STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

ya lig tv deki pınar argun'muydu neydi yarın insua ve cana oynamayacak dedi offfffffff offfffffff iyice korkmaya başladım yenilgiye zaten garanti veriyorum ama tarihi farka dayanamam yanlış anlamayın şimdi eminim benide hain ilan edeceksiniz ...:(:rolleyes:

Hagi imza atmadan 12 saat önce Daum'u Galatasaray'ın başına geçiren Pınar Argun mu bu?

Veya Emana'ya gece imza attırıp gündüz pürüzler nedeniyle askıya alan mı?

Yoksa İbricic'e dönen ibre nedense Misimoviç alındığında bile değişmeyen Pınar Argun mu?

Anladım farklı kişilerden bahsediyoruz :D

Hagi imza atmadan 12 saat önce Daum'u Galatasaray'ın başına geçiren Pınar Argun mu bu?

Veya Emana'ya gece imza attırıp gündüz pürüzler nedeniyle askıya alan mı?

Yoksa İbricic'e dönen ibre nedense Misimoviç alındığında bile değişmeyen Pınar Argun mu?

Anladım farklı kişilerden bahsediyoruz :D

puhauhuha bu tespit süper aslında boşuna yoruyoruz kendimizi daumu bende izlemiştim garanti konuşmuştu :D bu arada kadroyu hagi biliyo bu kolay açıklancak yada buluncak bi kadro değil f5 maçı

Adamin kac macini gördük ki böyle yorum yapabilme hakina sahibiz... Ne acayip bir milletiz ya...

ne bu güvensizlik anlamadım batdala yemin ederim 5 maç üst üste oynasın herkes susucak laflarınızı yiceksiniz o adamda kalite var bucasporda golleri sıralıyodu heyecan yapması normal değilmi ? alışması lazım hemen yargılamayın

Yalnız Ligtv Mac kadrolarını tutruyor bıldıgım kadarıyla ama inşAllah tutmaz bu sefer

Bilerek oynamasa tamam.

Bir şanssızlıktır ki ter antrenmanında oyuncumuz sakatlanıyor.

Şanssızlık değil. Adamın özelliği bu. Hasta gibi birşey. 3 maç oynadıktan sonra ara vermesi gerekiyor mutlaka. Ya da kendine iyi bakmıyor. Korumayın bu kadar Kewell'ı sempatik bir tipi var diye. Efsane diyenler var Kewell için. En çok onlara gülüyorum zaten.

Şanssızlık değil. Adamın özelliği bu. Hasta gibi birşey. 3 maç oynadıktan sonra ara vermesi gerekiyor mutlaka. Ya da kendine iyi bakmıyor. Korumayın bu kadar Kewell'ı sempatik bir tipi var diye. Efsane diyenler var Kewell için. En çok onlara gülüyorum zaten.

tek efsane hagiydi.istikrar yok kewellda bu açık bişey baros sakatlanıyo laf etmiyoruz niye kewella ediyoruz çünkü baros görevini yapıyo golünü atıyo savaşıyo ve sakatlanınca üzülüyo bunu anlıyabiliyoruz ama kewell halısahada maça çıkar gibi çıkıyo oynuyo anca.yenilince üzülcek niye oldu böyle dicek adam arıyoruz

Dimi ya Kewell gitsin.Sırf yakışıklı diye rakipler kıyak geçiyor.

Hatta karizmasını çizdi bir gün takımı için defansa geçmişti..

Yakışmıyor formamıza.

Karpaty Lviv maçını izle bakalım kim oynuyormuş o maçta izle ve gör.

Ali Sami Yen'deki maçı kimin sayesinde çevirmişiz gör.

Kaç maç üstüste oynadı Kewell ve yine oynayacaktı ama ter idmanında sakatlandı.

Kewell'ın sakatlığı kasığından ama ter idmanında kasığından sakatlanmadı.

Kasığından sakatlansa zaten bir daha sahalara dönmesi çok zor.

Kendine bakmıyormuş falan diyorsun iyice komik duruma düşürüyorsun kendini.

Adam kaç ay top oynamadı sonra geri dönünce 1 gram fazlası yoktu.

Halı sahada top oynayan adamı izle bakalım 2-0 dan 2-2 ye nasıl getirtmiş Kewell.

Haydi Aslanlar..

bünyesinde iki rakamlı sayıları bulan yabancı futbolcuları olan

şu aciz takıma ve milliyetçilik ruhu olmayan taraftarlarına ,

aralarında cumhuriyet kurarak

kendilerini entellektüel ilan eden ve bu ülkeden soyutlayanlara,

rakiplerini kıskanan ve önlerine geçmeye çalışanlara,

önlerine geçemeseler de beddua eden

her türlü rezilliği kapsayan ve bu rezilliklerle gurur duyan taraftarlarına,

elektronik ıslık çalanlara, Türk futbolundaki çirkinliğin adı olan

fenerbahçeye ve taraftarına gösterin gücünüzü..

Dimi ya Kewell gitsin.Sırf yakışıklı diye rakipler kıyak geçiyor.

Hatta karizmasını çizdi bir gün takımı için defansa geçmişti..

Yakışmıyor formamıza.

Hehe :D Fedakarlık olarak mı söylüyorsun bunu şu an ? :D Ne yani. Oynamam ben orda mı diyecekti.

Ben rakipler kıyak geçiyor demedim. Oynadığında işe yarıyor. Ama oynamadığı süre ağır basınca, yarın ki gibi önemli maçlarda genellikle yanlız bırakınca takımı, efsane demiyoruz biz ona. Ama bakıyorum millet adamı ilah yapmıs. Baros'tan bile daha çok seviliyor. Hagi, Metin gibi isimlerle aynı anda anılabiliyor. Hakediyor mu bunu ? Geldiğinden beri 5 maç üstüste 90 dk. oynadı mı merak ediyorum. Faydalı oldu tamam ama o tip, o sempatik hareketler olmasaydı "iyi bir kanat oyuncusu" diye geçerdi sadece .

Hehe :D Fedakarlık olarak mı söylüyorsun bunu şu an ? :D Ne yani. Oynamam ben orda mı diyecekti.

Ben rakipler kıyak geçiyor demedim. Oynadığında işe yarıyor. Ama oynamadığı süre ağır basınca, yarın ki gibi önemli maçlarda genellikle yanlız bırakınca takımı, efsane demiyoruz biz ona. Ama bakıyorum millet adamı ilah yapmıs. Baros'tan bile daha çok seviliyor. Hagi, Metin gibi isimlerle aynı anda anılabiliyor. Hakediyor mu bunu ? Geldiğinden beri 5 maç üstüste 90 dk. oynadı mı merak ediyorum. Faydalı oldu tamam ama o tip, o sempatik hareketler olmasaydı "iyi bir kanat oyuncusu" diye geçerdi sadece .

Oynadı tabi 5 maç üstüste tabi sen farketmemişsin :).

Halı sahada top oynayan adamı izle bakalım 2-0 dan 2-2 ye nasıl getirtmiş Kewell.

Pardon. Zaten dünyada bir Karpaty, bir Barça, birde Real Madrid.

Görende Cl finalinde Manuyla kapışırken maçı sökmüş almış zannedecek. Karpaty la alt tarafı. Live'de Cl kaldırmış adam bir zahmet oynasın Karpaty'e karşı.

O bir maç çevirecekse Karpaty değil, yarın ki Fener maçını çevirmeli. Antremanda sakatlanması tesadüf değil. Adam 3 maç oynayınca sakatlanıyor işte bu kadar basit. Kaldırmıyor bünyesi. Öyle şanssızlık mı olur ? Her 10 idmanda 1 kere sakatlanma istatistiğine sahip adam. Baros gibi maçta kendini yırtarken sakatlansa eyvallah.

Pardon. Zaten dünyada bir Karpaty, bir Barça, birde Real Madrid.

Görende Cl finalinde Manuyla kapışırken maçı sökmüş almış zannedecek. Karpaty la alt tarafı. Live'de Cl kaldırmış adam bir zahmet oynasın Karpaty'e karşı.

O bir maç çevirecekse Karpaty değil, yarın ki Fener maçını çevirmeli. Antremanda sakatlanması tesadüf değil. Adam 3 maç oynayınca sakatlanıyor işte bu kadar basit. Kaldırmıyor bünyesi. Öyle şanssızlık mı olur ? Her 10 idmanda 1 kere sakatlanma istatistiğine sahip adam. Baros gibi maçta kendini yırtarken sakatlansa eyvallah.

Sakatlanmasa zaten bize yolu düşmezdi. Barça,Real veya L'Pool'da kaptan olarak futbol yaşantısını sürdürürdü.

Ayrıca çıksaydı o zaman 2. maçıda alsaydı. Ama noldu ? Tıpkı şimdiki gibi "Kewell antremanda sakatlandı" haberleri çıktı.

Harry'e laf edenler var yazık adam sakatlandı evet oynamıyacak ama bazıları gıbı parasını alıp yatmıyor mac bası alıyor bknz: serdar özkan , gökhan zan vs.

Mert seninle tartışmayacağım.

Kafanın dikine gidiyorsun.

Düşüncelerini değiştiremem.

Tamam sen öyle görüyorsun sana göre sıradan bir futbolcu Kewell.

Ama bizim için Kewell Hagi kadar Metin Oktay kadar olmasa da efsanedir.

82012008_08_18_galatasaray_harry_kewell_gol.jpg

Mert seninle tartışmayacağım.

Kafanın dikine gidiyorsun.

Düşüncelerini değiştiremem.

Tamam sen öyle görüyorsun sana göre sıradan bir futbolcu Kewell.

Ama bizim için Kewell Hagi kadar Metin Oktay kadar olmasa da efsanedir.

82012008_08_18_galatasaray_harry_kewell_gol.jpg

Sakat Efsane :) :p

Sakatlanmasa zaten bize yolu düşmezdi. Barça,Real veya L'Pool'da kaptan olarak futbol yaşantısını sürdürürdü.

Tamam yani efsane dediğiniz adam "SAKAT BİR ADAM" Bunu duymak yeterli benim için.

Sen efsane olarak görmüyor ve o kadar göklere çıkarmıyor olabilirsin tabi. Yukarda ki laf sana değil.

Geri
Üst Alt