STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç sonucu

Önümüzdeki hafta Fener'i yeneriz, ciddiyim.

yahu Fatih Terim gelirse futboldan sogurum ve benim gibi milyonlarca GS li olduguna eminim

32261_397680548324_83650858324_4429632_3004819_n.jpg

Umarım yarın Rijkaard'la devam kararı alınır. Bu adam bunları haketmiyor.

her zaman beyfendilik yada taiktik bilgisi bu işlerde getiri getirmiyor,gerektiğinde sert ve eli sopalıda olacaksın oyuculara.

işin gerçeği türk oyuncusu eli sopalı teknik adamları sever çünki yerini garanti gibi gören oyuncuların hepsi teknik direktörlere kendini mahkum ediyor,ancak sert ve futbolculara sesini geçiren teknik adamlar işi götürebiliyor bir şekilde.Reijkaard bu yüzden bize ve türk futbolcusuna uymadı.

büyük oyuncuların hemen hemen hepside problemlidir ama bu oyuncuları yönetmesini bilen adamlarda gerçek teknik adamdır bunuda unutmayalım..

O zaman getirelim takımın başına birtane Albay ŞL kupasını alalım.Yeter artık hem bizler hem de oyuncular bu mantıktan kurtulmalı.Rijkaard bunun için bir fırsattı ama türk futbolu bunu değerlendiremedi:cool:

Ua tabi gelen beleş biletlerin karşılığını veriyor.Yönetim istifa demeye yemiyor.Rijkaard istifa deyin. Satılmışlık kötü.

Suclular..

article-0-0114F28000000578-686_468x567.jpg

johanneeskeens.jpg

Sucsuzlar..

iki.jpg

B_57c4a2321d2723ac1613fee35a96286c.jpg

servet-cetin-mustafa-sarp_b.jpg

Ben bu filmi bir yerden hatirlicam ama..?

8621_79_28493.jpg

Renktaşlar 2 kurtuluş yolu var;

1. Terim gelir, tek yetkili olur, sezgin denen süperstar çiçek falan sular artık, terimin işine karışmak teşvik almaya benzemez çünkü.

2. Frank kalır, ama tam kalır yeni sözleşme imzalanır biz bu seneyi geçtik, kimi diyosan gönderelim denir, 0 dan başlanır, bunuda yönetim yapamaz çünkü ban da yesen söyleyeceğim,i bu yönetim BEYİN YOK:

Büyük ihtimal yeni hocamiz Ersun Yanal olacak.

Kim diyor oyuncularda suç yok diye :S.

Servet Çetin: ''Yönetim bana ve diğer arkadaşlarıma güvenmiyor. Bana ve takım arkadaşlarıma güvenilirse, güven ortamında çalışırsak daha başarılı oluruz''.

Büyük ihtimal yeni hocamiz Ersun Yanal olacak.

İşte ben tam bundan korkuyorum.

Fatih Terim gelirse hiç olmazsa başarısız olsa bile yanında yönetimi de götürür.

Ersun gider yönetim kalır.

Oyuncular da suç yok, suç sizde... Bu oyuncuların suçlu olacağını bilemeyecek kadar zekisiniz.(!)

Servet Çetin: ''Yönetim bana ve diğer arkadaşlarıma güvenmiyor. Bana ve takım arkadaşlarıma güvenilirse, güven ortamında çalışırsak daha başarılı oluruz''.

servet kamyon çarpar umarım sana.defol git ulan..

Geri
Üst Alt