STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Valla Galatasaray'ın içinde dönen oyunlardan sonra bu maçın olduğunu bile unutacak kıvama geldim.Yüreğimiz zaten yaralı. Bari formayı hakedenler oynasında onur mücadelelerini izlesek.

Doğru söylüyorsun... Geçen sene Derbiye gün sayardık... Şimdi ise hiç izleyesimiz geLmiyor bu takımla...

Hayretle Okuyorum Yorumları..Sizde Skor Taraftarı çıktınız yazık.

Doğru söylüyorsun... Geçen sene Derbiye gün sayardık... Şimdi ise hiç izleyesimiz geLmiyor bu takımla...

derbi tarihi yaklaşırken 1 hafta önceden heyecan basardı maç saatinde elim ayağım titrerdi her pozisyonda ama şimdi normal bir maç gibi bekliyorum bende umarım alırızda şu maçı çoğumuz yanılırız ama hala bir umut var içimde...

Armamiz yeter..!

Seyretmediğim Ezel bölümlerinden birini açıcam. Arkasından bir de How I Met Your Mother seyrederim son bölümünden. 2 saat öyle geçer. O arada neti de kapatıcam. Kulaklığı da takarım kulağıma. Maç sonucunu bitince de öğrenirim :)

2 hafta önce çevremdekilerle futbol konusurken aynen şöyle demiştim:Karabük ve ankaragücü maçlarında puan kaybedeceğiz ama feneri yeneceğiz.Bu sözümün hala da arkasındayım.Cidden feneri 1-0 yeneceğimizi düşünüyorum :)

2 haftadır her yerde haykırıyorum handikaplı 1 diye. Bu sabah kalktım ve çok yakın bir arkadaşım şöyle dedi: "Bize basıcam kanka,4.20 oran çok temiz." Çok basit bir cümle aslında ama o anda dank etti,ya umrumda değil yenilmişiz Galatasaray ruhu bu ya. Ben her seferinde o armayı gördüğümde heyecanlanacağım,her seferinde ben Galatasaray'ın galibiyeti için çıldıracağım ve bu konuda yapabileceğim hiçbir şey yok.

Hazır Hagi'm de gelmiş varsın yenilelim umrumda değil ama yine içimde o boş umut "yeneceğiz ulaaaaaaaan" diye haykırıyor.

65970_149234028454301_122235401154164_271113_5897724_n.jpg

-----------------------------Aykut------------------------------

--Sabri---------Neill-----------Ali Turan----------------Insua-----

-----------------------Cana-----Ayhan---------------------------

-------------------------Misimovic--------------------------------

--Pino------------------M.Batdal-----------------Kewell-------------

Cana yada Sarp'tan biri mutlaka olmalı kevgire döneriz aksi takdirde.Stoch-Dia gibi hızlı adamlar zorlayacak kanatlardan.Sabri ve Insua'ya şans diliyorum.Niang'la Neill adam adama oynayabilir.Tam Arda'lık maç ama Arda yok ayrıca.

tam aklımdan geçen kadro ama umarım baros oynar

Seyretmediğim Ezel bölümlerinden birini açıcam. Arkasından bir de How I Met Your Mother seyrederim son bölümünden. 2 saat öyle geçer. O arada neti de kapatıcam. Kulaklığı da takarım kulağıma. Maç sonucunu bitince de öğrenirim :)

Gerçekten merak etmeyecek misin?

Reis Ayhan derbilerde baya kötü oynuyor :D

Reis Ayhan derbilerde baya kötü oynuyor :D

Doğru gerçekten reis.Ama oyunu 2 yönlü oynayan tek adam Ayhan koskoca kadroda.Bu bile kadronun yetersizliğini gösteriyor. :D

Yine de Barış'ı da oynatabiliriz.

maç saatine kadar yokum görüşürüz :tiphat:

Bunları yapabileceğine sen gerçekten inanıyor musun ? Renkdaş biz bir kere aşılandık Galatasaray olarak , kötü zamanlarda başarılı nasıl olunur bunu yıllarca ders diye izlettirdik ve takımımızı hiç yalnız bırakmadık evet yeri geldiğinde kızdık , bağırdık ancak bu Galatasaraya olan sevgimizdendi insan sevdiği şeylerden her zaman birşeyler bekler. Hepimiz o maçta takımımıza destek vereceğiz galibiyet için sevmedik biz bu takımı biz Galatasaraylı olduğumuz için seyir edeceğiz

çok sakin,oyunu soğutarak ve rakibin sertliğine karşılık vererek oynamamız şart!

Bunları yapabileceğine sen gerçekten inanıyor musun ? Renkdaş biz bir kere aşılandık Galatasaray olarak , kötü zamanlarda başarılı nasıl olunur bunu yıllarca ders diye izlettirdik ve takımımızı hiç yalnız bırakmadık evet yeri geldiğinde kızdık , bağırdık ancak bu Galatasaraya olan sevgimizdendi insan sevdiği şeylerden her zaman birşeyler bekler. Hepimiz o maçta takımımıza destek vereceğiz galibiyet için sevmedik biz bu takımı biz Galatasaraylı olduğumuz için seyir edeceğiz

.

Öyledir aslinda, ama o armamizi tasiyan cogu layik degil o formaya, ve yedikleri kac insanin zamani, parasini ve iyi neticeligini unutamiyorum, ve unutmicam da. Belki o cosku yine gelir, ama en gec, hepsi defolunca. Burda benim icin ne Sampiyonluk önem verici yada Fener Derbisi, ben Rijkaard ile 5 Yilla yola hazirdim, o 5 yilda kupa bile beklemiyordum... Baskan da öyle anlatiyordu, ama yalan mis

Geri
Üst Alt