STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

semt pazarcıları derken, onlar insan değil mi? Ali turan'ı küçümsemeyin. Adam kayserispor'un kaptanıydı. Bu sene hep sağ kanatta izlediğimiz için pek iyi değildi. Neill'in yanında stoper olarak en az servet kadar, en az diyorum oynar.

semt pazarcilarini neden asagiliyimtovbe tovbe sadce onlarin futbolla yakindan uzaktan ilgisi yok diye soyledim..ya vallahi ali turani izlerken bogrume bicak saplaniyor

Buda benim 11'im :)

Aykut

Sabri Neil Servet(Maalesef) İnsua

Elano Cana Ayhan Kewell(Aydın)

Misimovic

Batdal (Baroş)

semt pazarcilarini neden asagiliyimtovbe tovbe sadce onlarin futbolla yakindan uzaktan ilgisi yok diye soyledim..ya vallahi ali turani izlerken bogrume bicak saplaniyor

Sağ kanatta izlediğin için öyle gelmiştir sana. Yanlış hatırlamıyorsam stoperde görev almadı. Stoperde Neill ile beraber bence iyi olacaktır.

AYRICA MUSTAFA SARPI ACIMASIZCA ELEŞTIRENLEREDE SUNU DEMEK LAZIM,mustafa sarpın cok yararlı oynadıgı maclar oldu ama sırfa dıyarbakırlı dıye tıpı ve fızıgı kaba dıye bombaladılar onu.sorarım sıze alı turanmı mustafa sarpmı

pekı şu soruya cevap verırmısın boylesıne ust duzey bır macta fızık kondısyonun tavan yapması gerekır,mısımovıc gıbı sahada gezınen kosmayan bır halta yaramayan bır mahlukatlamı baslamak mantıklı yoksa kendını dunyaya ıspatlamıs daha mucadelecı oyun zekası ust duzeyde heran neyapacagı hıc bellı olmayan kewellamı cıkmak mantıklı

Kewell'ın neresi mücadeleci Allah aşkına.Tamam sahada olduğu sürece elinden geldiğini yapıyo ama 90 dk imkanı yok mücadele edemez artık.Hee edebilir ama yine 6 ay sahalardan uzak haberleri gecikmez.Siz Kewell'ı çok büyütüyosunuz asıl.Duygusalsınız.Sezon sonunda kesin gitmesi gerekir.Ayrıca o mahlukat dediğin adam rekor sayıyla asist kralı oldu Almanyada

Kewell'ın neresi mücadeleci Allah aşkına.Tamam sahada olduğu sürece elinden geldiğini yapıyo ama 90 dk imkanı yok mücadele edemez artık.Hee edebilir ama yine 6 ay sahalardan uzak haberleri gecikmez.Siz Kewell'ı çok büyütüyosunuz asıl.Duygusalsınız.Sezon sonunda kesin gitmesi gerekir.Ayrıca o mahlukat dediğin adam rekor sayıyla asist kralı oldu Almanyada

valla anelkada chelseade kral ama fenerde oynayamadı.sen şuana bak ne verdıklerını ıncele oyuncuların.mısımovıc ya adapte olamadı takıma yada super lıg bundeslıgadan daha zor,BURADA oynayamıyor..ben kewel mucadelecı demedım mısımovıcle kıyaslayınca kewel daha çok koşan basan oyuncu dıyorum

AYRICA MUSTAFA SARPI ACIMASIZCA ELEŞTIRENLEREDE SUNU DEMEK LAZIM,mustafa sarpın cok yararlı oynadıgı maclar oldu ama sırfa dıyarbakırlı dıye tıpı ve fızıgı kaba dıye bombaladılar onu.sorarım sıze alı turanmı mustafa sarpmı

M.Sarp ile Ali turan ne alaka ikisi ayrı mevkiilerin oyuncularıı.

Üf tiple ne alakası var? :D Tipe kalsak Servet fln başı çeker. Ali Turan'la Mustafa aynı mevkinin adamları mı da kıyaslıyorsun? Mustafa Sarp'ın emsali Barış ve biraz da Ayhan.

aslında takımda 4 oyuncu banko bunların dısında kalan 7 oyuncunu ınanın adıda onemlı degıl kım olursa olsun farketmez.baros neıll arda sabri

valla anelkada chelseade kral ama fenerde oynayamadı.sen şuana bak ne verdıklerını ıncele oyuncuların.mısımovıc ya adapte olamadı takıma yada super lıg bundeslıgadan daha zor,BURADA oynayamıyor..ben kewel mucadelecı demedım mısımovıcle kıyaslayınca kewel daha çok koşan basan oyuncu dıyorum

Arkadaşım bilmiyorsun işte demek ki. Misimovic Bundesliga'da maç ortalaması 6-7 km koşan bir adam. Buraya geldi 9-10 km koşmaya başladı. Misimovic'in yapısında koşmak yok ki. Kewell heralde daha fazla koşacak. Ayrıca biri kanat oyuncusu diğeri oyuncu kurucu 10 numara tabir edilen cinsten yine yanlış kıyaslama yapıyorsun.

Diyarbakırlı ile ne alakası var.Oha mantığa bak adamın kurduğu.

Üf tiple ne alakası var? :D Tipe kalsak Servet fln başı çeker. Ali Turan'la Mustafa aynı mevkinin adamları mı da kıyaslıyorsun? Mustafa Sarp'ın emsali Barış ve biraz da Ayhan.

işte mantelıten bu kadar senın anlatmak ıstedıgım seyı anlamayıp motomot kafandakı saplantılarla konusuyorsun.ben bılmıyormuyum alı turanla mustafa sarpın ayrı mevkılerde oynadıklarını.anlatmak ıstedıgım tek sey oyuncuların bugune kadar neler verdıklerı ve bundan yola cıkarak ılerıde neler verebıleceklerı.ben mustafa sarpı tutmuyorum ama mustafanın bu kadar elestırıldıgı bır ortamda alı turanın hala ön plana cıkarılmasını cok anlamsız buluyorum.bırde arkadasım futbolcu kendını topa dokunusundan kosusundan zekasından bellı eder.ben 23 yıldır futbol ızleyıcısıyım 12 yılda futbol oynadım,bana kımse alı turanın futbolcu oldugunu savunmasın lutfen.ne kademe anlayısı var ne cbukluk var ne hava topu hakımıyetı ne hucuma destegı hıc bırsey ya hıc bırsey yok bana tek olumlu ozellıgını soyleyebılırmısınız

Arkadaşım bilmiyorsun işte demek ki. Misimovic Bundesliga'da maç ortalaması 6-7 km koşan bir adam. Buraya geldi 9-10 km koşmaya başladı. Misimovic'in yapısında koşmak yok ki. Kewell heralde daha fazla koşacak. Ayrıca biri kanat oyuncusu diğeri oyuncu kurucu 10 numara tabir edilen cinsten yine yanlış kıyaslama yapıyorsun.

oyun kurucu ozellıklerını super lıgde yerıne getırmesı zor kewell omevkının oyuncusu olmamasına ragmen daha verımlı olur ıdda edıyorum.oda olmassa emre çolak olmalı ama 2.sınıf bosnak oyuncu olmamalı o mevkıde

farketmez

farketmez farketmez farketmez farketmez

farketmez farketmez farketmez farketmez

farketmez

Metin Oktay

5-0 yener geliriz ağ da yırtılır.

alırız maçı.

Orta sahada kanatlarda Sabri ile İnsuayı kullanmak zorundayız.Fener kanatları kullanıyor artık.Hızlı da oyuncuları var.Bunları da bizim hızlı oyuncularla durdurmamız lazım.Yoksa halimiz duman

Koyacağız ! Takıma güvenmesemde Hagi yeni bir hava yaratabilir.İnanıyorum bu maç bizim olacak inanmayanlarda gölge etmesin.

Bizler inandık sizde inanın bizim için bu maçı alın ....

Geri
Üst Alt