STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Yalnız Elano ve Misimovic hızla hücuma kaldıramaz . Kontra yapılmaz onlarla . Ben Hagi'nin Neill Cana ve özellikle Insua ya nasıl yaklaşacağını merak ediyorum . Oynatır mı acaba onları

Yok, Elano yada Misiden öldürücü paslar bekliyorum. Elano yada Misi, biri sirf bu görevi yapmali, digeri ise Pinoya yakin, gole yakin 2. forvet gibi golü düsünmeli. Bence Misi'nin paslari daha etkili, o yapsin bu isi, Elano ise Pinoyla birlikte gole yakin olan isim olsun. Uzaktan bol sut ceksin, sürpriz kosular yapsin. Sabri hücüma cok destek vermeli, Insua da sabri kadar olmasada kontra ataklarda hücüma cok yardimci olmali.

Yok, Elano yada Misiden öldürücü paslar bekliyorum. Elano yada Misi, biri sirf bu görevi yapmali, digeri ise Pinoya yakin, gole yakin 2. forvet gibi golü düsünmeli. Bence Misi'nin paslari daha etkili, o yapsin bu isi, Elano ise Pinoyla birlikte gole yakin olan isim olsun. Uzaktan bol sut ceksin, sürpriz kosular yapsin. Sabri hücüma cok destek vermeli, Insua da sabri kadar olmasada kontra ataklarda hücüma cok yardimci olmali.

o öldürücü pasları mehmetemi yapacaklar :)

[video=youtube;folObuz0TFY]https://www.youtube.com/watch?v=folObuz0TFY[/video]

teşekkür ederim video için bir stoper bir takımı nasıl harcar umarım anlaşılmıştır bundan sonra maçları izlerken futbolcuların ne kadar kötü niyetli olduklarını izlemek için izleyeceğim

nedense bu sefer kötü olumsuz haberler geldikçe daha da umutlanıyorum :)

Kimin 11 de oynadığı önemli değil önemli olan kişiliksiz oyuncuların biran önce bu takımdan gönderilmesi biz bu formaya saygı duyduk kim giydiyse giysin ona söz etmedik ama bu formaya saygısızlık edenide asla affetmedik bunlar unutulmasın yeter

Anlamıyorum herkez mehmet batdal ı ezmiş, yarın fenere 2-3 gol atarsa naparsınız? Bence bunu gayette yapabilir, o kadar kötü bi forvet değil. Büyük ihtimalle ilk kez misi ve elano takımı beslicek, görücez bakalım.

keşke güngör yerine serveti verseydik

Anlamıyorum herkez mehmet batdal ı ezmiş, yarın fenere 2-3 gol atarsa naparsınız? Bence bunu gayette yapabilir, o kadar kötü bi forvet değil. Büyük ihtimalle ilk kez misi ve elano takımı beslicek, görücez bakalım.

Batdal ilk önce topu stop etmeyi ögrensin.

pino barcanın paf takımına zor girer bence :D şaka bir yana dediğiniz gibi pino yoboyla lugano arasında sucuklu tost olur o yüzden tek çare batdal misi hava toplarını çok iyi atan bir oyuncu batdala havadan etkili paslar atıp gol attırabilir dzeko örneği gibi o yüzden tek çare batdalmış gibi duruyor birsürpriz olupta baros iyileşmezse .

Bi kere bu maç da beklerin orta sahayı geçmesini unutun.Öncelikle savunmayı iyi yapmalıyız.Yan toplar ve Duran toplarda Allah Yardımcımız olsun inşallah.Ortasahamız düşmezse tek golle maçı almaya bakmalıyız..O gol içinde acele etmeden sabırla oynayıp sistemi bozmadan orta sahayı kaptırmadan oynamalıyız.Gol mutlaka gelir..

NTV SPORU açın r.madrid santandere tecavüz ediyo, ronaldo 4 gol attı. daha dakika 60 bile değil

[video=youtube;IWR0k_R6XDE]https://www.youtube.com/watch?v=IWR0k_R6XDE[/video]

Kafamdaki fon müziği.Hagi'yi bu müzikle çıktığını hayal ediyorum.Yıkılmak yok usta.Yolun yolumuzdur.

10 sene önceki galibiyetimizi hatırlamıyorum, o zamanlar 3.sınıftaydım, şimdi üniversite 3'teyim ve ilk defa bu kadar umutsuzum. Umarım kontra-atak futbolunu uygular ve bu kötü şartlar altında bir galibiyet alarak hem şu Feberbahçe'ye karşı deplasmanda kazanamama muhabbetini bitiririz hem de lig şampiyonluğu için yolumuzda önemli bir kilometretaşını aşmış oluruz.

......................A y k u t..........................

S a b r i......N e i l l....S e r v e t......I n s u a

.......................C a n a...........................

.............B a r ı ş.........E l a n o................

P i n o.......................M i s i m o v i c........

................M e h m e t............................

Çıkın savaşın Allah aşkına...O formayı başımız dik giydirin bize ertesi gün!

cana oynamalı.pıno forvet oynarsa yerden kalkamaz 2ayı arasında.batdal denenmelı,allah yardımcsı olsn

İyide baskılı oynamayacağızki.2007-2008 sezonundaki kupa maçının benzerini izlemeye hazırlıklı olun.Pino çok daha etkili olur Batdal'a göre.

Geri
Üst Alt