STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

fenerbahçe de zenci futbolcular fark yaratıyor. üstüne üstlük alexte kolpadan sakatlık haberi çıkardı ve 1 hafta dinlendi.

sanırım kader ağlarını örüyor.

ayhan-sabi-lorik-pino; karşında dia-stoch-niang dinlenmiş, bilenmiş alex ....

bence bi yalan uyduralım gitmeyelim.

Kimsenin polyannacılık oyunlarına asla inanmıyorum orası bi kesin artık, fener maçında hezimet bekliyorum o ayrı da, Fatih Terim falan diyorlar, bu takımı rezil etmek istiyorlar.

Kendi egoları için takım yakan bir kişiyi ( ki en son geldiğinde gördük ) nasıl tekrardan bu takıma alma cüretleri var?

Daha yeni yeni sabriden kurtulduk derken sanıyormusunuz ki Serkan Kurtuluş bir daha forma yüzü görecek?

Cihan Haspolatlıyı banko kadrosunda tutan, Felipe gibi bir futbolcuyu koşmuyor diye yollayan bir adam sanıyormusunuz ki Misimoviç'e peki diyecek?

4-3-3 oynatmayı bilmeyen , şugüne kadar hiç bir maçına 4-3-3 ile çıkmamış bir teknik direktör olan Fatih Terim öncelikle bu takımdan Misimoviç'i gönderecek.

Sonra yine sürülerce oyuncu değişecek , tam mali açıdan düzeliyoruz derken yine bozulacağız ya da bu sefer "Dur Fatih hoca paramız yok" dediklerindeyse "Ben size baştan şartları belirttim" diye bir sözle karşılaşacaklar ve iş yeniden bozulacak.

Evet bu saydıklarım arasında Fatih Terim'in başarılı olma şansı YOK! Çünkü artık ego sınırlarını aştı, narsizmin doruklarına geçti.

Sırf bu yüzden milli takımla dünya kupasına gidemedik!

Kesinlikle Terim'in bu takımın başına gelmesini istemiyorum. Eğer Terim gelirse Lig Tv aboneliğime kadar kapatıcam.

Bu arada Muhtemel kadrolar;

Aykut

Serkan Neill Hakan Balta Insua

Ayhan/Barış Sarp/Cana

Misimoviç

Elano/Aydın Pino/Kewell

Battal/ Baros

Volkan

Gönül lugano Yobo Caner

Emre Mehmet Topuz

Dia Stoch

Alex

Niang

YORUMSUZ...

Bu arada Muhtemel kadrolar;

Aykut

Serkan Neill Hakan Balta Insua

Ayhan/Barış Sarp/Cana

Misimoviç

Elano/Aydın Pino/Kewell

Battal/ Baros

Volkan

Gönül lugano Yobo Caner

Emre Mehmet Topuz

Dia Stoch

Alex

Niang

YORUMSUZ...

Fener böyle çıkarsa, iyi bir orta saha kurgusu ile çok sorun açabiliriz başlarına, konyaspor bile elini kolunu sallaya sallaya geçti bazen bu orta sahayı, Dia'ya Stocha ne kadar anlatsan derbinin anlamını, belli bi süre sonra geri dönmeyi bırakırlar, Alex zaten koşmuyor, Emre ve biraz da Topuz hariç mücadele güçleri zayıf olur.Tabii biz sahaya ortada tek mustafa az ilersinde ayhan, sağ korner bayrağında Pino sol korner bayrağında Aydın ile falan çıkarsak rezil oluruz, bıraksınlar artık şu kanat oyuncularını oynatmayı zaten yaratıcı değiller hem de güçsüzler, orta sahaya yardımcı olabilecek Sabri veya Elano sağ tarafta, Ayhan da sol tarafta oynasın, Cana oynarsa Emreyi sindirebilir , tabii adamın 25. dakikada çıkacağını düşünmemesi lazım

Arkadaş korkuyorum bu rijkard yine Cana'yı oynatmayacak. Yine Pino oynayacak. Yine Balta defansta olacak. Yine sabri sağ açık olacak. Yine Sarp oynayacak. Yine Aydın ilk 11 çıkacak. Bu adamı tanıdığım için eğer Rijkard ile karıköye gidersek 5 lik oluruz.

Arkadaş korkuyorum bu rijkard yine Cana'yı oynatmayacak. Yine Pino oynayacak. Yine Balta defansta olacak. Yine sabri sağ açık olacak. Yine Sarp oynayacak. Yine Aydın ilk 11 çıkacak. Bu adamı tanıdığım için eğer Rijkard ile karıköye gidersek 5 lik oluruz.

Sabri sağ açık oynasa iyi olur aslında, basar sol taraftan zor gelir fener, ama aydın, pino,sarp gibi ne defans ne ofans yapabilen, güçsüz adamlarla 15 dk bile dayanamayız gol yemeden

Aykut

Serkan-Neill-A.Turan-Insua

Barış-Cana

Sabri-Misi-Kewell(Aydın)

Baros(Batdal)​

....Aykut

Sabri..Neil..Servet(AliTuran)..Insua

...Ayhan...Cana...Barış

....Misimoviç...Kewell(Elano)

...........Baros(Kewell)

Bu kadro ile çıkarsak bir şansımız olur fenere.

1287563459672509.jpg
[/url][/IMG]

şu kadro iş yapabilir.

Derbinin hakemi belli oldu, Bülent Yildirim.

1287563459672509.jpg
[/url][/IMG]

şu kadro iş yapabilir.

Gerçekten artık bu kadro şart..

Bir de Fener'in orta sahası yorulduğu zaman ani driplinglerle rakibi şaşırtacak bi değişiklik şart..

Mesela forvet azaltmadan Pino, Serdar Özkan veya Emre Çolak değişiklikleri ile bu maçın kazanılması zor değil. Yeter ki oyuncuların Servet'in psikolojisinden çıksınlar..

O zaten ayrı bir konu adam daha geçen sezon demiş gitmek istiyorum burada bana forma vermezler diye göndersene adamı. Bi çürük elma nelere kadir mi gör işte...

ne diyelim. Allah utandırmasın artık bu sefer.. canlarını dişlerine takıp, nefesleri yettiğince koşsunlar. herkes 2 kişilik oynasın. lütfen.. sadece 1 maç, lütfen!

ne diyelim. Allah utandırmasın artık bu sefer.. canlarını dişlerine takıp, nefesleri yettiğince koşsunlar. herkes 2 kişilik oynasın. lütfen.. sadece 1 maç, lütfen!

Takımını satan yüzsüz-adi herifler, canlarını dişine takıp oynar mı sence?

bana hiçbir allahın kulu bu maçı izletemez..

rijkaardı gönderdiler bu maçta görün siz futbolcuları.servet oynarsa yanlışlıkla kafa golü atabilir.:)

Servet'in oynadığı hiç bir maçı izlemem. Servet oynadığı sürece bu takımın futbol takımını desteklemem bundan sonra.

...

sana zorla destekle diyen mi var? tutmazsan tutma yürü git foruma yorum yazma o zaman , gelip insanları tahrik etmek için abuk subuk mesajlar yazmayın, ne kadar Galatasaraylı olduğunuzu gösteriyorsunuz her mesajınızda

Lan velet dünden beri forumda huzur bırakmadın zaten, sanal ortam diye sesimi çıkarmıyorum. Git belanı başkasından bul.

Geri
Üst Alt