STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

benim merak ettigim hala bu arkadas maclara gidiyormu acaba ?

Allah bilir.. yanliz buna benzer bir eleman gecen sezon ASY'deki derbide yeni acikta kufurlu bir pankart acmisti hemen yanimda.. o anda polis kamerasi cekimdeydi tamda elemani cekiyordu buda ligtv zannetti gururla gosteriyordu ben hemen uyardim herif toz oldu ondan sonra :asd:

Allah bilir.. yanliz buna benzer bir eleman gecen sezon ASY'deki derbide yeni acikta kufurlu bir pankart acmisti hemen yanimda.. o anda polis kamerasi cekimdeydi tamda elemani cekiyordu buda ligtv zannetti gururla gosteriyordu ben hemen uyardim herif toz oldu ondan sonra :asd:

hahah :D

Yeni Zelanda da olmak vardı lan. Ne stres ne heyecan hiçbirşey yok. Sabah kalkıyorsun sonucu öğreniyorsun :asd:
Güne kötü başlıyorsun yani:o

Bu arada new york 7 saat geriden takip ediyor türkiyeyi dediğin gibi olması için zelanda türkiye,ye daha yakın olmasına rağmen 12 saat gibi bir farkdan bahsediyorsun.Yani new yorkda maç bittiğinde öğlen 1:50 falan olcak zelanda,da nasıl daha geriye gidebiliyor.Ha öğleden sonra kalkıyorum diyorsan o ayrı:D

iki buçuk yıldır sevdiğim kız dün gece evlendi..hem de 3 gece önce ağlayarak ayrıldık..üzüntümün adını koymak mümkün değil..ilk defa gözyaşları içinde izliyecem bir kadıköy derbisini..gerçek sevgili güldürecek yüzümü..inanıyorum vallahi billahi inanıyorum yeneceğimize..kadıköyde onları bu şartlarda yenmek hayata yeniden başlangıç en büyük güç olacak bana.

Allah sabır versin kardeş zor durum :(

Hocam maçı izleyememek, o heyecanı yaşayamamak adama koyuyo be ya. Keşke bi gün gidip gelebilsem memlekete:(

Başka maç olsa koyar tabi de bu maç gelsin geçsin havasında olduğum için en iyisi Yeni Zelanda da olmak. Saat farkından rahatsın :)

[video=youtube;9TJi2bJ1Su4]https://www.youtube.com/watch?v=9TJi2bJ1Su4[/video]

her yerde parcali olucak

Sestak atmış kardeş Bursaya.

derbi_ust.jpg

iki buçuk yıldır sevdiğim kız dün gece evlendi..hem de 3 gece önce ağlayarak ayrıldık..üzüntümün adını koymak mümkün değil..ilk defa gözyaşları içinde izliyecem bir kadıköy derbisini..gerçek sevgili güldürecek yüzümü..inanıyorum vallahi billahi inanıyorum yeneceğimize..kadıköyde onları bu şartlarda yenmek hayata yeniden başlangıç en büyük güç olacak bana.

Abi üzüldüm bayağı bari bugün yüzün gülsün inşallah .

bunları bir yensek ardı gelecek ama...

Güne kötü başlıyorsun yani:o

Bu arada new york 7 saat geriden takip ediyor türkiyeyi dediğin gibi olması için zelanda türkiye,ye daha yakın olmasına rağmen 12 saat gibi bir farkdan bahsediyorsun.Yani new yorkda maç bittiğinde öğlen 1:50 falan olcak zelanda,da nasıl daha geriye gidebiliyor.Ha öğleden sonra kalkıyorum diyorsan o ayrı:D

Yeni Zelanda ile Amerika Türkiye'den baktığın zaman zıt yerde. Yeni Zelanda şu anda 9 saat ileride New York ise 7 yada 8 saat geride.

Maç 7 de başladığı için Yeni Zelanda'da saat sabaha karşı 4 olmuş oluyor.

Mesela Yeni Zelanda'dan Amerika'ya gideceğin zaman uçağın kalkış saatini de göz önüne alırsan 2 gün öncesine gidebilirsin :) Tersten gidiyor çünkü :)

Geri
Üst Alt