STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Bülent Korkmaz'a ettiği buraya yazılamayacak küfürlerini ederken ağzını okumuştuk televizyonda bu şahsın.Yıllarca Kaptanım diyorsun,Abi diyorsun,o formayı sırtına geçirince dümdüz sayıyorsun.Şimdi görünce yine sinirim bozuldu.

Birde utanmadan carlosu alırken f5 carlosun ilacı benim Galatasaray beni alsın diye haber göndermişti

Ciga'nın Allah'ına kurban gerçekten. olur da burayı okursun, şu durumda korkmadan etmeden geldin ya o bile yeter. Cesaretin yeter. Hagi fenerle 3 maça çıktı teknik direktörlüğünde, en fazla 1 gol yedi sanırım. 5-1, 1-0, 0-1 di sanırım skorlar başka maç hatırlamıyorum. üstelik 1-0 lık maç kadıköy ve şampiyonluk maçıydı stres tavandaydı her türlü pislik tavandaydı ama ikinci yarıda attıkları golle ıkınarak kazanmışlardı. ve hagi bir enkaz almıştı o sene.

hadi hepsini geçtim, hagi geldi 5 tane yedi. yine de Allah'ına kurban onun, sahipsiz değil Galatasaray dedi geldi. yenilirsek yine boynu bükük gider yine katlandığımız dalgalara katlanırız. olur da sürpriz yaparsak fenerliler artık ne yaparlar bilmiyorum. beraberlik bile çok iyi bir sonuç seneye alınabilecek bir galibiyet demek bu maçtaki beraberlik.

Allah utandırmasın artık bizi, bu kadar yeter, mucizevi galibiyetler alan hep onlar olmasın. bir tane de biz alalım.

Niang´ı ne olursa olsun fazla pozisyona sokmamamız lazım . Karşımızda Güiza olmayacak bu sefer , yakaladımı affetmiyor adam .

Her zaman kötü oynayan kazanmıştır umarım yine böyle olur

Baros,un son durum ne belli değilmi daha acaba?

Baros için yarını bekleyelim . Yarında takımla çalışamassa oynayamayacağı kesindir .

Bülent Korkmaz'in kafasindaki 11'i.

Aykut

Sabri - Neill - Servet - Insua

Serdar - Mustafa - Ayhan - Pino

Misimovic

Baros​

Mustafa Alex'i tutacakmis. :o

barış -cana ya bende katılıyorum,çirkefe çirkefle karşılık verecen,bu arada hakem analizinden haberim yok bülent yıldırım nasıl hakem beyler? daha önce yönettiği derbilerdeki performanıs nasıl ?

Üstü kapalı olarak Rijkaard burda olduğu sürece benden paso diyen Servet böyle önemli bir maçta oynamasın arkadaş..

Koy Ali Turan'ı onun yaptığını o da yapar..

Bülent Korkmaz'in kafasindaki 11'i.

Aykut

Sabri - Neill - Servet - Insua

Serdar - Mustafa - Ayhan - Pino

Misimovic

Baros​

Mustafa Alex'i tutacakmis. :o

İyiki Teknik Direktör'ümüz değil şuanda.

Hagi Elano'yla özel olarak ilgilenmiş arkadaşlar idmanda. Ve ilginçtir Elanonun yüzü uzun zamandan sonra ilk defa gülüyordu:):)

İyiki Teknik Direktör'ümüz değil şuanda.

Sinan Engin'de iyice sacmaliyor. Galatasaray'in kazanmasi icin, bütün fb'li futblcularin kötü oynamasi ve bütün Galatasaray'li futbolcularin hatasiz oynamasi gerekiyormus.

Sanki biz son yillarda hep kötü oynadik. :o

Bülent Korkmaz: "Sanki Galatasaray maci alacak gibi."

Sinan Engin'de iyice sacmaliyor. Galatasaray'in kazanmasi icin, bütün fb'li futblcularin kötü oynamasi ve bütün Galatasaray'li futbolcularin hatasiz oynamasi gerekiyormus.

Sanki biz son yillarda hep kötü oynadik. :o

Bülent Korkmaz: "Sanki Galatasaray maci alacak gibi."

Saçma sapan yorumlar yapıyorlar :).

bu yorumlar fln boş arkadaşlar. Pazar akşamı çıkıp 11 aslan mücadele edecek sahada ve aslanlar gibi galibiyetimizi alıp döncez Florya'ya...

Maça kesin yenildik gözüyle izleyeceğim.Puan alırsak sevineceğim.Alamassakta zaten yenilcektik favori onlardı diyeceğim.

bi genel soru. Hagi 4-3-3 de kalir'mi, yosa hangi formation'da oynatir? Bi de Total futbol devrimi bitti'i ?

Geri
Üst Alt