Emre Turunç
Aslan Üye
- 24 Kasım 2008
- 8.320
- 3.172
- 1.918
Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00
Kewell yok Arda yok Baros yok şansımız %10
Kewell yok Arda yok Baros yok şansımız %10
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek ümidim hic ümidimin olmamasi
Adam, Sokrates beyler.![]()
Yaralı aslan daha tehlikelidir kardeşim..![]()
Baros ve Kewell'ın da durumu belli olduğuna göre
Aykut
Sabri Neill Servet Insua
Cana Barış
Elano Misimovic Ayhan
Pino
şeklinde çıkabiliriz. Kontra atak şansı bulabilirsek Pino'nun hızı ve kıvraklığı işimize yarayabilir. Bu maçta Mehmet Battal'ın işi kotarabileceğini düşünmüyorum. Lugano ve Yobo onu ezerler. En azından Pino bu iki oyuncuya ters gelecek karakterde bir adam. Maçın ilerleyen anlarında gol bulursak Serkan Kurtuluş'u beke Sabri'yi de açığa alıp ordan da bir kontra kovalayabiliriz. Ama maça Serkan'la başlamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Stoch'un karşısında zor durumda kalabilir.
Aslında bu kadro beklenmedik bir performans bile sergileyebilir. Servet ve Barış dışında topa yatkın adamlardan oluşuyor. Topa hakim olup rakibin sinirlerini bozabiliriz.
Tek ümidim hic ümidimin olmamasi
Kadro kalitesi olarak onlara yanaşamayız. Nasıl gol atacağız çok merak ediyorum, bir kerede sakatlık haberi duymasın bu kulaklar yahu...
Kewell,Baros,Arda yokken kafamda ki 11 budur;
Aykut
Sabri
Neill
Hakan
İnsua
Cana
Barış
Elano-sağ
Pino-sol
Misimoviç
Batdal
Daha iyisi olamaz herhalde..
Batdal:ibrahimoviç gibi oynarsan alırız zaten benziyosunda koçum benimpino:bu maçta hızını konuşturur cana
ynarsa kesin iş yapar topları keser barışta oynamalı bence hırs lazım. emre çolak:yaratıcı olmak açısından şart misimoviçe güvenmiyorum.servet yedeğe çekilmemeli en azından bu maçta yerine adam yok neill kesin oynamalı.sabri: kesin oynamalı ateşler.elano blumere güveniyorum bu maçta kendini gösterir paslarıyla ama batdal yorulmazsa kaleci volkanı avlayabiliriz. bu maç bizim aleyhimize gibi görünsede aslanlar hiç bi zaman yılmaz yaralı olsakta yine bu maçı alıp Hagiye hoşgeldin dicez
bu maçta kalite değil ruh lazım barosta hem kalite hem ruh var ama olanla ölene öare yok biz kendi yolumuzu kendimiz çizicez mehmet batdal kapı gibi adam![]()
ibrahimoviçin ibrahımı dogruda oviçi fazla olmus arkadasım.abartın abartın sonrada ıbrahımovıc kadar performans bekleyın ıyıce sacmalamaya basladı taraftarımız
ibrahimoviçin ibrahımı dogruda oviçi fazla olmus arkadasım.abartın abartın sonrada ıbrahımovıc kadar performans bekleyın ıyıce sacmalamaya basladı taraftarımız