STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

ilk 20 dakika gol yemeyelim.

Bence oyuncular rahat olsun..

Stresten ziyade bu sefer rahat oynayın anasını satıyım,yenilseniz ağzımı açıp tek birşey demeyeceğim..

Ama yenerseniz överim..

Ne güzel bir maç işte ya..

rahat oynamalari lazim zaten kafalari rahat nasil olsa istemedikleri hocayi gonderdiler daha hoca yeni gelmis 3 gun olmus, kaldiki baslarinda bu tarz maclari bilen bir hoca var ( bana gore artik bu onemli bir faktor degil)

ama dogru diyorsun cikip adam gibi oynasinlar en azindan

Çişimgeldi stresten ya :D

kadıköyde apaçi dansı yapıyorlar.godikler.:D

Maça 2 saat kalmış. İnsua facebook'ta takılıyor. Burdan oynamayacak mı yoksa diye düşünüyorum. En kçük şey korkutmaya başladı adamı.

O ürkekliğimizde ilk golü yiyene kadar ondan sonra kaybedecek birşey yok deyip saldırıyoruz.Olmaz böyle maçın başlamasından bitişine kadar kontrol futbolu ve soğukkanlılıkla kazanabiliriz bu maçı ancak.

Tamamiyle ofansif diyebileceğimiz tek Misi ve Pino var. Şaka gibi geliyor insanın kulağına. Keşke Baros Arda Kewell falan olabilseydi.

İlk golü bulan biz olmazsak bu maç zor olacak.

Maça 2 saat kalmış. İnsua facebook'ta takılıyor. Burdan oynamayacak mı yoksa diye düşünüyorum. En kçük şey korkutmaya başladı adamı.

Bırak takılsın aga.Hep böyle çocuklara yükleniyoruz sonra elleri ayaklarına dolaşıyor.Bırak streslerini atsınlar.

Maç öncesi, maç sonrası ve maç esnasında link istemek veya paylaşmak ceza sebebidir.

fenerliler bizim için derbi değil önemsiz maç diyorlar.52 bin kişi koşa koşa geliyor stada ama:D cl maçlarında bile süslemiyorlar o stadı.eziklik göstertgesi işte.

------------Aykut-------------

Sabri----Neill----Servet----İnsua

-------Cana------Barış--------

Elano------Misimovic--------Ayhan

------------Pino-------------

M.Batdal ın bu maçta Yobo İle Lugano arasında etkili olcağını sanmıyorum. Zaten kontra oynayacağımız için Pino nun hızından faydalanabiliriz. Geriye düşersek baskılı oynuyacağımız dakkalarda Batdal girebilir.

cep telefonu diye bir şey var ayrıca fubolcuların rahat olması iyi bir şey derbi öncesi bu arada arkadaşlar ben birazdan çıkacağım ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN!!!

psv 7-0 feyenoord :p daha 69 dakika

Ve Spidercam sahnede !

Geri
Üst Alt