STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Kendi kalemize garanti bi gol atarız yine. Her seneki senaryo.

Gerçi carlos yok ama yine bi frikik atarlar top ona çarpar bundan döner onun kıçından seker ve beleşçi birinin önüne düşer. Oda golü atar.

Umarım böyle şanssızlıkları kırabileceğimiz bir mac olur artık.

Kendi kalemize garanti bi gol atarız yine. Her seneki senaryo.

Gerçi carlos yok ama yine bi frikik atarlar top ona çarpar bundan döner onun kıçından seker ve beleşçi birinin önüne düşer. Oda golü atar.

Umarım böyle şanssızlıkları kırabileceğimiz bir mac olur artık.

sadece bu maçta değil her sezon başka maçlarda 2-3 tane kendi kalemize golümüz var.

Geçen sene Manisa maçında Mehmet Topal güzel gol atmıştı kendi kalemize. :D

2005 5-1 / 2010 :)

Hagi'nin gelişiyle maç bence daha çetrefilli bir hal alacaktır. Hafta başında fark yiyeceğimizi düşünüyordum ama şimdi az da olsa kazanma umudu belirdi. En azından fazla fark olmaz diye tahmin ediyorum. Bu arada Hagi'nin fb karnesi başarılı diyebiliriz :

Galatasaray 1 Fenerbahçe 0

Galatasaray 5 Fenerbahçe 1

Fenerbahçe 1 Galatasaray 0

Hagi insAllah benim kafamdaki sistemle cikar bu maca.

Aykut

Sabri - Neill - XxXxX - Insua

Baris - Cana - Ayhan

Misimovic

Baros - Batdal

Hagi gelince 4-3-1-2 sevdamız sarmış gene.:)Bu maçta tek isteğim Neill-Cana ikilisinin sahada olması.

Bu maçta Neill, Cana, Kewell, Elano ve Baros (sakat değilse) mutlaka OY-NA-MA-LI!

Elanoyu kazanmalıyız

öncelikle hagi ve tugaya başarılar..umuyorumki bu ikili arasında fıkır ayrılıkları sıkıntı olmaz ise basarı gelebilir...tugayın ve hagını ben şu kadro uzerınde yoğunlaşacagını dusunuyorum.sıstem bır kere 4-3-1-2 olur,KADRODA(fenerbahçe maçı için degıl ılerleyen zamanlarda oturtmak ısteyecegı kadro) ufuk sabri lucas neill servet insua-cana musa çağıran emre çolak -arda turan-baros ve anıl dilaver....mutlaka ama mutlaka tugay ogrencılerınden emre çolak anıl dilaver musa cagıran berkın kamıl arslanı kadroda degerlendırecektr.en azından turkıye kupası maclarında saglam revızyonlar beklıyorum..bırde batdal için ben kazma dedım bır arkadas ızlememıssın dedı benım için batddalı,hıc ızlemedıysem 20 kre gecen sene ve ondan oncekı sene ızledım batdalı,A2 TAKIMIMIZIN SANTRAFORU ANIL IDDA EDIYORUM 2-3 GOMLEK USTUN MEZIYETLERE SAHIP ONSAN,AYRICA SUNUDA UNUTMAMAK LAZIMKİ batdal 4 senedr profesyonel lıglerde tecrube kazandı buna ragmen anıl ondan daha tecrubelı duruyor.bır hayal edelım anıl dilaverın bıraz tecrube kazandıgını,oyle 4 senede degıl 5-6 mac yeterlı

Baros derbide sahada olacak.

Kesin yani?! O zaman iyi....Ama bu adamlar stratejileri gereği Baros'u bu defa 2 sene kendine gelemeyecek şekilde sakatlarlar.

Kewell eğer sakat değilse, bu maçta oynayacaktır.

Geri
Üst Alt