

Gençler başkan doğru söylüyor ışığı gördük,ışığı. Sanırım k.çımıza sokulan pamuğun etkisi var bunda ama olsun başkan haklı. Ayrıca scout sistemi de var. Scout bu scout,boru değil yahu. Hem başkan sportif başarı sözü vermemişti,LÜTFEEEN!!

Herşeyden önce gerçek suclular gitsin.Doğru düzgün taraftar olup bağırmayanlar gitsin.Yöneticiyim diye konuşanlar gitsin.

artık yönetiminde rijkaardında bu takımdan defolup gitmesi lazım

Geri
Üst Alt