STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:8 | Galatasaray 2-4 MKE Ankaragücü | Maç sonucu

yönetim sifir

teknik direktör sifir

futbolcular is ahlakindan yoksun

taraftar destek desen zaten kapalidan ciktigimizdan beri hiciz

ölmüsüz aglayanimiz yok

İlk iş Haldun üstünelin işe el atmasıdır ve revizyon gerekiyor ilk önce gidecekleri gönderip ihtiyaca görede transferi yapması lazım

Artik Rijkaard'i ve Hiddink'i savunacak halimiz kalmadi.

Varsin kovulsun anasina satim nolacaksa olsunda kurtulsunlar bizden

İlk iş Haldun üstünelin işe el atmasıdır ve revizyon gerekiyor ilk önce gidecekleri gönderip ihtiyaca görede transferi yapması lazım

Transferle falan olacak iş değil bu.Messi'yi getirsen ne olur bu takıma?

Evet yönetim geleceğini düşünüyorsa üstüneli getirip transferde tüm yetkileri ona vermeli seneye kadar anca düzeltir takımı.

Yarın resmi siteden M.Sarp, Hakan Balta, Servet'in kadro dışı kaldığını görmek istiyorum.

Iki ihtimal var Fatih Terim + Hagi veya Yilmaz Vural kücük bi ihtimalde Abdullah Avci arka planda.

Transferle falan olacak iş değil bu.Messi'yi getirsen ne olur bu takıma?
Sadece o bölge değil baros dışında yanına 1-2 isim daha kalsa diyelim gerisini full değiştireceksin sadece 1 oyuncu hiç bir şey değiştirmeyecektir tabi bu takımda.

Arkadaşlar Biraz daha sakin lütfen!

Rijkaard daha profesyonel ve ciddi takimlara layik. Bundan sonra da kimse müthis kariyerli Teknik Direktör istemesin. Türkiye´de rezil oluyorlar.

arkadaş bu yönetim felsefesi olduktan sonra bizden 50 sene birşey olmaz. yuh artık rijkaardın suçu var tamamda sen orta saha adamlarını ağustosun sonunda transfer ediyorsun. bizim çok ciddi bir felsefik problemimiz var devlet dairesi gibi yönetiliyoruz.

Rijkaard daha profesyonel ve ciddi takimlara layik. Bundan sonra da kimse müthis kariyerli Teknik Direktör istemesin. Türkiye´de rezil oluyorlar.

Rijkaarda lazım 400 milyonluk takım oda türkiye,de yok varsın gitsin bakalım.

erman toroğlu için arda çok az demiş bu gece artık bu kesinleşti.adam ilk golde hakem hatasına bile kılıf buldu GSARAYA gıcık diye..bu şahıs normal insanlar gibi yaratılmış mı merak ediyorum artık...diz boyu adamda harbiden..

arkadaş bu yönetim felsefesi olduktan sonra bizden 50 sene birşey olmaz. yuh artık rijkaardın suçu var tamamda sen orta saha adamlarını ağustosun sonunda transfer ediyorsun. bizim çok ciddi bir felsefik problemimiz var devlet dairesi gibi yönetiliyoruz.

Devlet dairesi gibi yönetilsek çıkar göber atarım Bu kadar ciddiyetsizlik bırak devlet dairesini bizim öğrenci dairesinde bile yok.

Rijkaarda lazım 400 milyonluk takım oda türkiye,de yok varsın gitsin bakalım.

400m'luk takım lazım değil.Futbola aç adamlar lazım.24lük,25lik,29luk adamlara total futbol öğretmeye çalıştı adam.

erman toroğluna edecek küfürlerin bizim lügatımızda sınırları yok o yüzden sallayın o adamı. bize galatsaraylı prekazi,arda gibi adamlar lazım bu sarplar, ayhanlar değil.

Geri
Üst Alt