STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Pino . Bilmiyorum hiçbir fikrim yok . Hızı var sanırım biraz . Hiç beğenmiyorum nedense pino'yu . Boş bi oyuncu gibi duruyo . Dos santos daha iyiydi desem yeridir yani

Dia solda oynarsa Sabri durdurabilir fakat sağ da oynarsa işimiz çok zor.

Maçı izlesem mi izlemesem mi...

beyler Pino forvet oynayacakmış düşünün halimizi

ne olamalı başka?.Ya Batdal ya Pino. Bazı arkadaşlar 2 aydır ayağına top değmeyen, hemde ağır Mbadtalı 11 e koyuyorlar. Yazıktır çocuğun işini 1 maçta bitiririz. Ayrıca kontraatak oynayacağız zaten. Elano-Misinin derin toplarına koşacak eldekiler içindeki en iyi seçenek Pino'dur. Gerçi Batdalda olsa Pino da olsa skor bulmamız çokzor. Duran toplar en önemli silahımız olabilir. :)

Asıl sıkıntı eğer Hagi saçma bir iş yapar Serkan_sabri ve Insua-Baltayı önlü arkalı oynatırsa işte o zaman yandık. İnşallah böyle saçma bişey yapmaz.

Ligtv de verilen kadroyu gördüm, umutlandım yemin ederim

Galatasaray adının geçtiği heryerde umut vardır- Gheorge hagi

HADİ CİMBOM!!!!!!!!!

[video=youtube;DhlPAj38rHc]https://www.youtube.com/watch?v=DhlPAj38rHc[/video]

Dia solda oynarsa Sabri durdurabilir fakat sağ da oynarsa işimiz çok zor.

Tek bir oyuncu durdurmayacakki.

Yardımlaşma ile başarı gelir.

Takım oyunu ile başarı gelir.

Futbolu toplu halde oynarsak kazanırız.

ne olamalı başka?.Ya Batdal ya Pino. Bazı arkadaşlar 2 aydır ayağına top değmeyen, hemde ağır Mbadtalı 11 e koyuyorlar. Yazıktır çocuğun işini 1 maçta bitiririz. Ayrıca kontraatak oynayacağız zaten. Elano-Misinin derin toplarına koşacak eldekiler içindeki en iyi seçenek Pino'dur. Gerçi Batdalda olsa Pino da olsa skor bulmamız çokzor. Duran toplar en önemli silahımız olabilir. :)

Asıl sıkıntı eğer Hagi saçma bir iş yapar Serkan_sabri ve Insua-Baltayı önlü arkalı oynatırsa işte o zaman yandık. İnşallah böyle saçma bişey yapmaz.

işte bu kadar kötü durumda kadromuz

---------Aykut--------

Neill---Ali Turan---Servet---İnsua

Elano(Sabri)--Ayhan(Elano)---Cana---Barış(Ayhan)

----------M.Batdal---Pino---

Pino'yu necati gibi kullanır

HADİ CİMBOM!!!!!!!!!

ouwww havaya girmişsin bile :D

Derbi Muhtemel 11 & Bilgiler

Muhtemel 11'ler

Derbinin Kilit Adamları;

GALATASARAY ;

AYKUT ERÇETİN;

Zorunlu olarak Fenerbahçe derbisinde sahaya çıkacak olan Aykut Erçetin, olası bir Kadıköy zaferinde kritik bir rolü üstlenecek. Uzun yıllardır Galatasaray bünyesinde olan genç ama bir o kadar da tecrübeli file bekçisi Fenerbahçe derbilerinin atmosferini çok iyi biliyor, Kadıköy psiklojisini iyi tanıyor. Aykut'un Fenerbahçe tecrübeleri avantaj da olabilir dezavantaj da... Bu tamamen ona bağlı. Olabilecek her şeye rağmen bir gerçek var ki; Galatasaray'ın, Fenerbahçe karşısında her zamankinden daha sağlam, daha diri, daha dikkatli bir Aykut'a ihtiyacı var.

SERVET ÇETİN ;

Frank Rijkaard ile yıldızı bir türlü barışmayan ve bitmek tükenmek bilmeyen 'güven mesajları' veren Servet Çetin, eski bir sarı-lacivert olarak bir kez daha Kadıköy'e çıkacak. Özellikle son dönemde Galatasaray takım savunmasına da bağlı olarak eleştiri oklarının hedefi haline gelen Servet, bu sezon ortaya koyduğu performansın aksine Fenerbahçe karşısında çok daha derli, toplu ve dikkatli oynamak zorunda... Galatasaray'ın etkili Fenerbahçe hücum oyuncuları karşısında Servet'e belki de hiç olmadığı kadar ihtiyacı var.

MİSİMOVİC ;

Kalitesi, potansiyeli tartışılmaz, ciddi bir yetenek! Adaptasyon süreci biraz sürecek gibi duruyor Misimovic'in... Galatasaray ondan çok şey bekliyor, bir Hagi olmasını istiyor. Sarı-kırmızı gönüllüleri cephesinde o bir 10 numara ve kıyası her zaman Hagi... Şimdi o kıyaslandığı adam, takımın başında; Misimovic için farklı duygular. Misimovic şu ana kadar bekleneni veremedi, belki uyum süreci belki taktik belki yardımcı aktörlerin eksikliği.. Bosnalı yıldızın patlama yapması, kafalardaki soru işaretlerini kaldırması için Fenerbahçe maçı tam da zamanı... Kadıköy'ü alt üst eden Misimovic'in kredisi bitmez.

Fenerbahce ;

Volkan Demirel ;

Volkan için bu yılın başka anlamları da var. Milli kaleci evliler kervanına katıldı, sorumlulukları arttı. Sorumluluk demişken Volkan uzun süredir Fenerbahçe kalesini başarı ile koruyor. Zaman zaman çok ama çok iyi, zaman zaman ise normal paralel de performansı var. Vazgeçemediği tek şey ise yan top ve çıkışlardaki tercihleri. Kale konusunda Fenerbahçe Galatasaray'dan önde diyebiliriz. Volkan bu sezon ise şu ana kadar 10 maç oynadı, 11 gol yedi.

Issıar Dia ;

ISSIAR DIA

Fenerbahçe'nin sürpriz transferlerinden Issiar Dia yavaş yavaş ülke içindeki ününü artırıyor. Bir Aykut Kocaman tercihi ve Kocaman bu seçim ile alkışı hak ediyor. 1987 doğumlu Senegalli Kazım Kazım + Kader Keita karışımında son çizgiye inmeyi seven bir oyuncu. Fiziğine karşın hızı şaşırtıcı. Kanat delme görevi ona veriliyor ve ataklarda fişekleyici unvanında. Dia şu ana kadar 7 maçta forma giydi 1 asist kaydederken, gol ile buluşamadı.

Mamadou Niang ;

"Çok şükür" sesleri Fenerbahçe taraftarları arasında son bir ayda popülerse bunun karşılığı takımın yıllar sonra topu vermeyen, ayakta duran santraforunun olmasından kaynaklanıyor. Dani Güiza'nın ardından Niang Fenerbahçelilere yerküreyi cennete çeviriyor. Bir tecrübe abidesi olan isim 32'lik isim Türkiye'ye kısa süre içinde uyum sağladı. 9 maçta forma giyerken 7 gol kaydetti. 10 isabetli şutu vardı. Niang derbinin anahtar adamı, bağıranı.

Derbi Hakkında , Kim Ne Demiş ?

Osman Tanburacı (Aslan her yerde titrer) ;

Her şeyin bir sonu var. Hagi ile Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye 5-1'lik galibiyetinin olduğu gerçeğini unutmamak gerekir.

Derbi maçların rengi bellidir ama sonucu asla değildir. Hagi'nin gelişiyle, Elano da Misimovic de kendini bulacaktır. Sonuçtan da Hagi sorumlu olmayacaktır. Ancak, Fenerbahçe'nin Galatasaray maçı için, korktuğu bir gerçektir.

1 milyon dolarlık prim dağıtan Fenerbahçe, eğer yaralı bir Aslan'dan korkuyorsa, ligin ikinci yarısındaki kükreyen Aslan'dan herhalde titrer. Derbi maçlar ne olursa olsun tahmine sığmaz. Güzel futbol beklemek de hepimizin hakkı.

Gürcan Bilgiç (Derbi sürprize kapalı) ;

Uzun süre sonra ilk kez Fenerbahçe'nin favori olduğu bir maç.

Hiç kimse mağlup olduğu takdirde Galatasaray takımını sorumlu tutmayacak. Çok değişik bir atmosferde oynanacak maçın kilidi Aykut Kocaman'ın taktik tahtasında.

Eğer takımına nasıl kazanacaklarını iyi anlatırsa hiç bir problem olmaz. Ama maç konuşmasına önlemlerle başlarsa, sorunlar o zaman başlar. Arda'nın, Baros'un olmadığı bir Galatasaray takımına önlem alınırsa, bu durum aldatıcı olur.

Tüm kozlar ellerinde. Saha avantajı ve 10 yıllık gelenek içinde Galatasaray'ı çok zor dakikalar bekliyor. Bence bu derbi, sürprize kapalı. Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, Galatasaray'da ise kaleci Aykut ön plana çıkabilir.

Bülent Tulun (Arda olmadan!) ;

Teknik direktörlük görevine Hagi'nin gelmesiyle birlikte Galatasaray'ın daha defansif bir oyun anlayışıyla mücadele edeceğini düşünüyorum.

Bu maçta Fenerbahçe topla oynama oranlarında yüzde 60'a yüzde 40 gibi bir oranda üstün olabilir. Galatasaray'ın hücumu zayıf. Nedenine gelince Arda ve Baros'un olmaması sarı-kırmızılıları etkileyecektir.

Bu maçta oyunu domine eden taraf bence ev sahibi Fenerbahçe olur. Sarı-lacivertliler daha avantajlı görünüyor.

Sonuç olarak 1 farklı Fenerbahçe galibiyeti ya da beraberlik sonucu ortaya çıkabilir. Ayrıca seyir zevki açısından da çok keyifli bir maç beklemiyorum.

Ziya Şengül (Ciddiyet!) ;

Galatasaray'daki idari karışıklık, üst üste takımın kaybettiği puanlar, teknik direktörlük değişimine sebep oldu.

Hagi, moral motivasyonu yerlerde sürünen bir Galatasaray'ın başına geldi. Fenerbahçe, kendi evinde oynayacağı bu derbide işi ciddiye alır, maçı kazanabilmek için iyi konsantre olursa, Saraçoğlu'nda Galatasaray'a karşı olan seri galibiyetlerinden birine daha imza atar.

Kısacası bu maçta da benim favorim Fenerbahçe. Fenerbahçe'de Niang, Dia, oynarsa Alex, Emre ve Volkan'ın performansları önemli olabilir. Galatasaray'da ise zor görünüyor ama oynarsa Baros gol silahı olur.

Galatasaray'ın kalecisi Aykut'un da Fenerbahçe'ye karşı performansı karşılaşmanın sonucunu etkiler diye düşünüyorum.

Barbaros Çıdal (Favori Fenerbahçe) ;

Bu derbi geçen hafta yaşanan olaylardan sonra çok farklı bir havada oynanacak. Uzun yıllardır Kadıköy'de rakibine bir üstünlük sağlayan Fenerbahçe, bu maç öncesi herkes tarafından favori görülüyor.

Hatta, maçın farklı biteceğini düşünenlerin sayısı da bir hayli fazla. Ama futbol her zaman büyük sürprizleri beraberinde getirmesiyle en çok sevilen spor olmayı başarmıştır.

Galatasaray, teknik direktörünü derbiye 3 gün kala bulmuş, en büyük yıldızları sakat, hatta psikolojik olarak uzun yıllardır sahaya hep 1-0 yenik çıkıyor olabilir.

Fakat bütün bunlar bu maçın bir derbi olduğunu ve derbilerde skoru önceden tahmin etmenin güç olduğu gerçeğini değiştirmez. Fenerbahçe, kazanabilir ama bu sanıldığı kadar kolay olmayacaktır.

Fenerbahçe'de Niang, Galatasaray'da ise oynarsa Kewell ön plana çıkabilir. Bana göre Fenerbahçe 2-1 kazanır.

Ümit Aktan (Derbide hakeme dikkat) ;

Derbilerin favorisi yoktur cümlesi bu pazar tarihe karışabilir.

Eğer topun canı farklı şeyler istemez ve mantıklı davranırsa, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yenmesi normaldir. Aksi durum beni şaşırtır. Ne kadar yeni teknik direktör refleksi ortaya çıksa da Kadıköy'de o seyici önünde ve hakemlik değerlerini zorlayacak bir hakemlik anlayışla, Galatasaray'ın puan çıkarması beklenmedik bir durum gerçekleşirse olur.

36 yıldır bu işten ekmek yiyen biri olarak, futbolun beni çok şaşırttığını söyleyebilirim. Ama bu Galatasaray o eski Galatasaray değil. Bu futbolcular da o futbolcular değil. Maçın hakemi Bülent Yıldırım da çok konuşulur. Belki de Yıldırım'a yazık olur.

Mehmet HELVACI'dan Açıklama ,

G.Saray'da yeni kararlar yolda

G.Saray Yönetimi'nin aldığı kararlar yalnızca teknik direktör değişimiyle sınırlı kalmayacak..

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, futbol takımında yaşanan kötü gidişin ardından yönetim olarak aldıkları başka kararların da kısa sürede uygulamaya konulacağını söyledi. Galatasaray'ın 105. kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde, kulübün kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen'in kabri başında gerçekleştirilen anma törenine katılan Mehmet Helvacı, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

''Yönetim olarak yaşanan kötü durumun faturasını sadece teknik direktör Frank Rijkaard'a mı kestikleri, yoksa başka uygulamaların da mı olacağı'' sorusu üzerine Helvacı, ''Futbolla ilgili yaptığımız toplantıda her şey konuşuldu ve çok tespit yapıldı. O tespitleri sırayla, zaman içinde göreceksiniz. Bir kısmını şu anda gördünüz ama tamamını görmediniz. Önümüzdeki günlerde, alınan başka kararların sonuçlarını da göreceksiniz'' dedi.

Uygulamaya konulacak kararları medyayla bugün paylaşmalarının doğru olmayabileceğini aktaran Helvacı, ''Bunu bir bilgi saklama olarak görmeyin ama Galatasaray'ın yararı açısından bir zamanlama problemi. Önümüzdeki günlerde tüm uygulamalar görülecek. Şu anda önümüzde çok sıcak bir maç var. Galatasaray bir değişimden, dönüşümden geçiyor. Bu arada başka kararları buna ekleyerek, ortamı istenmeyen bir duruma getirmek doğru değil. Bugünleri sükunetle, dayanışma içinde geçirmek lazım. Önümüzdeki günlerde mutlaka başka tasarruflara da sahip olacaksınız'' diye konuştu.

Teknik direktör Rijkaard'ın ne zaman İstanbul'dan ayrılacağını bilmediğini söyleyen Helvacı, Hollandalı teknik adamı iyi bir şekilde uğurlamak gerektiğine inandığını belirtti.

-HAGİ'YE TEŞEKKÜR-

Mehmet Helvacı, Frank Rijkaard'ın ardından Galatasaray'ın başına geçmeyi kabul eden sarı-kırmızılı eski sporcu ve teknik adam Gheorghe Hagi'ye teşekkür etti.

Helvacı, Hagi'nin Galatasaray'ın yarattığı çok büyük değerlerden biri olduğunu vurgularken, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Kendisi çok önemli bir sporcudur ve Galatasaray'la beraber çok daha büyük bir değer olarak dünyada yer aldı. Galatasaray değerlerine sahip çıktığı ve bu değerleri bayrak yaptığı sürece başarıya ulaşacaktır. Önemli olan Galatasaray değerlerini bilmek, onları uygulamak ve onlara sahip çıkmaktır. Ben Hagi'ye teşekkür etmek istiyorum, Galatasaray'ı bugünkü durumda alıp sırtladığı için. Onun yaptığının da özveri olarak kabul edilmesi gerekir.''

-FENERBAHÇE MAÇI-

Galatasaray'ın hafta sonu ezeli rakibi Fenerbahçe ile yapacağı derbi karşılaşmasına değinen Mehmet Helvacı, içinde bulunulan kötü duruma karşın, başarılı bir sonucun hedeflendiğini dile getirdi.

Mehmet Helvacı, Fenerbahçe maçlarıyla ilgili düşüncesinin hep aynı olduğunu aktararak, ''Ligdeki diğer maçlar gibi bir maç. Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler için özel ama sonuçta bizim için bir deplasman maçı'' dedi. Helvacı, şöyle devam etti: ''Biz bu dönem maalesef iyi sonuçlar alamadık. Yaptığımız 8 lig maçındaki 4 galibiyet ve 4 mağlubiyetle iyi durumda değiliz. Bunlar özel maçlar olduğu için, alınacak sonuçlar, takımların içinde bulundukları konuma çok uygun olmayabiliyor. Galatasaray takımı, kötü bir durumda da olsa, Fenerbahçe karşısında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda iyi bir oyun ortaya koyup, iyi bir sonuçla geri dönmek için oraya gidecektir. Umarım iyi bir sonuç elde ederiz. Sonuçta bu da uzun lig maraton içinde bir maç. Galatasaray'ın bundan sonraki geleceğini doğrudan çok net etkileyecek bir karşılaşma olarak görmüyorum. Kazanmamız, berabere kalmamız ya da yenilmemiz halinde de durumumuzda çok önemli değişiklik olmaz.''

Beyler akşam yenersek çadır storun önünde kutlama mı yapsak ne :D

HADİ CİMBOM!!!!!!!!!

O kadroda Balta var yalnız Insua yerine :o

Mustafa Sarp'ın oynayacağını düşünmüyorum.

ya bu M.Sarp da ne varda oynuyor bilmiyorum oynatmayın şu adamı yeter artık!

İyi kapanırsak,savunma yaparsak Dia ve Stoch hiçbirşey yapamaz . Hele Dia maçın en kötüsü bile olabilir . Tek korkum Niang .

Ezeriz herzaman oldugu gibi bu ezikleri (:

Ne yalan söyliyim hic umudum yok bu mactan öyle veya böyle yeniliriz yine...

Geri
Üst Alt