STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Yalniz ben bu Mustafa Sarp´i anlamadim arkadas. Diyarbakir´da cok güclü ve etkili bir asiretin cocugu mu bu adam birisi bana söylesin. Izliyorum izliyorum birsey göremiyorum ya. Neden 90 dakika sahada kaliyor herzaman?

Alexe top gelirken Sarpi gececegini biliyordum yemin ederim, adam cok pis kacirdi Alexi.

Güc yok, top kapma yok, pres yok, teknik falan bunlardan bahsetmiyorum bile.

Nesini begeniyorlar bu adamin anlamakta güclük cekiyorum.

renktaşlar misafirlikteydim size bişey soracam fenerbahçeli babam maçın berabere bittiğini söleyince dalga geçtiğini düşünüp hemen buraya girdim ne olur siz söleyin gerçekten beraberemi kaldık allah aşkına söleyin..

3-0 yenildik Niang hat-trick yaptı :(

Beraberliğe sevinemediğim bir maçtı. Gözlerim doldu maç sonu kaçırdıklarımız yüzünden.

AA_0423_24102010202237651_R_SPO_20101024000000_IST414.jpg

Kim yensin diye düşünüyorum, Bursa yense 10 puanlık fark durur.Febe yense bizim için daha iyi ama kafam karışık :)

Bursa yensin.Onlar elbet takılır biyerde ama sonuta fener olmasında biz olmadıktaın sonra

Alexe top gelirken Sarpi gececegini biliyordum yemin ederim, adam cok pis kacirdi Alexi.

Güc yok, top kapma yok, pres yok, teknik falan bunlardan bahsetmiyorum bile.

Nesini begeniyorlar bu adamin anlamakta güclük cekiyorum.

Hicbirsey yok ya. Ya önyargiyla izlemeyeyim diyorum, iyi yönlerini bulmaya calisayim diyorum, yok. Hicbirsey yok. Top kapmasi bile yok. Yorumcular hep Sarp´in mücadele gücünden bahseder ama inan ki mücadele gücü filan yok bu adamin. Top kontrolü bile yok.

Bi Neill'in tipine bakın bide Nianga:D Tipten kaybediyolar zaten

renktaşlar misafirlikteydim size bişey soracam fenerbahçeli babam maçın berabere bittiğini söleyince dalga geçtiğini düşünüp hemen buraya girdim ne olur siz söleyin gerçekten beraberemi kaldık allah aşkına söleyin..

0-0 bitti

galibiyeti kaciran taraf Galatasarayimiz oldu.

fenerin sadece 1 pozisyonu vardi

artık burda yenilcez fark yicez diye yönetime sallayanlar noldu? hagi fark getirdi bunuda gördük adnan polat elinden geleni yapıyo yinede sportif başarısı eksik.insanlar hemen bitiriyolar başkanları bekleyin görün hagi daha ne işler yapacak elano benim adamım pino bomba cana da süper oynadı ben artık bizi kimsenin tutamıcağı inancındayım

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şimdi tv degördüm skoru ntvsporda alt yazı geçti Allahîm sana şükürler olsun.................

beyler 80. dakikalar civarı bi üçlümüz vardı bütün stad dehşet biçimde inledi videosunu bulan varmı acaba

Geri
Üst Alt