STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Arda Kewell Baros gibi karşı takımdan böyle 3 isim olmasa maça kesin galibiyet gözüyle bakardık.

Fenerli´lere Galatasaray macinda Galatasaray´dan kimlerin olmamasini istersiniz diye sorsaydik, hepsi Arda-Baros-Kewell derdi herhalde. Yok abicim yok. Kara bulutlar bir türlü dagilmiyor. Allah oynayanlarin yardimcisi olsun ne diyeyim.

9. Hafta FB:1-2:GS Yer : Kadıköy ;);)

[video=youtube;WheGjSalbD8]https://www.youtube.com/watch?v=WheGjSalbD8&feature=related[/video]

fb-gs-10.jpg

Armamız Yeter! Hadi ASLANLAR!

şayet yarın oynayacağımız takım fenerbahçe degıl antalya kasımpaşa felan olsaydı santraforda kesınlıkle anıl dilaver derdım.tugayda zaten anılı batdaldan once tutuyor ama rısk etmıyecektır,maalesef batdal gol ayagımız olacak ama bana kalırsa batdalla degılde pınoyla baslasa daha mantıklı olur.enkötü ihtimalle batdal oynarsa mutlaka pınoda oynamalı

Maçı kilitlemek lazım.Görünen o.En önemli hücumcularımız yokken bu maçı gerekirse kasap havasında oynamak lazım.Cana kesinlikle oynamalı maçın kilit adamı bizim açımızdan.

Trabzon fener maçını izlemek lazım geçen seneki.Adamlar tamam çok pozisyon verdi ama can siperane oynadı.

Baros ve Kewell'ın da durumu belli olduğuna göre

Aykut

Sabri Neill Servet Insua

Cana Barış

Elano Misimovic Ayhan

Pino​

şeklinde çıkabiliriz. Kontra atak şansı bulabilirsek Pino'nun hızı ve kıvraklığı işimize yarayabilir. Bu maçta Mehmet Battal'ın işi kotarabileceğini düşünmüyorum. Lugano ve Yobo onu ezerler. En azından Pino bu iki oyuncuya ters gelecek karakterde bir adam. Maçın ilerleyen anlarında gol bulursak Serkan Kurtuluş'u beke Sabri'yi de açığa alıp ordan da bir kontra kovalayabiliriz. Ama maça Serkan'la başlamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Stoch'un karşısında zor durumda kalabilir.

Aslında bu kadro beklenmedik bir performans bile sergileyebilir. Servet ve Barış dışında topa yatkın adamlardan oluşuyor. Topa hakim olup rakibin sinirlerini bozabiliriz.

Evet Baros ve Kewell oynayamıyormuş. ama Mehmet Batdal ilerde tek kalmazsa eğer yeterli destek sağlanması halinde çok iyi işler ve çok iyi pozisyonlar hazırlayacaktır.

Batdal:ibrahimoviç gibi oynarsan alırız zaten benziyosunda koçum benim :D pino:bu maçta hızını konuşturur cana:oynarsa kesin iş yapar topları keser barışta oynamalı bence hırs lazım. emre çolak:yaratıcı olmak açısından şart misimoviçe güvenmiyorum.servet yedeğe çekilmemeli en azından bu maçta yerine adam yok neill kesin oynamalı.sabri: kesin oynamalı ateşler.elano blumere güveniyorum bu maçta kendini gösterir paslarıyla ama batdal yorulmazsa kaleci volkanı avlayabiliriz. bu maç bizim aleyhimize gibi görünsede aslanlar hiç bi zaman yılmaz yaralı olsakta yine bu maçı alıp Hagiye hoşgeldin dicez

Arda-Baros-Kewell yok. Zaten az bir ümitle cikacagimiz maca daha da ümitsiz sekilde cikiyoruz maalesef. Cikacak kadro bu olacaktir, olmalidir da.

1287849879820528.jpg

bu kadroyu sevdim gerçekten iş yapar inanın artık büyük takımlar bugünlerde ortaya çıkar bu maçın ardası eksik niye derseniz sadece yürekten oynayan topçularımız kısıtlı

Bu maçı kazanırsak sırtımız yere gelmez.

Arda-Baros-Kewell haftaya sahadalar çünkü.

Tek ümidim hic ümidimin olmamasi

galatasarayfenerbahceci.jpg

Geri
Üst Alt