STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Ne onuru ya? Para alıp yatıyorlar, bunlara suç bulan da yok hep teknik direktör suçlu.. Hiç ümidim yok valla adamların başına barça'da 5 sene kalmış şampiyonlar ligi kazanmış teknik direktör geldi efendi adam diye kuyruğuna teneke bağladılar adamın resmen, bu futbolcularla fark yeriz

Bu takım bu deplasmana atletik,hamleli oyuncularla çıkmalıdır...

--------------Aykut------------

Sabri---Neill----Ali Turan---İnsua

--------Cana---------Barış------

-------------Misimoviç-----------

--Pino---------------------Arda--

------------Milan Baroş-----------

Arda oynamazsa sağ kanat Sabri-Serkan ikilisi olabilir..Pino sola geçer..

Cana stoperdede denenebilir..

Bu maçta ne olursa olsun hızlı,atletik yapısı iyi hamleli oyuncularla çıkarsak oyuna ortak oluruz...

Mümkünse servet,h.balta,m.sarp,ayhan,sabri,pino,aydın gibi isimler oynamasın! Şöyle bir kadroda denenebilir bu maçta...

aykut

serkan neil ali çağlar

cana barış

elano misimoviç kewel

baros

1.5 senedir oynamayan Elano'yu hala kadroya yazanlar var. :D Evet Elano kurtarır bu maçı. :o

Baros sakat değilse çıkabilecek en iyi kadro bu:

27748_Galatasaray_SK.jpg

her sene kadıköye giderken biz iyi durumda fenerbahce ise zor gol atan bir takım görüntüsünde oluyordu. yinede 3-4 yiyorduk en az. bu sene ise bizde bir kaos hakim fenerbahçe ise cok coşkulu oynuyor. 8-0 gibi bir sonuc bekliyorum gayet ciddi bir şekilde

Ayhan ve servetmi:)

koyalım gökhan zanı barışı da oynasın, versinler topları rakibe yenilelim, oyuncuların kişiliğine değil kalitesine ve formuna bakarak yaptım kadroyu (Elano hariç adamı oynatmayan bir hoca vardı). Ayhan kadıköyde bu güne kadar oynadığımız maçlarda sorumluluk alan yegane oyunculardandı, siz adamın geçen maç yaptıklarına bakıp infaz ediyorsunuz, neyse inşallah bu kadro çıkar, orta sahayı ele geçiririz , kazanabiliriz

her sene kadıköye giderken biz iyi durumda fenerbahce ise zor gol atan bir takım görüntüsünde oluyordu. yinede 3-4 yiyorduk en az. bu sene ise bizde bir kaos hakim fenerbahçe ise cok coşkulu oynuyor. 8-0 gibi bir sonuc bekliyorum gayet ciddi bir şekilde

Çok üzülsem de, içim kan ağlasa da ağır bir sonuç almamız Galatasaray'ın hayrına olabilir. Belki utanır da çeker gider bu yönetim, Hakan Şükür diyorlar utanmadan ya.. Yazıklar olsun.

koyalım gökhan zanı barışı da oynasın, versinler topları rakibe yenilelim, oyuncuların kişiliğine değil kalitesine ve formuna bakarak yaptım kadroyu (Elano hariç adamı oynatmayan bir hoca vardı). Ayhan kadıköyde bu güne kadar oynadığımız maçlarda sorumluluk alan yegane oyunculardandı, siz adamın geçen maç yaptıklarına bakıp infaz ediyorsunuz, neyse inşallah bu kadro çıkar, orta sahayı ele geçiririz , kazanabiliriz

Servetle ayhan şu an çok formsuzlar onların yerine ali turan ve barış tercih edilmelidir.Ayrıca ayhan kadıköyde hep kötü oynamıştır geri pasyapmaktan başka bişey yapmamıştır zaten son maçtada oynamamak kendini attırmak için herşeyi yaptı ama hakem es geçti.

4'den az yersek, maçı kazandık sayarım.

bence herkesin beklediği gibi hezimet olmayacak.tabiki galibiyet beklemek hayalcilik.ama neticede derbi.oynanmadan kazanılmaz hiç bir maç.bence en büyük avantajımız fenerin rahat olması.aşırı motive olacaklarını sanmıyorum.rehavet olayı olabilir.

Servetle ayhan şu an çok formsuzlar onların yerine ali turan ve barış tercih edilmelidir.Ayrıca ayhan kadıköyde hep kötü oynamıştır geri pasyapmaktan başka bişey yapmamıştır zaten son maçtada oynamamak kendini attırmak için herşeyi yaptı ama hakem es geçti.

Ayhan konusunda haklı olabilirsiniz ama Servet ile ilgili olanlara katılamayacağım, Ali Turan çok savruk oynuyor zaten ama Servet (Ankaragücü maçı hariç) çok iyi oynuyordu, hata yaptı hocaya tavır aldı ama Milli takımda da ayakta duran 2-3 oyuncudan biriydi

ne kazanması ya fark yemeden gelelim takım berbat durumda.. ki Galatasaray'ın Avrupa'ya havlu atmasından sonra ligdede kalan son şansı bu yoksa tekrar avrupa ligine oynarız ve Fenerbahçe maçlarını kazanmak imkansız hale geldiği için umutsuzluk söz konusu ancak şeytanın bacağı kırıldığı vakit yeni stadla çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Şahsi olarak umudum yok Pazar günü birazda totem yapıyorum çünkü ne zaman iddialı olsam yenildik, umarım beni yanıltırlar. Tek çare Galibiyet.

baros un yoklugunda hic oynamamış mehmet batdalı one surersek yem etmiş oluruz. o yüzden ya forvetsiz oynayacagız (bknz totti li roma) ya da pinodan hızıyla yararlanacagız.

pino hızlı o yüzden forvette o oynamalı. ayrıca defans agırlıklı ve sert bir futbol oynamalıyız. 5 li defanstan ve defansif ve agresif oynamaktan bahsediyorum... boyle birsey yapmazsak çıkışa geçmiş bir fenere karşı işimiz zor...

benim düşüncem böyle siz ne diyorsunuz renkdaşlar?

--------------------pino-----------------

kewell ---------misimovic------------sabri

-------------------elano----------------

insua----hakan b-G. Zan-servet--serkan k.

---------------aykut--------------------

not: cana,neill sakat bu yüzden kadroya yazmadım

baros un yoklugunda hic oynamamış mehmet batdalı one surersek yem etmiş oluruz. o yüzden ya forvetsiz oynayacagız (bknz totti li roma) ya da pinodan hızıyla yararlanacagız.

pino hızlı o yüzden forvette o oynamalı. ayrıca defans agırlıklı ve sert bir futbol oynamalıyız. 5 li defanstan ve defansif ve agresif oynamaktan bahsediyorum... boyle birsey yapmazsak çıkışa geçmiş bir fenere karşı işimiz zor...

--------------------pino-----------------

kewell ---------misimovic------------sabri

-------------------ayhan----------------

insua----hakan b-G. Zan-servet--serkan k.

---------------aykut--------------------

----Aykut-------Emirhan---

Ali-Servet-Neill-Gökhan-Hakan

-----Sabri-Cana-Ayhan------

--------Usain Bolt----------

Böyle çıkarsak kesin yeneriz :D

Geri
Üst Alt